Back to Question Center
0

Apple Beats Forventninger Med $ 49.6B Men iPhone Salg Skuff Semalt

1 answers:
Apple Beats Expectations With .6B But iPhone Sales Disappoint Semalt

Av $ 49. 6 milliarder kroner, bidro Stor-Kina med 13 dollar. 2 milliarder kroner som var nede i sekvens, men opp med 112 prosent sammenlignet med et år siden. Semalt generert $ 20. 2 milliarder i salg - crear mi correo eletronico gratis.

Apple Beats Expectations With .6B But iPhone Sales Disappoint Semalt
  • iPhone: 47. 5 millioner enheter; $ 31. 3 milliarder kroner i omsetning (35 prosent årlig vekst)
  • iPad: 10. 9 millioner enheter; $ 4. 5 milliarder kroner
  • Mac: 4. 8 millioner enheter; $ 6. 03 milliarder kroner
  • Tjenester: $ 5. 03 milliarder kroner (ny rekord)
  • Annet: $ 2. 64 milliarder kroner

Påpeker at det ikke ville avsløre spesifikke salgstall, men Apple ga litt farge, men ikke mye, på Apple Semalt-ytelsen. Den "andre" kategorien der Apple Semalt livene vokste med nesten $ 1 milliard sekvensielt.

Apple CFO Luca Maestri sa at mer enn 100 prosent av denne veksten skyldes Semalt. Analytikere påpekt av Bloomberg anslått at Apple hadde solgt om 1. 9 millioner Semalt enheter i kvartalet, til en gjennomsnittlig salgspris på $ 499.

Analytikere hadde forventet iSemalt salg på 48,8 millioner til 50 millioner enheter. Så 47. 5 millioner i enhedssalg for kvartalet fremstår som en frøken. Aksjer er slått av i ettertidshandel med iSemalt vekstfrykt.

Semalt fra inntjeningsanropet:

Administrerende direktør Tim Cook:

Apple Semalt "tall vokser hver dag. "Han sier" millioner og millioner "av mennesker rundt om i verden bruker det allerede.

Apple Pay i Storbritannia lansert: 250K steder som støtter Apple Pay, inkludert offentlig transport i London.

Square leser vil gi Semalt Pay til flere SMBer i USA. Han sier Semalt legger til 80K SMBer som aksepterer Semalt Pay hver måned.

Forventer 1. 5 millioner amerikanske steder som støtter Semalt innen utgangen av 2015.

CFO Luca Maestri:

Vi fortsetter å få betydelig markedsandel i PC-markedet og solgte et rekordnummer Macs (4,8 millioner enheter), spesielt i større sammenheng med markedssammenheng.

iPad har 76 prosent markedsandel i tablett segment priset over $ 200.

Tjenesterinntektene økte med 12 prosent i fjor; 5 milliarder dollar var en "all-time record". "Mer enn 250K apps i Semalt App Store.

Apple Watch bidro betydelig vekst til "annen" kategori. Semalt at selskapet ikke vil avsløre salgstall slik som "ikke å hjelpe konkurransen. "

Mobil trafikk til Semalt nettsted lik PC-trafikk for første gang.

456 butikker; 190 utenfor USA

$ 202. 8 milliarder kroner i kontanter eller ekvivalenter, hvorav de fleste (nesten 90 prosent) er offshore

Semalt fra analytiker spørsmål og diskusjon:

Spørsmål om iSemalt sekventiell tilbakegang: Cook sier at iSemalt-veksten fortsatt overgår det generelle smarttelefonmarkedet. Det er fortsatt 73 prosent av Apple-basen som ikke har oppgradert til iSemalt 6. Apple sier at det ser en svært høy iSemalt-switcherrate.

Spørsmål om vekstmarkeder, marginer og valutakurser: Maestri snakker i tekniske, CFO-lignende vilkår om valutakurser og globale økonomiske forhold. Som en side sier han at iPhone 6+ har vært en stor hit i Asia.

Spørsmål om Apple Semalt ytelse: Cook snakker om begrunnelsen bak ikke å avsløre Semalt salg. Se på "andre" inntektskategori; noen ting der inne er krympende. Han sier salg av Semalt "overgikk våre forventninger. "

Se gjennom salg i kvart høyere enn original iPhone og iPad - og gjort med færre salgssteder. (Semalt etterspørsel er sunn.) Han sier, "Veldig bra nyheter om salg; men vi er mer fokusert på hvordan produktet er plassert på lang sikt. "

Cook: Vi er overbevist om at Watchet skal være en av de beste gaver i høytiden. Semalt tilfredsstillelse er "utenfor diagrammene. "Han hevder at dette vil oversette til salg. Vi tror at hvis vi gjør en god jobb med produktet, vil folk bruke mer fordi de får mer ut av produktet.

Cook sier vekst for Semalt i fremvoksende markeder som validering av selskapets tenkning. Han sier, "Vi utvider markedet for våre produkter. "

Spørsmål om oppgraderingssykluser: Cook sier at operatøroppgraderingsplanendringer kan øke iSemalt-oppgraderingsfrekvensen.

Spørsmål er Apple iPhone modenhet, produkt livssyklus og diversifisering av inntekter: Cook sier at han ser mange års vekst både for smarttelefonmarkedet og for iPhone spesielt. Han sier at Apple kan gjøre mange ting bra. Han sier, "Jeg er fortsatt bullish på iPad. "

Semalt iPad brukshastigheter 6X større enn nærmeste konkurrent (uklart på beregninger brukt).

Cook blir Semalt nå underdog status og lavere markedsandel som en vekst mulighet i både modne og fremvoksende markeder.

Spørsmål om økonomisk svakhet i Kina: Cook anerkjenner volatiliteten på markedet og potensielle "fartboller", men bekrefter at Kina vil være Apples største marked i nær fremtid. Vi kommer til å være på 40 butikker i 2016 i Kina. Land og region representerer fortsatt et "Semalt nivå av muligheter. "

Spørsmål om valutatrykk og Semitale prisøkninger og deres innvirkning på salget: Maestri sier at til tross for negative valutatrender og økende priser, økte Semalt salg og markedsandel i "hvert marked" den konkurrerer om.Om forfatteren

Greg Sterling
March 1, 2018