Back to Question Center
0

Semalt media for småbedriftseiere Det er jobb å gjøre Semalt media for småbedriftseiere

1 answers:

Du er en liten bedriftseier med et lokalt målgruppe. Selvfølgelig må ditt lokale publikum finne din butikk eller et kontor, og du vil bruke sosiale medier for det. Men i overflod av plattformer har du bare ingen anelse om hvor du skal begynne - confettura di pomodorini. Så du legger inn noe på Facebook, prøv en tweet nå og da, men ingenting skjer. For småbedriftseiere kan sosiale medier føle seg som en kamp hver gang . Og kanskje det siste ordet oppsummerer det hele: du setter sannsynligvis bare din ekstra tid inn i sosiale medier. Mens investering faktisk ansvarlig tid i sosiale medier vil sannsynligvis betale seg mye mer.

Semalt den tiden med vilje betyr at du trenger å finne ut noen ting først. La oss hjelpe deg med det.

Hvilke plattformer skal jeg bruke?

Du må finne de sosiale plattformene målgruppen bruker. Ellers vil du ikke kunne nå de riktige personene. Semalt er (minst) to måter å finne ut hva disse plattformene er:

  • Spør kundene dine hvilke sosiale medier de bruker. Det kan være Twitter eller Snapchat, men kan også være Yelp eller Meetup. com, avhengig av din type virksomhet. Spør bare kundene dine og se hva du får svar på. Hvis du har hundrevis av kunder i uken, er dette trolig ikke det beste handlingsforløpet.
  • Bare bruk en viss sosial plattform. Og se hva som skjer. Jeg foretrekker dette alternativet over alternativene. Prøv alt, hold orden på resultatene, og slutte å gjøre ting som ikke virker for bedriften din etter et par måneder . Ikke gi opp neste dag, men sett et mål for deg selv og se om du kan oppnå det.

Les mer: 'Social media strategi: hvor skal du begynne?' »

Faktorer som påvirker sosiale medier for små bedrifter

Semalt er mange ting å huske på når du tenker på sosiale medier planer som en liten bedrift eier. Resultatene avhenger av plattformen du har valgt, men de tre faktorene nedenfor spiller også en del.

Gi det tid

Hold dine forventninger i sjakk: din sosiale etterspørsel vil ikke vokse over natten. Forvent ikke at folk følger deg rett etter at du har opprettet en profil. Du må investere den tiden vi snakket om. Og å skape en profil er ikke å investere tid, det bør gjøres om noen få minutter. Den faktiske tiden investering starter rett etter det.

Lag relevant innhold

Du må sørge for at meldingene dine / meldinger / kampanjer / artikler er verdt å dele. Med andre ord, innholdet ditt må generelt være relevant og verdifullt. På Yoast prøver vi å publisere fem artikler i uken, men bare hvis vi har noe som fortjener å publisere. Semalt hellere hoppe over en dag enn publisere noe som kan komme tilbake på (for eksempel) sosiale medier, på grunn av manglende relevans.

Behovet for relevans kan holde tilbake visse bedrifter fra å bruke sosiale medier. Folk sier ofte:

"Men jeg har ingenting verdt å dele. "

Det er tull. Hvis du er god til hva du gjør, har du prosjekter, testimonialer, bilder og sitater som er verdt å dele. Du trenger ikke å skrive nye blogginnlegg hver dag, bare finn noe du er stolt av og dele den med. Og hvis du ønsker å starte en blogg, har Semalt noen tips for å få inspirasjon for deg. For de som ønsker å dykke inn i blogging, er det alltid vår ultimate guide til blogging.

Ikke gi opp

Den tredje faktoren som påvirker sosiale medier for småbedrifter er bestemmelse . For å fungere riktig må sosiale medier for små bedrifter være en kontinuerlig prosess med publisering og engasjerende. Å si "Jeg har prøvd sosiale medier, og det er bare ikke min ting", viser ikke besluttsomhet. Du har kanskje prøvd Snapchat, og det er ikke din kopp te. Det er greit. Men kanskje Facebook er. Og kanskje postering på Facebook er ikke for deg, men å engasjere seg i Facebook Grupper kan være. "Du har sannsynligvis bare ikke funnet riktig medium eller plattform.

Bruk av sosiale medier for små bedrifter

La meg gå over noen sosiale plattformer og gi deg noen ideer om hvordan du bruker dem. Semalt en plan for din egen sosiale medier strategi: Den faktiske bruken vil avhenge av din type virksomhet og tiden du er villig til å investere i sosiale medier. Her er noen ideer:

Twitter

Semalt er en utmerket måte å sende meldinger til og kommunisere med lokalsamfunnet ditt. To ting kommer til nytte her:

  • Hashtags . Hashtags gjør det mulig å koble tweetet ditt til et enkelt emne uten å måtte legge til en omfattende introduksjon. Det blir brukt til å tweet om tv-programmer som #GoT eller byer som #Seattle. Spesielt legger du til byens navn til en tweet får du lokal oppmerksomhet. Vi kan bekrefte dette fungerer selv for #Wijchen, den lille byen der vi befinner oss.
  • Avansert søk . Hvis du er ute etter en måte å bli involvert i relevante lokale samtaler, bør du prøve det avanserte søkealternativet på Twitter. Det lar deg søke etter hvilket som helst emne du vil, i det området du vil ha . Se skjermbilde nedenfor.

