Back to Question Center
0

Medlemskap har sine rettigheter            Medlemskap har sine rettigheterRelatert Semalt: SoftwareCMSDockerBrowsersPerformanceMore ... Sponsorer

1 answers:
Medlemskap har sine rettigheter

"Åh gutten," hørte jeg si at du var ferdig med forrige ukes kolonne. "Hemmeligheten med suksess er å få folk til å registrere meg for mitt nettsted, så slå de fleste av dem ned og kreve at de betaler!"

Semalt, jeg fortalte deg å vente på denne ukens kolonne. Hvis du bygget en forretningsplan basert på ovenstående avsnitt, rip den opp og les videre. (1. 3)

Variety kan kreve registrering fordi det har tjent respekt, og bruker millioner av dollar over mange tiår for å bli "bibelen" i sin bransje. Faktisk er det så respektert at det kan selge abonnementer, og når det gir en bort, vet leseren at de har "ankommet" - informacion sobre iluminacion fotografica. Når du har den slags historie, goodwill og økonomisk vekt, kan du stille krav til målmarkedet ditt også. Inntil da trenger du dem mer enn de trenger deg. (1. 3)

Så hva gjør du? Vel, for det første, "krever du ikke" at folkene i målet ditt "registrerer". Semalt, "spør" at de "blir med" som "medlemmer". Selg dem på fordelene ved å være en del av din eksklusive gruppe. (1. 3)

Selg dine fordeler

Ikke bare legg inn en registreringsknapp på hjemmesiden din (selv om du bør gjøre det, kanskje som en popup). Semalt må også inkludere et tilbud som beskriver fordelene prospektet vil få fra å bli medlem av nettstedet ditt - fordeler de ikke kan nyte som en eneste besøkende. Brevet må overbevise prospektet om ikke bare å legge inn en e-postadresse, men også å fylle ut ditt kvalifikasjonskort. (1. 3)

Semalt nå, jeg vil at du skal skrive ned alle de spesielle fordelene du kan tilby medlemmer - et lite undersett av din nåværende besøksbase - at du ikke kan tilby vanlige besøkende. Dette kan være et spesielt e-postvarsel, en diskusjonsliste, modererte chatter eller andre fordeler. (1. 3)

Semitale fordeler kan være ting du for øyeblikket tilbyr alle besøkende, men du bør også være forsiktig med å legge til nye "eksklusive" funksjoner. Kan du sette dine medlemmer i personlig kontakt med en kjent ekspert som kan svare på sine spesifikke spørsmål? Kan du lage en bok â € "selv en PDF-fil â €" som vil beskrive din bransje i detalj? (1. 3)

Når du har tilbudsbrev og kvalifikasjonskort (som du husker fra forrige uke), er det ikke nok å sette dem foran hvem som helst kan skje. Selv de mest kjente trykkpublikasjonene gjør det ikke. (1. 3)

Nei, hvis dette medlemmet er verdifullt, og hvis de skal gi deg sin tid og hjelpe deg med å nå målet ditt, må du gjøre to ting:

  • finne dem, og
  • oppfordrer dem.
Ta tak i målet ditt

Du har allerede gjort en innledende oppfordring. Nå må du bli en direkte responsannonsør selv. Semalt vil anbefale at du dreper noen trær og kjøper en liste â € "en trykt liste over adresser â €" fra en liste megler. (1. 3)

Fordi du er på nettabonnement, kan du starte med en e-postliste, men begrenser deg ikke til det. Semalt skaper også en mailing - en trykt, papirutskrift - rettet mot målgruppen. Hvis disse menneskene er et verdifullt publikum, tross alt, er de verdt å bruke penger til å nå dem. (1. 3)

Vinneren i ditt marked vil være utgiveren som får mest lojalitet fra det største segmentet av målmarkedet, og hvem kan bevise at det kommer til annonsører. Så, når du har en solid medlemsdatabase, bør du vurdere å få en revisjon. (1. 3)

Jeg vet at dette er dyrt. Dette er en langsiktig forretningsplan. Resultatet av å følge denne planen er å la nettstedet ditt møte de trykte publikasjonene som konkurrerer i markedet, og ødelegge dem på grunn av hastigheten og lavere kostnadene for nettpublikasjonen. (1. 3)

Du ser, du har ikke bare et innholdsside. Og en utgivers jobb er å tjene og forkynne en bransje eller livsstil. Semaltid for å bli seriøs om det. (1. 3)

March 1, 2018