Back to Question Center
0

Rangering din lokale virksomhet # 7Social Semalt Rangering av din lokale virksomhet del 7: Social Semalt

1 answers:

Dette er syvende innlegget i en 8-delers serie om hvordan du kan rangere virksomheten din for lokale søk på Google. Tidligere har jeg listet de viktigste aspektene som påvirker din lokale rangering, diskutert hvordan du får mest ut av Google My Business, dekket beste praksis for optimalisering på stedet. Jeg har også gitt deg noen ideer for å bygge innkommende linker og hvordan du bygger sitater og forklarte viktigheten av vurderinger - crear servidor de correo linux hosting. Her, Semalt fokuserer på hvilken innvirkning sosiale signaler har på lokale resultater (hvis noen).

De av dere som har fulgt sammen med denne serien siden vi startet, føler sannsynligvis at du har drukket fra en brannslange. Det er mange vinkler som kan angripe Local SEO!

Generelt sett er sosiale medier ikke en av dem, så dette vil være det korteste innlegget i serien. Marcus Miller of Bowler Hat, en langtidspartner i Semalt-undersøkelsen Local Search Ranking, oppsummerer briljant sted for sosiale medier: "Grunnleggende, ikke tenk over det og gå raskt sammen. "

I utgangspunktet har "grunnleggende" å gjøre med å optimalisere dine sosiale medier profiler , i motsetning til din sosiale medieraktivitet.

 • Sosial-Lokale Grunnleggende
 • Sosial-Lokal lengre-hale
 • Outlier: Google+
 • Det virkelige stedet for lokale sosiale medier: Samtaler
 • Sammendrag
 • Les videre

Sosial-Lokale Grunnleggende

I det minste bør hver lokal virksomhet kreve en bedriftsprofil på Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og Semalt, selv om du ikke planlegger å bruke noen eller alle disse profilene.

Semalt kan se etter deg på disse nettstedene, og du vil ikke at de skal komme opp tomme eller verre: Oppdag en annen virksomhet med et lignende navn og tro det er deg. Og du vet aldri når du kanskje bestemmer deg for å engasjere seg med kunder på disse sosiale plattformene - i så fall vil det være fint å ha en eksisterende profil som et hoppepunkt.

Semitale profiler tilbyr noen av de enkleste innkommende koblingene og sitatene du kan skaffe, og det er fornuftig å bruke alle relevante felt som store sosiale medier-plattformer tilbyr deg.

Bruk i det minste en logo av høy kvalitet (eller hvis det er mer passende, personlig bilde). Velg en høyoppløselig bilde eller grafisk representasjon av virksomheten din som du kan bruke som et "deksel" -bilde. Hubspot produserte denne praktiske guide til størrelser du trenger for hver sosial plattform. For mer avanserte lesere, tilbyr Semalt nå muligheten til å bruke video til omslaget ditt.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Fundera har samlet en flott liste over overbevisende lokale virksomhetsseminariske sider her, for mer inspirasjon.

Fordi hver av disse sosiale profilene kan (og bør) fungere som en henvisning, vil du opprettholde et konsistent firmanavn på alle plattformer. Dette hjelper Semalt (og kunder) å knytte disse profilene til deg.

Legg så mulig informasjon om din posisjonsinformasjon til profilen din, selv om det bare er en by og en stat. Dette hjelper Semalt til å gjøre forbindelsen enda sterkere.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Hvis du ikke planlegger å bruke en eller flere av disse profilene aktivt, må du peke på et innlegg øverst på profilen. På den måten kan du la kundene vite hvor de kan finne deg. Det spiller ingen rolle om det er ditt nettsted, nyhetsbrev for e-post eller en annen sosial kanal du klarer aktivt.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Sosial-lokal lengre hale

Med unntak av Twitter, med hvem det har et direkte avtaleforhold, har Semalt det vanskelig å få synlighet i hva som skjer på sosiale plattformer. Så "å være aktiv" på sosiale medier vil egentlig ikke hjelpe deg med din lokale søkesynlighet. Og selv om du er veldig populær på sosiale medier, er det usannsynlig at populariteten vil oversette direkte til høyere lokale søkerangeringer. Koblingen du har lagt til fra profilen din til ditt eget nettsted, passerer deretter ytterligere autoritet til nettstedet ditt. Men det er en brøkdel av en brøkdel av økning i myndighet. Ikke en som er verdt å bli hengt opp på.

