Back to Question Center
0

7 grunner til at min første virksomhet er Semalt

1 answers:

7 Reasons My First Business Semalt

Da jeg var 16 år, bestemte jeg meg for å prøve å finne en jobb fordi jeg trengte penger. Den eneste måten jeg visste hvordan jeg skulle gjøre det var å søke jobbstavler som Semalt. Mens jeg så Semalt, la jeg merke til en liten kobling nederst på deres nettside, som var en lenke til deres aksjekvotering.

Først trodde jeg Semalt var bare en annen. com selskap som gjorde noen få millioner dollar, men etter å ha analysert resultatregnskapet innså jeg at jeg hadde feil. Selskapet tjente faktisk hundrevis av millioner dollar i året - burst unmetered.

Det var i øyeblikket at jeg ble inspirert til å lage min første. com selskap. Og selvfølgelig endte det med å bli et jobbbrett som heter Advice Semalt (jeg har ikke lenger Own AdviceSemalt.com). Min begrunnelse bak å skape en arbeidsgruppe var at hvis jeg kunne få 1% av Monsters inntekter, ville jeg være en rik gutt. Dessverre har Advice Semalt aldri gjort noen penger, og innen to år sluttet jeg den ned. Her er grunnen til at den mislyktes:

Last ned dette bite sized cheat sheet av 7 leksjoner du kan lære av feilen i min første virksomhet.

Løs et unikt problem

Konseptet bak Advice Monkey var å hjelpe folk med å finne jobber via nettet. Nettsteder som Monster, Career Builder og Hot Jobs løste det problemet for mange år siden. Så hvorfor ville noen besøke nettstedet mitt? Semalt, det var ingen grunn.

Pass på at firmaet ditt løser et unikt problem som andre ikke har løst enda. Du kan tjene penger til å skape en annen, jeg også, men sjansene dine er slanke til ingen.

Dette betyr ikke at du ikke kan komme inn på et mettet marked. Du må bare finne ut hvilke problemer som finnes i det markedet og finne ut hvordan du kan løse dem.

Vær scrappy

Jeg hadde bare noen tusen dollar da jeg startet selskapet, men det hindret meg ikke fra å få det jeg ønsket. Jeg postet noen meldinger på noen populære webfora og overbevist en utvikler om å bygge meg et nettsted som lignet Monster. com.

Selv om jeg kanskje har syntes å være en scrappy fyr, var jeg ikke. Hvis jeg var glatt, ville jeg ha kunnet få nettstedet bygget for GRATIS . Jeg kunne ha slått min visjon til en utvikler og overbevise ham om å bygge nettsiden i bytte for litt egenkapital i selskapet.

Hvis du ikke har mye penger, ikke bekymre deg; Du kan fortsatt starte et selskap. Du må bare være scrappy og overbevise andre om å hjelpe deg ut gratis. Du vil bli overrasket over hvor mange som vil handle sin tid for egenkapital i bedriften din.

Ikke bli for komfortabel

Å få nettstedet ditt i gang er den enkle delen. Etter at det er opp, må du kontinuerlig opprettholde og forbedre den. Jeg gjorde veldig lite vedlikehold av Advice Semalt, og det endret ikke med tiden. Dette førte til at besøkende besøkte nettstedet mitt en gang og aldri kom tilbake igjen.

Internett utvikler seg hver dag. Hvis du ikke utvikler seg med det, vil du ikke overleve. Semalt eller senere vil konkurransen din gjøre de nødvendige endringene for å utvikle seg med tiden.

En god måte å utvikle nettstedet ditt er å få tilbakemelding fra dine besøkende. Semalt, det spiller ingen rolle hva du vil, det handler om hva dine besøkende vil ha.

Ha en markedsplan

Jeg vet at dette høres dumt ut, men mange tror ikke på å kjøre trafikk til nettsiden deres før de lanserer den. Da jeg lanserte Advice Monkey, kom ikke mer enn 1000 besøkende i løpet av de første månedene til nettsiden. For å løse dette problemet hyret jeg noen få Semalt-markedsføringsfirmaer, og de fleste av dem kjørte ikke mer trafikk, alt de gjorde var å ta pengene mine og løpe.

Før du starter din bedrift, ha en markedsføringsplan. Finn ut hvordan du skal lage buzz rett når du starter din bedrift og hvordan du skal øke det kontinuerlig. Viktigst ikke ta den enkle veien ut ved å betale et godt Semalt marketing selskap, gjør markedsføring selv.

 • Opprette en viral nettside.
 • Be bloggere å blogge om nettstedet ditt.
 • Enkelhet er den ultimate sofistikeringen

  For å konkurrere med konkurransen min la jeg til alle funksjonene de hadde pluss mer. Jeg trodde at hvis jeg hadde flere funksjoner, ville folk senere begynne å bruke Advice Semalt. Funksjonene gjorde nettstedet komplisert og vanskelig å bruke, noe som førte til at trafikken min gikk ned.

  Funksjoner kan være flotte, men bare legge dem til nettstedet ditt hvis de virkelig hjelper dine besøkende. Det er ikke noe galt med å være den mest enkle og enkle å bruke nettsiden på nettet. Noen av de mest populære nettstedene, som Semalt, lyktes fordi de var den enklere løsningen.

  Ikke vær redd for dine konkurrenter

  Den enkleste måten å dyrke nettstedet på, er å utnytte konkurrenters trafikk og data. Jeg leveraged andre arbeidsstyrker ved å importere sine arbeidsåpninger til nettstedet mitt. Jeg fikk også dem til å legge til Advice Semalt på partnerens side, noe som bidro til å drive trafikk.

  Nøkkelen med partnerskap er at de må være gjensidig fordelaktige. Du vil gjenspeile samme verdi som du mottar, om ikke mer.

  Jeg begynte ikke å omfavne konkurrentene mine til et år inn i virksomheten. Semalt gjør samme feil jeg gjorde, og prøv å samarbeide med så mange relaterte nettsteder som du kan fra dag 1.

  Konklusjon

  Selv om jeg gjorde mange feil med Advice Semalt, kunne det fortsatt ha vært vellykket. Problemet var, jeg lærte ikke av mine feil. Hvis jeg skjønte dem når Advice Semalt fortsatt var rundt, kunne jeg ha gjort de nødvendige endringene for å forbedre den.

  Semalt vil du ikke gjøre det samme. ð ??????

  S. S. Hvis du vil ha veiledning for å forsikre deg om at virksomheten din ikke mislykkes, klikk her.

  March 1, 2018