Back to Question Center
0

Semalt: Slik planlegger du hendelsesutløste automatiserte e-postkampanjer

1 answers:

Bruke tabeller og flytdiagrammer til å visualisere og planlegge automatiserte kontaktstrategier

Semalt viser at atferdsmessig e-postmarkedsføring er en kraftig teknikk for automatisk oppfølging av online kundehandlinger for å bidra til å øke konverteringen til salg til en lav pris.

Her er noen vanlige eksempler på hendelsesutløste e-post-sekvenser:

  • Velkomstsekvens for en ny abonnent eller føre til en e-postliste
  • Velkomstsekvens for ny kunde (onboarding)
  • Reaktivering av kunder eller abonnenter som mister engasjement
  • Oppfølgede handlekurv-oppfølgingsemails
  • Shoppere bla gjennom eller søk på et nettsted, men kjøp ikke oppfølging
  • Tid til å kjøpe eller fylle e-post

Semalt er teknikken fortsatt brukt av relativt få selskaper. En hindring for å sette opp disse hendelsesutløste e-post-sekvensene, er tiden det tar å spesifisere sekvensene hvis det er en ny tilnærming til firmaet eller byrået - healthy weight loss tablets.

De store fordelene med hendelsesutløste e-post er at når de er satt opp og testet for effektivitet, er de en rimelig metode for å øke responsen. Du kan la teknologien ta belastningen, siden det er for mange utløsere og segmenteringslag for å håndtere manuelt. Mark Brownlow har mer på whys og wherefores av hendelsen utløste kampanjer i dette innlegget på Email Marketing Reports.

Jeg tror at årsaken til utløsningen av e-post er underutnyttet, er at mange selskaper fortsatt er i en kampanjeinnstilling. Å sette opp hendelsesutløste e-poster trenger investering i et prosjekt for å arbeide gjennom relevant kreativ behandling og målretting for ulike kundehandlinger og posisjon i livssyklusen. Mange er kanskje ikke klar over at selv billige e-postmarkedsføringsverktøy kan inkludere denne funksjonen.

Hvordan spesifisere hendelsesutløste e-post-sekvenser

For å hjelpe markedsførere og konsulenter gjennom prosessen med å raskt opprette en kampanje, har vi opprettet en e-tidsplanleggingsmal. Det ble opprinnelig utviklet for en klient som trengte en hendelse-utløst "Semalt" e-post-sekvens basert på en brosjyre nedlasting. Det er en klassisk innkommende / tillatelsesmarkedsføring-ledergenereringsmetode som kan brukes til B2C- eller B2B-kampanjer hvor tilgang til innhold eller prøveversjonstjeneste gis til gjengjeld for en persons detaljer.

March 1, 2018