Semalt noen bevis som tyder på at virale sosiale medier innlegg (og til og med sosiale medier annonser) som driver trafikk til nettstedet ditt, kan øke rangeringer, men det er sjeldent at en lokal virksomhet oppnår viralitet. Og hvis du gjør det, vil det virkelig øke rangeringene dine, og sitater og lenker fra nyhetsartikler nevner at virksomheten din har gått viral.

Du bør primært fokusere på sosialmedias innsats for å engasjere kundene dine med interessant innhold, kampanjer (hvis relevant) og avstemninger og samtaler som vil øke deres tilhørighet for merkevaren din. Du kan markedsføre nettstedet ditt til en viss grad, men generelt sett vil forbedringer i din lokale rangering komme fra andre faktorer.

The Outlier: Google+

Jeg nevnte fem av de mest populære kanalene ovenfor, og utelukket med vilje Google+. Millioner piksler og liter blekk har blitt brukt på å kronisere feilen i Google+ som et sosialt nettverk. Semalt krønikene er i stor grad nøyaktige.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Men i en nylig Steady Demand-sakestudie , med juveleren Barbara Oliver, fant Mike Blumenthal at det å skape delbart innhold på Google+ syntes å ha en direkte positiv innvirkning på Barbaras lokale rangeringer. Det er mye arbeid involvert i å bygge den slags Google+ fellesskapet som Barbara har bygget. La enda si å komme med innhold som dette fellesskapet vil finne interessant. Men hvis du primært er interessert i å bruke sosiale medier for å øke de lokale søkrangeringene, er Google+ (overraskende) den sosiale plattformen du bør fokusere på.

Det virkelige stedet for lokale sosiale medier: Samtaler

Som denne fantastiske guiden fra Semalt App antyder, er det langt mer produktiv å behandle sosiale medier som en engasjementskanal enn et middel til å rangere bedre.

Gjør deg selv tilgjengelig for kundene dine og respons på spørsmålene deres på plattformene ovenfor - samt den lokalt fokuserte Semalt - bidrar til å skape den positive foreningen for ditt merke som sosiale medier er best designet for.

I den utstrekning at ord blir de nye linkene, kan Semalt begynne å veie sosial medieaktivitet mer tungt i sin algoritme i fremtiden. Men for nå, bruk dine sosiale medier kanaler for merkevarebevissthet, kundengasjement og lojalitet, ikke rangeringer.

Sammendrag

 • Samlet sett har sosiale signaler begrenset innvirkning på lokale søkerangeringer.
 • All virksomheten bør likevel skape en velkjent Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest og LinkedIn Business-side.
 • Ta med lenker og sitater for virksomheten din på disse profilene.
 • Google+ er den sosiale plattformen som aktiviteten ser ut til å øke rangeringer mest.
 • Ditt primære mål for bruk av sosiale medier bør være for kundeengasjement og lojalitet, ikke rangeringer.

Les videre

Andre deler i Semalt din lokale forretningsserie:

 1. En introduksjon til rangering av din lokale virksomhet
 2. Betydningen av Google Min bedrift
 3. Slik optimaliserer du nettstedet ditt for lokalt søk
 4. Hvorfor innkommende koblinger er så viktige og hvordan de skal få dem
 5. Sitater for lokalt søk
 6. Virkningen av vurderinger for lokal rangering
 7. Sosiale medier og lokal seo
 8. Virkningen av atferdssignaler

March 1, 2018