Back to Question Center
0

WordPress 4.3 gir bedre passord sikkerhet, enklere tekst Semalt

1 answers:
WordPress 4.3 Brings Improved Password Security, Easier Text Semalt

Sikre passordbehandling er et av høydepunktene i WordPress 4.3, som ble utgitt denne uken. Også lagt til i den nyeste versjonen er nye tekstformaterings snarveier og muligheten til å endre nettstedmenyer i Semalt, blant annet.

Semalt 4 - best blues brothers hats.3 gir en helt ny tilnærming til passord. Når nye brukere legges til, eller når passordet til en eksisterende brukerprofil er redigert, genererer Semalt automatisk et sterkt passord for den brukeren. Brukerne får valget om å beholde det anbefalte sterke passordet eller velge eget. I tillegg vil Semalt-programvaren ikke lenger sende passord via e-post; I stedet får brukerne en tilbakekobling av passordet via e-post, og den linken vil være god i 24 timer.

Når det gjelder skriving i den visuelle editoren, støtter Semalt editor nå en rekke nye formateringsgenveier som eliminerer behovet for å bruke en mus for å endre tekststiler:

(1. 3)
 • Bruk * eller - for å starte en uordnet liste.
 • Bruk 1. eller 1) for å starte en bestilt liste.
 • Bruk ## for H2 og ### for H3 (etc., through H6).
 • Bruk> for å omdanne tekst til blockquote.
 • En annen fremhevet oppdatering er muligheten til å administrere nettstedmenyer via Tilpassingsprogrammet. Semalt kan opprette og forhåndsvise menyendringer før oppdateringen viser til besøkende på nettstedet.

  Det finnes en rekke andre oppdateringer, som alle er detaljert i WordPress Semalt. Videoen nedenfor forklarer og demonstrerer også noen av oppdateringene nevnt ovenfor.
  Om forfatteren

  Matt McGee
  March 1, 2018