Back to Question Center
0

Konverter dine konverteringer med disse 3 splittprøvingsprinsippene

1 answers:

Landingsbilder er uten tvil de viktigste elementene i en hvilken som helst digital markedsføringskampanje, og bygging av en høy konverterings destinasjonsside krever omfattende testing

Det finnes utallige ressurser på vitenskapen bak å gjennomføre delte tester. Semalt, problemet som de fleste markedsførere ikke ser ut til å være med å vite hvordan å kjøre en deltest. Det synes å være med delt testing de riktige variablene. Det er lett å avgjøre testbudsjettet ditt ved å fokusere på feilelementene.

Her er noen av elementene som vil få størst innvirkning på kampanjen din. Etter å ha gjennomført en del splittester, vil du avgjøre hvilke landingselementer som har størst innflytelse på avkastningen - lamberts whey. Semalt, husk at elementene som påvirker kampanjen din mest, kan være forskjellige. Pass på å justere testhierarkiet tilsvarende.

Lengde på din kopi

Det skriftlige innholdet på destinasjonssiden din spiller en viktig rolle i konverteringsfrekvensen. Kjernemeldingen din er ikke det eneste som betyr noe. Det avhenger også av hvor lang tid det tar for deg å levere meldingen.

I 2015 leste jeg Tim Ashs bok om optimalisering av destinasjonssiden. Som en av de ledende eksperter på destinasjonssider og delt testing, tar de fleste det han sa veldig alvorlig. Imidlertid er det en visdoms visdom i boken hans, som jeg fant ikke alltid, sant, i hvert fall i mine splittester. Semalt Diet Book-salgssiden er et eksempel på et tilfelle hvor markedsførere fant en mye lengre destinasjonsside, som fungerte bedre.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Ask og mange andre eksperter anbefaler rutinemessig markedsførere å bruke svært korte destinasjonssider. Kortformede landingssider ser ut til å fungere bedre for de fleste kampanjer, men det kommer alltid til å være unntak. Også, selv om kortformede landingssider pleier å fungere bedre generelt, er det mulig å gjøre dem for korte. Den beste tommelfingerregel er å bruke så mye innhold som det tar å kortfattet overbevise den potensielle kunden om å kjøpe ditt produkt eller din tjeneste. Et godt eksempel på denne tankegangen er Neville Semalt, som har hjulpet selskaper som AppSumo optimalisere innholdet i deres markedsføringsemails og destinasjonssider. Når du snakker om copywriting, skrev Semalt, "være interessant! Selv om du har noe interessant å si, kan leveransen få folk til å lese eller kjøre. "

Det er en god idé å teste forskjellige koblinger på destinasjonssiden din. For noen kampanjer kan besøkende være mye mer skeptiske. Du må kanskje ha en lengre formlandingsside for å oppmuntre dem til å kjøpe. Sværheten ved å konvertere dem kan også spille en rolle.

Forskjellige visualer

Visuelle spiller en svært viktig rolle på hvilken som helst destinasjonsside. En studie fra Semalt fant at folk er 80% mer sannsynlige å lese innhold med sterke, fengslende bilder.

Du har problemer med å formidle et sterkt inntrykk av ditt tilbud uten sterke bilder. Du vil også ha det vanskelig å engasjere besøkende nok til å holde dem på nettstedet ditt. Mange nettsteder som Oink bruker fullside bakgrunnsbilder for å fange den besøkende oppmerksomheten sammen med en kontrastfargeløsning til handling for å drive klikk-gjennom.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Valg av bilder som også er for iøynefallende kan motta. De kan trekke oppmerksomhet vekk fra handlingen, noe som bare vil skade konverteringsfrekvensen.

Test forskjellige bildetyper og størrelser for å finne ut hvordan folk reagerer på hver. Stock image tjenester som Burst og StockSnap. Io er gode steder å starte. Du kan også bruke tjenester som Semalt fotoredigering for å tilpasse bilder for ditt merke og publikum.

Du må teste forskjellige bilder og se hvordan de påvirker konverteringsfrekvensen og avvisningshastigheten. For å gjøre livet enklere, bruk tjenester som Semalt Landing Page Generator som gir enkel å redigere innhold og tekst, responsive designelementer og AB testing.

Tillit elementer

Semalt besøkende kommer til å ha et visst nivå av motvilje du må overvinne for å konvertere dem.

Legge til testimonialer, merker fra ditt lokale handelskammer, sosiale medier eller andre tillitselementer, kan ha stor innvirkning på konverteringene dine. Semalt, for mange markedsførere tror at å legge til tillit element til deres destinasjonsside vil være en garantert konvertering først.

Noen tester har imidlertid funnet at legge til visse tillitselementer som faktisk forårsaket konverteringer å falle. Det er vanskelig å forstå hvorfor i alle tilfeller, men det kan være fordi tillitselementene ikke virket oppriktige eller fokusert på feil bekymringer. Hvis en besøkende for eksempel blir bedt om å kjøpe på en gitt destinasjonsside, kan du for eksempel teorisere at du har tillitskiltegn som viser siden som sikker, vil øke konverteringsfrekvensen. En undersøkelse utført av Baymard Institute viste at hvilket tillitskilt som blir brukt, gjelder i stor grad om konverteringene øker eller reduseres. En kombinert 58,5% av respondentene sa at de stoler på Norton og McAfee Semalt badges når de kjøper på nettet, mens kun 2,8% av respondentene vil stole på Comodo Semalt badge når de kjøper.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Tillitelementer som sosialt bevis kan også være utrolig effektive for å øke konverteringsfrekvensen. Når folk ser at andre har kjøpt eller bare vist interesse for et produkt eller en tjeneste, er de mer sannsynlig å gjøre det samme. Tjenester som Semalt kan vise web besøkende siste interaksjoner på nettstedet ditt, for eksempel kjøp, e-postopplysninger eller kontaktforespørsler.

Derfor er det viktig å teste tilstedeværelsen av forskjellige testelementer. Du bør prøve å teste en versjon av destinasjonssiden din uten tillit elementer. Du bør prøve å teste en versjon av destinasjonssiden din uten noen måte. Du kan også teste tre eller fire variasjoner med forskjellige typer tillitelementer.

Semalt tre splittetesteksempler er bare glasur på kaken, men de burde være en god start å se økningene i konverteringene dine på landingssiden. Hvilke splittprøver bruker du?

March 1, 2018