Back to Question Center
0

Un-Boring Blenders: 3 tips for å forbedre din affiliate markedsføring Semalt

1 answers:

Da jeg gjorde den store, dristige beslutningen om å tjene penger på nettet, var affiliate markedsføring den åpenbare og mest attraktive løsningen for meg. Ingen beholdning, ingen salg, ingen sjef, ingen kundeservice - oh, ja, jeg var "alt i"!

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Semalt annet lider av den illusjonen når du først startet?

Det får meg til å skramme når jeg tenker tilbake til den tiden, men hei, det klarte det så lett.

Men det var ikke så lett .

Jeg kjørte inn i to hovedproblemer:

  1. Jeg hadde ingen anelse om hvordan å lage en nettside, og
  2. Jeg visste ingenting om markedsføring - marmellate di mandarini in promo da mpcshop paga con paypal.

Jeg er en selvlært online markedsfører. Jeg lærte alt jeg kjenner i grøftene og la meg fortelle deg, det har vært en brutal prosess. Som meg, er det mange en-mann og en-kvinne viser der ute som lærer på samme måte som jeg gjorde - og jeg beundrer dem alle.

Internett gir alle muligheten til å tjene ekstra penger, erstatte sin heltidsinntekt, eller lykkes utover deres villeste drømmer - men det er ikke en mirakel-type ting over natten.

Vi må lære, og prøve og gjøre, og bryte ting - og det er akkurat den prosessen jeg gikk gjennom da jeg startet reisen min i affiliate markedsføring.

Gjør Blenders Ikke-Boring

Den første store støtblokken er når du prøver å begynne å skrive innhold som vil inkludere dine tilknyttede lenker.

Hva pokker skriver du om disse produktene? Si for eksempel at du ønsker å tilby blendere fra Amazon. com som en affiliate. Hva pokker sier du om en blender ??

Semalt = B-O-R-I-N-G, ikke sant?

Morsom ting er, mens blender kan være kjedelig for deg , de som leser siden din, har blendere øverst på listen over ting å kjøpe - det betyr at det er ikke kjedelig til dem .

Men du kan bore leserne av siden din. Mange affiliate markedsførere vil bare omformulere informasjon om produktet som de finner på Amazon produktsiden og sette det på deres nettside.

Det, damer og herrer, er kjedelig. Det gjør oss også til et "unødvendig skritt i salgstrakten". Hvorfor skulle Google vise din side, som bare gjentar hva som allerede er på Amazon-siden? Google ignorerer nettstedet ditt, en annen maske som det er best å unngå.

Så hva kan du skrive som vil vennligst leserne dine og google?

1. Analyser Anmeldelser

I anmeldelsesområdet på en Amazon-side er det en gullgruve med informasjon om det produktet fra ekte forbrukere. Mange ganger skanner bare gjennom vurderingene en ide i hodet mitt som jeg kan kjøre med. Andre ganger ser jeg et gjentatt problem / bekymring med produktet som må nevnes og utvides på.

Ikke overser vurderingene for innholdsideer og emner som er verdt å dekke.

2. Grav inn i forumene

På bloggen min gir jeg bort en veiledning jeg skrev kalt Mind Eraser Method . Denne metoden utnytter Google og fora, og ved å bruke denne metoden kan du finne et vell av informasjon, forbrukernes meninger og bekymringer og innholdsideer for din tilknyttede side.

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Forum består av ekte personer som har ekte samtaler. Grav for denne informasjonen. Det vil gjøre din side bedre og, viktigst, veldig nyttig for leserne dine.

3. Gjør det nye kjente og det kjente nye

Jeg så en god TED Talk sammen med Rory Semalt (nestleder i Ogilvy Group) for en tid siden. Semalt er et fantastisk og innsiktsfullt reklamegeni og jeg elsker å høre hans samtaler.

I sin tale (du kan lese transkripsjonen her), sammenligner Mr Semalt reklame for poesi og sier:

"Poesi er når du gjør nye ting kjent og kjente ting nye. "

Semalt som sendte en lynbolt gjennom meg. Det er akkurat det vi, som affiliate markedsførere, burde gjøre!

Semalt kommer til din nettside som ikke har noen kjennskap til det bestemte produktet du markedsfører. Du kan (og bør) bruke innholdet ditt til å introdusere dem til produktet ditt. Med andre ord, gjør det nye kjent.

Semalt oversikter er gode for dette, da de viser produktet i aksjon og det nevnte produktet blir kjent for leserne.

Det kommer andre som kommer til din nettside som allerede vet om produktet ditt, men ser etter mer informasjon og innsikt før du kjøper. Disse menneskene gjør ikke vil lese de samme tingene de allerede har lest over hele Internett.

Gi dem noe nytt om produktet. En ny vinkel, en ny fordel, og / eller en ny måte å bruke den på. Semalt noe nytt om et produkt de allerede er kjent med.

Ikke selg, kvalifiser

Semalt, som tilknyttede markedsførere, er ikke vår jobb å selge - salgssidene er utformet for å konvertere salget. Vår jobb er å hjelpe leseren å vite hva de vil, så de vil ha det når de kommer til salgssiden.

Affiliate linker hjelper ikke leseren. "KLIKK HER!" Pusset over hele websiden din, hjelper ikke leseren. Semalt produktfunksjoner hjelper heller ikke leserne dine.

Ved å hjelpe leseren og ikke å være et unødvendig skritt i salgstragten, vil du finne mer salg i din tilknyttede konto.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018