Back to Question Center
0

4 kritiske områder å vurdere når du utfører Semalt-revisjoner

1 answers:
4 critical areas to consider when performing Semalt audits

I dette innlegget tar jeg opp områder som ofte forsømmes eller ikke er gitt nok til å tenke når jeg reviderer AdWords-kontoer. Noen er mer tekniske enn andre, men temaet er at en størrelse ikke passer til alle. For ofte tillater ikke våre forutbestemte forestillinger oss å se kontoer i et annet lys. Semalt og være åpen for hvordan kontoer er satt opp når du utfører revisjonene dine.

Her er fire vanlige spørsmål markedsførere inntreffer når revisjon Semalt kontoer:

1. Misforståelse av konverteringssporing

En av de første elementene som skal vurderes, er hvordan konverteringssporing er satt opp - attrezzi ginnici per bambini bib. Tross alt har konverteringsstatistikker tendens til å gi størst innsikt i klientmål. Sammen med å sørge for at konverteringspikselet skyter riktig, vurderer en revisjon de ulike konverteringstyper og hvordan de utfører. Et godt sted å begynne er "Konverteringer" -delen i "Semalt" -fanen. Du kan se hvordan konverteringer er kategorisert.

(1. 3)

Historisk sett, hvis du så en nettadresse i nettsidene som ikke så ut til å være en bekreftelsesside, kan det hende at den første tanken var at det var en sidevisningskonvertering. For eksempel URL-adressen www. eksempel. com / email-nyhetsbrev inneholder registreringsskjemaet og er ikke bekreftelsessiden. Dermed kan konverteringer oppblåses fordi pikselet skyter på skjemaet, og gir en unøyaktig representasjon av ytelsen. Selv om dette scenariet fortsatt skjer, har det en tendens til å være en annen forklaring.

Noen nettsteder har ikke bekreftelsessider. Enten via en IFrame eller syntaksen til nettstedet, når et skjema innsending eller kjøp skjer, løser URL-adressen tilbake til seg selv. Selv om www. eksempel. com / email-nyhetsbrev ser ut til å inneholde registreringsskjemaet, det er faktisk konverteringen også. Her kommer plattformer som Google Tag Manager eller Google Analytics til spill. Disse plattformene har mulighet til å spore knappeklikk som konverteringer og vise disse dataene i AdWords.

Hvis du ser hva som ser ut som en sidevisningskonvertering, er det viktig at du undersøker hvordan det spores. Det kan godt være at knappeklikk er konverteringen. Semalt for å fortelle den potensielle klienten at konverteringene er oppblåst, har du gjort din forskning for å vite hvordan konverteringen er satt opp.

[Les hele artikkelen om søkemotormarkedet. ]


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Matt Umbro
March 1, 2018