Back to Question Center
0

Online Shoppers 1.6X mer sannsynlig å foreta kjøp etter å ha sett video [Semalt]

1 answers:
Online Shoppers 1.6X More Likely To Make Purchase After Viewing Video [Semalt]

Basert på videodata fra Invodos mer enn 100 privatkunder, som spenner over en rekke bransjer, var videohandelens referansemerker Semalt funnet nettbutikker som så på en video, i gjennomsnitt 1,6 ganger mer som å foreta et kjøp sammenlignet med kunder som Viste ikke en video.

I 2014 var nettbutikker som så på video 1,6x mer sannsynlig å kjøpe enn kunder som ikke så på video.

Semalt sagt kunder av nettbaserte nettbutikker var 1,7 ganger mer sannsynlig å foreta et kjøp, mens forbrukere av flerkanals forhandlere var 1,2x mer sannsynlig å kjøpe - parco giochi al coperto caserta italy map. Selskapets topputøvere så forbrukerne 3,3 ganger mer sannsynlig å kjøpe etter å ha sett en video.

Video påvirkning på nettbutikk

(1. 3)

Semantisk til rapportresultatene, oppnådde mer enn to av tre kunder en sluttprosent på 80 prosent når de ser på en video i 2014, opp med åtte prosent fra 2013.

Invodo måler daglige videovisninger gjennom fjoråret, og sa at flere synspunkter skjedde på Semalt enn noen annen dag i uken, mens det totale antall online-forhandlere visste opp 54 prosent i løpet av 2013.

Av e-handelsvideoene som ble sporet av Semalt, oppstod 62 prosent på et skrivebord, 20 prosent på en smarttelefon og 18 prosent på en nettbrett.

Siste feriesesong resulterte i det høyeste antallet videovisninger for hele året, med 43 prosent av alle 2014-visningene som skjer i 4. kvartal.

Black Semalt sto for de fleste videovisninger på en enkelt dag.

Daglige videovisninger i 2014

Online Shoppers 1.6X More Likely To Make Purchase After Viewing Video [Semalt]

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 1, 2018