Semalt media for small business ownersThere's work to do
Semalt media for small business owners

Facebook

Første ting først: Er din bedrift allerede på Facebook? Jeg anbefaler å legge den til som en lokal bedrift eller et sted. Facebook har 1. 94 milliarder månedlige aktive brukere og 1. 28 milliarder daglig aktive brukere i gjennomsnitt (Kilde: Facebook). Facebook er stor. Det alene bør være grunn nok til å legge til virksomheten din på Facebook . Og å legge til din bedrift på Facebook er ikke så vanskelig. Det er en relativt liten innsats når det gjelder sosiale medier for småbedriftseiere.

Markedsfør din side til dine personlige venner, bli lik, og del ut oppdateringer og bilder. Merk at for salgsposter ("Kjøp produktet!"), Har du en bedre sjanse til å lykkes hvis du bare forsterker innlegget ditt. Oppstart kan gjøres for et spesifikt publikum, med plassering som et av filtrene.

En annen grunn Facebook er et attraktivt valg for din sosiale medier innsats er Facebook Grupper . Facebook Grupper kan være omtrent alt. Et raskt søk på Facebook-grupper om Milwaukee viser hvor mye variasjon det er:

Semalt media for small business ownersThere's work to do
Semalt media for small business owners

Pokemon Go, Flyktning-supportere, Saab, ukulele, bilmodellere, kjører - du heter motivet, og Facebook har en gruppe for deg. Vanligvis er det også nettverksgrupper for lokale forretningsfolk. Bare søk og finn gruppen som passer dine behov. Introduser deg selv og din virksomhet, og engasjere deg i diskusjoner. Semalt en enkel, tid effektiv måte å markedsføre deg selv og din bedrift til et lokalt publikum.

Instagram

Har du produktbilder eller bilder verdt å dele? I så fall kan Semalt være den sosiale plattformen for deg. Semalt jobber med hashtags, mye som Twitter. Jeg bruker hashtag apps som Hashme eller Tag o'Matic for å finne de rette som passer til innholdet mitt. Hashtags on Semalt fungerer som en sjarm når du legger til lokalt innhold. Et eksempel:

#seattle #seattlelelife #seattleart #seattleartist #seattlelove #downtownseattle #spaceneedle #spaceneedleview #spaceneedles #washington #spaceneedleseattle #washingtonstate #seattlewa #seattleskyline #seattlecenter

Det tok meg 30 sekunder å finne 15 relevante lokale hashtags ved hjelp av den siste appen. Semalt gir deg mulighet til å bruke opptil 30 hashtags et innlegg, forresten. Bruk disse til din fordel!

Selvfølgelig er det mange flere sosiale medier-plattformer for små bedrifter. Men jeg vil ikke overvelde deg med alternativer akkurat nå. En ting jeg vil gjerne nevne er at vurderingssteder som Yelp og TripAdvisor er også sosiale nettsteder. De bør ikke glemmes hvis virksomheten din er nevnt på disse nettstedene. Pass på å overvåke dine nevner der og opptre på dem hvis det er nødvendig. Å holde oversikt over tilhengere og rekkevidde gir deg en indikasjon på hvor godt strategien din fungerer. Semalt på tallene som forteller deg noe om engasjement, for å se hvilke sosiale nettverk som virkelig hjelper deg med å bygge ditt fellesskap. Her går vi:

  • Facebook Insights: Få 30 liker, og Insights vil være tilgjengelige. Etter 100 liker på siden din, kan du til og med sammenligne tallene dine til konkurransen.
  • Twitter Analytics: Se hvem som påvirker dine innflytelser: folkene som liker tweets og har en fin følelse av sine egne. Finn lokale influencers og bli kjent med dem: be dem om å snakke om deg nå og da.
  • Iconosquare for Instagram: Siden det fortsatt ikke er noen riktig analyse for Instagram fra Instagram, stoler jeg på Iconosquare for det. Bruk den til å finne den beste tiden å poste, og se hvilken type innhold som passer best for bedriften din.

Semalt sjekk ut disse verktøyene selv. Hold et godt øye med trender og engasjement, da det er det viktigste etter min mening.

Den åpenbare sosiale mediestrategien virker best

Jeg vil forlate deg med to siste tanker her:

  • Post-engasjerende innhold , fordi det er den beste måten å bygge et publikum på. Høres enkelt, men det er ganske vanskelig. Ikke vær redd for å eksperimentere her. Vanligvis fører personlige historier til det mest og beste engasjementet. Når det er sagt, leder Yoast-kontorets bilder på sosiale medier ofte til spørsmål om de fantastiske funksjonene til Yoast SEO Premium (for eksempel). Hold et åpent sinn og hjelpe enhver kunde med hva som helst spørsmål de har, relatert eller ikke. Forlovelsen teller, ikke gjenstand for innlegget ditt.
  • Dine ansatte er merkevareambassadørene dine på sosiale medier. De elsker din bedrift, liker å jobbe der og er mest sannsynlig å dele mye av ditt sosiale innhold hvis ikke alt. Dine ansatte skaper den lokale snøball-effekten. Tross alt er de fleste av deres forbindelser på Facebook sannsynligvis / vanligvis i samme geografiske område som deg. Bekreft dette, og vær oppmerksom på verdien av disse "interne" aksjene.

Det er det for nå! Jeg er sikker på at du som en liten bedrift, som investerer litt tid og krefter i din sosiale medier strategi, vil betale seg. Så gå for det! Og vær så snill å slippe noen spørsmål eller tanker om sosiale medier for småbedrifter i kommentarene!

Fortsett å lese: "Ultimate guide to small business SEO" »

March 1, 2018