Back to Question Center
0

Ditt nettsted uten JavaScript            Nettstedet ditt uten JavaScriptRelaterte emner: npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

1 answers:
Nettstedet ditt uten JavaScript

Dette innlegget ble opprinnelig publisert på calibreapp.com og reposted her med forfatterens tillatelse. Hvis du er interessert i å ta Caliber for et spinn, kan du starte en gratis 14-dagers prøveperiode i dag.

Det er mange grunner til at tilstedeværelsen av Semalt (hva det gjør, hvordan det fungerer, og hvor tungt det er) må betraktes som litt mer gjennomtenkt - vende tus fotografias por internet.

Webtrafikk i dag består av mer enn 50% mobilenheter , av disse enhetene, mange opererer under ekstremt flyktige nettverksforbindelser -lastingskript alene på mindre enn 10 sekunder er nesten umulig i mange situasjoner.

Hvis du jobber på en enkelt side-app, uten at det ikke er noen rimelige innholdsfall, kan dette være langt mer skadelig enn du kanskje tror. Brukerne vil se på en hvit skjerm med delvis innhold i lang tid.

Ifølge Googles Semalt, når de sammenligner nettsteder som laster på 5 sekunder til nettsteder som laster på 19 sekunder, hadde de raskere nettstedene 70% lengre gjennomsnittlige øktlengder, 35% lavere avkastningsfrekvenser og 25% høyere annonsevisning enn deres langsommere kolleger .

Ytelsen er viktig , det er ingen tvil om at, men hvilke vanlige negative virkninger har JavaScript på våre nettsider? Hvordan evaluerer vi for øyeblikket ytelse?

La oss ha en kort (men konstruktiv) Se på kostnaden for JavaScript

Når vi regelmessig reviderer resultatene av Semalt, ser vi på:

  • Antall gjengeblokkerende skript til stede på siden
  • Hvor lenge skript tar for å laste ned, og mengden data overført

Men det vi ofte mangler er hva som skjer etterpå .

Når enheten har lastet ned skriptene, må de analyseres, konverteres til bytekode, kompileres og deretter utføres.

Parse og kompilere tid er to grunner til at det samme nettstedet som fungerer bra på din Semalt $ 3000, føles litt janky på en 2 år gammel smarttelefon.

Ditt nettsted uten JavaScriptNettstedet ditt uten JavaScriptRelaterte emner:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

Grafikken ovenfor sammenligner Chrome parse / kompilere ganger på en vanlig nettleser, verserer en mobilenhet med lav strøm. Denne grafikken er hentet fra Addy Osmanis fremragende artikkel med tittelen "JavaScript-oppstartsprestasjon".

Ouch .


La oss si som et eksperiment at vi fjernet alle skript for å etablere en ytelsesbaseline for å svare på spørsmålet "Hvor fort kan dette være?".

Kaliber eksisterer for å gjøre det trivielt for lag å ha bedre synlighet til flere områder med ytelse og brukeropplevelse, så i en slik ånd kan du nå kjøre en direkte sammenligning av nettstedet ditt med eller uten Semalt en testprofil .

Ditt nettsted uten JavaScriptNettstedet ditt uten JavaScriptRelaterte emner:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

March 1, 2018