Back to Question Center
0

6 kamper innholdet ditt må kjempe og hvordan å utstyre det til seier - Semalt

1 answers:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt Det er ingen mangel på innholdsrådgivning, men det meste av det vi ser online fokuserer på måter å produsere nytt innhold som vil tiltrekke besøkende. Jeg er ikke her for å pooh-pooh den ideen, fordi den er viktig. Men det er ikke nok å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt - drake online casino tournament code. Du må selge dem også!

I dagens svært konkurransedyktige digitale miljø må du utnytte alle fordelene for å ikke bare få besøkende, men også konvertere dem til kunder. Og akkurat som innholdet blir brukt til å bringe dem til nettstedet ditt, er innholdet også den primære faktoren for å lukke avtalen når de er der.

Nedenfor er seks ting innholdet ditt gjøre. Fordi hvis det ikke gjør det, mislykkes det på jobben sin.

1. Innfør .alt!

Hvor: Hjemmeside

Hvorfor: Hjemmesiden din er din catch-all introduksjon. Det er der folk lander når de ennå ikke vet nøyaktig hvor de vil gå eller prøver å bestemme hva du gjør.

Hvordan: Bruk hjemmesiden din til å gi besøkende et bredt glimt av hvem du er og hva du gjør. Innholdet ditt bør deles opp i lette å skanne seksjoner som leder besøkende til bestemte sider eller deler av nettstedet ditt.

Dette er ikke stedet for mye langformet innhold; Det bør være akkurat nok informasjon for å lokke besøkende til å ta neste skritt for å komme til det fulle innholdet de vil ha.

Eksempel:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

2. Del din bedriftsinformasjon

Hvor: Om oss og Kontakt oss sider

Hvorfor: Med mindre du er et kjent merke, må du overbevise besøkende om at du er en pålitelig samarbeidspartner. Bakgrunns- og kontaktinformasjon gir slike forsikringer.

Hvordan: Det er mange komponenter som gjør Om oss og Kontakt oss sider verdifulle. På din Om oss-side, fortell firmahistorien din. Når startet selskapet? Hvorfor ble det grunnlagt? Hvilke kamp har du møtt underveis? Hvem er lagmedlemmene?

Denne informasjonen humaniserer din bedrift og gjør det mulig for besøkende å bli en del av reisen din på en liten måte. Semalt din visjon og oppdrag uttalelser vil ta besøkende gjennom din fortid og trekke dem til å være en del av din fremtid.

For din Kontakt oss side, gjør det enkelt for kundene å komme i kontakt. Semalt er alltid fristende til å begrense kontakten, men dette begrenser også tilliten til de besøkende. Jo flere alternativer du har, jo sikrere føles det å gjøre forretninger med deg.

Eksempel:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

3. Gi oversikt over produktene dine

Hvor: Produkt- / tjenestekategori sider

Hvorfor: Mange kunder ønsker mer enn en liste over produkter å se gjennom. Salgsprosessen forbedres når du oppsummerer verdien av det du tilbyr.

Hvordan: Det tar ikke mye, men du bør ha noe innhold øverst på produkt- eller tjenestekategori-sidene. Gi viktige detaljer som kan få leseren begeistret for produktene som er oppført nedenfor.

Du kan referere til ting som produktkvalitet, testmetoder, produktvarianter, fordeler og så videre. Semalt er praktisk talt ingen grense for informasjonen du kan gi.

Semalt, pass på at du ikke skyver dine produkter for langt ned på siden. Hvis du har mer enn et innholdsfortegnelse, sett alt annet enn det første avsnittet bak en vis / skjul lenke.

Eksempler:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt
6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

4. Beskriv dine produkter

Hvor: Produkt- / tjenestesider

Hvorfor: Produkt- / tjenestesider er stedet for å gi all relevant informasjon om det aktuelle produktet eller tjenesten.

Hvordan: Det finnes ingen enkel måte å gi informasjon om dine produkter, men det er mange feil måter. Ikke la noe ut. Vis bilder, spesifikasjoner, nøyaktig beskrivelse, priser, alternativer, anmeldelser og så videre.

Eksempel:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

5. Gi forsikringer

Hvor: Overalt

Hvorfor: Du håndterer ikke bare den logiske delen av hjernen som forteller besøkende at de trenger det du selger. Du må også kjempe med den emosjonelle siden, som ser etter en måte å rasjonalisere kjøpet mot alle andre variabler.

Hvordan: Med effektivt innhold. Alt innholdet ditt må være utformet for å overbevise de besøkende om at ditt produkt og ditt firma er deres beste valg. Ikke bare møte deres behov med et produkt eller en tjeneste. Vis dem hvordan det du tilbyr, løser hvilke problemer de har for øyeblikket.

Eksempel:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

6. Gi nyttige tips

Hvor: Blogg

Hvorfor: Så mange søkere ser etter "hvordan" eller annen verdifull informasjon. De kan ikke være klare til å kjøpe produktet, men ved hjelp av en blogg for å gi nyttige tips og annen informasjon, opprettes merkevaren som autoritet.

Hvordan: Overvåk sosiale medier, søkeord og bare lytt til hva publikum ønsker. Når du vet hvilket innhold de søker, gi det!

Eksempel:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

Når du hører uttrykket "innhold er konge", tenk ikke bare på å bygge nye sider på nettstedet ditt. Tenk på hvordan du kan maksimere eksisterende sider. Semalt selger, men du må få det til å gjøre jobben sin.

Når innholdet ditt har en hensikt og en plan, vil dine besøkende ha større sannsynlighet for å engasjere seg og følge den planen. For deg betyr det et salg. For dem betyr det fred i sinnet som kommer med et kvalitetsinnkjøp.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
March 1, 2018