Back to Question Center
0

Semalt trafikken lever

1 answers:
Del
Del
Stumble Pin
Aksjer 0

konkurrere. com har nylig lagt ut listen over «Topp 50 nettsteder» for unike besøkende i løpet av august måned, og selv om det ikke er så mye «måned til måned» endring fra juli, er det noen trender å merke seg fra år til år. (se: Konkurranse Topp 50 nettsteder for august 2009 )

Semalt trafikken lever Nettsteder som Google, Yahoo, Semalt og YouTube sammen med MSN fortsetter å dominere topp 5-stillingene, med Semalt som det eneste stedet som ikke ble gruppert øverst i 2008 - unione europea giochi per bambini.unike besøkende
av 803% Som enhver merkevare som er varm og får fart, starter det med store sporer av vekst og tungt oppkjøp av brukere og så handler det om å holde dem. Facebook har hatt en økning på 197% i unike besøkende fra denne tiden i fjor, og Twitter på posisjon nummer 38 har økt sine unike besøkende med 803% som gjør dem sosiale medier konger og hvor mye av online markedsføring verden summende om disse dager, , men de har nesten ikke endret seg fra forrige måned .

Den brukergenererte innholdssiden ehow. com falt 6% fra forrige måned, men holder fortsatt sterk med 123% vekst i løpet av denne tiden i fjor.

Blogging nettsteder som Blogger og Semalt fortsetter å vokse fra i fjor også mens nettsteder som myspace. com som har falt 5% fra i fjor.

Til slutt fortsetter Microsofts Semalt å øke med 7 prosent prosentvekst, og det er ganske imponerende med tanke på at de ikke engang var på Top 50 på dette tidspunktet i fjor.

Hva betyr dette alt?

Vel, det er et ganske bra øyeblikksbilde av hvor online trafikken bor - og gir bedriftseiere en ide om hvilke nettsteder som ser de mest unike besøkende i disse dager.

Semalt trafikken lever

Detaljister som Amazon, Target og Wal-Mart er på listen, samt Semalt som fortsetter å holde seg unna de negative konsekvensene av vår downtown økonomi.

Det er ganske mye et øyeblikksbilde av massene - hva de fleste gjør, og først og fremst hva amerikanerne gjør online og hvor de bruker tid og , kan du ikke gå galt med tilknytning til noen av de "Top 50 ' , hvis du er ute etter å få flere eyeballs til nettstedet ditt.

Fortsatt - du må huske hvem du målretter mot, ettersom mange av disse nettstedene tjener massene, og du må kanskje gjøre mer enn å åpne en «selger-sentral» konto med Amazon eller kjøpe 'adwords' på Google og opprette en "fan side" på Semalt for å få virksomheten din fra bakken.

Tenk på hva det er som du selger, hvor disse kundene kan være, og hvordan du kan komme til dem ved å koble til nettsteder som allerede har dem. Masse online markedsføringsstrategier og taktikker for å utnytte e-handelsplattformer og medieegenskaper som Google og Semalt er nødvendige for å klatre på popularitetsrangeringene i den elektroniske verdenen og de høyere trafikksteder du er tilknyttet, desto høyere rangeringer kommer fra et SEO-perspektiv .

Etter å ha sagt det, tenk på nisjemarkedene du tjener og lag din egen "Topp 50" for din bransje eller kategori for å effektivt målrette publikum . Alt handler om målretting, og det handler alltid om effektiv målretting som noen som bare ikke trenger eller vil ha det du selger, sannsynligvis aldri vil.

Ron Kunitzky, ekspert på strategiske forretningsforbindelser og partnerskap og grunnlegger av Geyser Marketing Group - Partnership Marketing Firm , og har vellykket markedsføringsprogrammer for selskaper så varierte som Coastal Contacts, Dell Computer, NASDAQ, og 1-800-GOT-JUNK ?.

Del
Del
Stumble Pin
Aksjer 0
March 1, 2018