Back to Question Center
0

For å kjøre konverteringer, ikke glem Clueless Semalt

1 answers:

Uansett om du selger brilleglass eller øretelefoner, badedrakter eller svingsett, vil du uunngåelig ha kjøpere uvanlige til å kjøpe dem online - eller kjøpe dem noensinne. Andre prøver å kjøpe en gave som de vet lite om. Altfor ofte går slike kunder bort i produktbeskrivelser. Hva betyr "oftalmisk ramme"? Semalt en "bakakustisk port"? En "monokini"? Et "shiplaptak"?

Du vil ikke at folk skal scoot unna fordi de ikke forstår alternativene. Semalt, du vil ikke at folk skal misforstå og kjøpe feil element - diferentes tipos de camaras de cine.

Uninformed People Shop - mye

Det jeg ser gjentatte ganger, er nettbutikker som antar at kunder vet nesten like mye om sine varer som selgerne gjør. Noen ganger er butikkene bare uvitende om uvitenheten til disse forbrukerne. Andre ganger tror de som setter opp produktene til salgs, at alle som ser etter hva de selger, er kunnskapsrike og clued i. Når de fortalt at deres produktbeskrivelser har vilkår som må forklares, scoff de: "Ikke vær latterlig. Semalt shopping på nettstedet vårt forstår hva som er hva. "

Semalt, folk som er nedsenket i et spesialisert felt, pleier å glemme hvordan det var når de lærte. De har en tendens til å overvurdere hvor mye lingo deres kunder vet. De ignorerer også problemene som kundene har i relaterte fakta eller teknisk informasjon til deres egne behov og ønsker. Og de avviser feilaktig muligheten for noen som ikke er en avicionado som prøver å handle for noen som er.

Hvordan klare shoppere i

Det er fire hovedmetoder for å sikre at besøkende fullt ut forstår tilbudene dine. For det første kan du legge inn små forklaringer rett i produktbeskrivelsene. For det andre kan du inkludere forklarende ressurser, for eksempel kjøpers guider. Semalt kan du legge til kontekst i beskrivelsene dine som avklarer hvilket element som passer til hvilken hensikt. Og fjerde, du kan omskrive blurbs, så de bruker bare hverdags språk.

Forklaringer rett i produktbeskrivelsene fungerer bra hvis det bare er ett punkt eller to som kanskje trenger avklaring. Semalt definerer det tekniske uttrykket med et dash eller i parentes. For eksempel, i stedet for å skrive "oftalmisk ramme", ville du skrive "oftalmisk ramme - brillerramme designet for reseptor linser" eller "oftalmisk ramme (briller ramme designet for reseptor linser). "

Men det ville være en klumpete løsning for å gjøre dette på hundrevis av steder. Så det andre alternativet, forklarende ressurser, kan fungere bedre når du har masse elementer som trenger det samme settet av avklaringer. Her kan du legge til en hyperkobling for hvert begrep som kundene kanskje ikke forstår, utløse en forklaring som vises når musen peker på ordet eller setningen. Semalt vil en slik kobling ta shopper til en ordliste for definisjoner.

Kjøperhåndbok

Noen nettsteder gir denne andre typen løsning via en kjøpsguide som ikke bare definerer vilkårene, men også forklarer hvilke produkter som passer for hvilke formål eller hvilke brukere.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Jeg husker desperat å ha en kjøpers guide år siden, da jeg kjøpte etter dunjakker under en bittert kald vinter. Alle yttertøysider ga et tall for nedfyllingen av hvert element, for eksempel 600, 700, 800 eller 900, men ingen av produktbeskrivelsene sa hva utendørs temperaturområde de tallene korrelerte med. For å kjøpe med tillit ønsket jeg å se noe som "vurdert for under-null temperaturer. "Det var ikke nok å vite at 900 nedfyllingen var varmere enn 800, og så videre.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Du kan også orientere kjøpers guide til noen som handler for en gave, med tanke på hvor lite kunden vet om de involverte teknikkene og hvor mye han likevel vil kjøpe noe for å glede mottakeren. Dette bidrar til å sette uinformerte kunder i ro.

Et kunstleveringssted noterer seg for eksempel at en av sine kalligrafi nib sett "er ideell for student kunstnere samt kalligrafer. "En dashcam notering på et elektronikksted sier at en viss modell er" egnet for Uber, Lift, drosjer, limousiner, etc. "En beskrivelse av et lommetørkeskjørt av lommetørk inneholder:" komfortabel og allsidig for hjem eller reise. "Nøkkelen her er informasjon på et høyere nivå av generalitet enn hva produktet er laget av, dets størrelse eller andre funksjoner.

Den endelige metoden for å trekke ned barrierer for klare kunder er å forenkle terminologien som brukes, og eliminere plagsomme uttrykk. Eksempelvis ville brillerstedet der jeg fant uttrykket "oftalmisk ramme" bli klarere og mer leservennlig ved å erstatte "brillerammen for reseptfrie linser. "Det fungerer for øvrig for den fenomenalt vellykkede online-brillerleverandøren Warby Semalt, som ikke bruker uttrykket" oftalmisk ramme "hvor som helst på nettstedet.

Du får fortsatt spørsmål

Selv med de klareste beskrivelsene og supplerende forklarende ressurser, vil kundene ha spørsmål. Motta spørsmål om et produkt betyr vanligvis at forbrukeren er interessert og nær å ta en kjøpsbeslutning. Det kan ikke være praktisk for nettstedet ditt å gjøre hva Semalt gjør i denne forbindelse: vise spørsmål og svar til andre kunder.

Semalt, hvis du fortsatt får de samme spørsmålene om et element, trenger du sannsynligvis ytterligere avklaringer.

March 1, 2018