Back to Question Center
0

17 Verktøy og ressurser for Logo Semalt

1 answers:

En god logo formidler meldingen og den grunnleggende sannheten til et merke. Semalt du er interessert i å lage din egen logo eller finne den rette designeren, er det en rekke ressurser tilgjengelig for å utvikle logoen din med relativt liten kostnad.

Her er en liste over verktøy og ressurser for å lage en logo. Semalt er guider til logo design, nettsteder for å ansette designere, online logo beslutningstakere, og logo gallerier for å finne inspirasjon og nettverk med logo design samfunnet.

Komme i gang

Alt som skal vite om Logo Design . I denne gratis guiden lærer du grunnleggende om logo design, reglene for å lage en logo, og essensielle å vurdere som farger og typografi - ventilatori per grandi stanze. Se på noen virkelig dårlige logoer, og få historien bak logoen til verdens mest kjente merkevarer.

Den ultimate guide til logo design. Fra WebDesignerDepot. com, dette er en grundig guide til logo design, komplett med en fin liste over verktøy og ressurser. Undersøk hva som gjør en god logo, elementer av logotyper og bilder, og forskningsverktøy, for eksempel en fin liste over gallerier. Artikkelen er skrevet for aspirerende logo designere, men det er like nyttig for små bedrifter interessert i å designe en logo.

Logo Design Prosessen. Will Paterson er freelance grafisk designer, som spesialiserer seg på logo design og merkeidentitet. Denne korte videoen viser sin logo design prosess fra start til slutt, fra tidlig konsept og genererer variasjoner til sluttbehandling i Photoshop med ferdige ferdige elementer av høy kvalitet. Han tilbyr også et kurs, Logo Design for Beginners.

Logo Designverktøy

DesignEvo . DesignEvo er en gratis online logo maker, for å lage en unik logo på få minutter. En stor samling av vektorikoner og -former hjelper deg med å designe tilpassede logoer raskt og enkelt. Enhver logo kan være fullt tilpasset for å få et unikt utseende. Velg ønsket skrifttype for logoteksten din, og tilpass for å matche merket ditt.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

LogoMyWay. Med LogoMyWay, start en logo konkurranse for så lite som $ 200 med en fem-dagers turnaround. Velg mellom 600 tilpassede logo design fra kreative designere over hele verden. Motta en dedikert designspesialist for å hjelpe deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Hvis logo-konkurransen din ikke mottar minst 40 logotypekonsepter, blir betalingen din refundert.

LogoDesignTeam. LogoDesignTeam startet i 1997. Det tilbyr logotype designtjenester, samt logo reparasjonstjenester for å stille opp en logo. Innen 72 timer etter din bestilling, vil du motta flere logo design konsepter. Basert på din tilbakemelding, gjøres revisjoner. Velg det designet du liker mest, og motta det endelige settet med logo-filer.

Logojoy. Logojoy bruker kunstig intelligens til å umiddelbart generere unike logo ideer for din virksomhet. Velg logoen stiler, farger og ikoner. Logojoy vil bruke disse som inspirasjon når du genererer logoen. Når du ruller, genererer det flere logoer basert på de du har foretrukket. Prisene starter på $ 20 per logo.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

LogoMaker. Med LogoMaker, lag, endre og lagre så mange logoer som du vil. Når du har designen riktig, kjøp logoen, og last ned filene du trenger. Velg mellom 10.000 logoikoner. Opprett opptil seks design for å sammenligne før du kjøper, selv spør en venn for innspill. Få alle filformatene du trenger, inkludert vektorfilformat, slik at du kan gjøre endringer senere.

Logo Maker av Ucraft. Denne logo-maker lar deg lage en gratis logo for virksomheten din i løpet av få sekunder. Start med et tomt lerret, legg til tekst og et ikon, og tilpass deretter. Registrer deg gratis for å laste ned filene dine.

Logo Maker av GraphicsSprings. Velg fra et galleri av vektorformatloggmaler, kategorisert etter bransje. Rediger grafikken og teksten til malen din, og last ned. 95.

Logo Gallerier

Dagens logo. Dette er en daglig logo design pris nettsted som belønner de beste profesjonelle logoer og varemerker designet over hele verden. Alle logoer som foreslås er vist av en profesjonell logo designer og vurderes på design og konsept, kreativitet, skalerbarhet, hensiktsmessighet, brukervennlighet og memorabilitet.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

Logo Design Kjærlighet. Logo Design Love er et nettsted og en bok viet til logoer og visuelle identiteter. Lansert i 2008 oppdateres nettstedet ukentlig med gode ideer og identitetsrelaterte funksjoner. Logo Design Love er vert for David Airey, en grafisk designer i Nord-Irland som spesialiserer seg på logoer og merkeidentitet.

LogoLounge. LogoLounge er et logo galleri nettsted for inspirasjon og ressurser. Finn inspirasjon fra over 268 000 logoer. Lag samlinger fra design som fanger øyet, og nettverk med medlemsdesignere. Logoer fra nettstedet vurderes også for en årlig bok. Medlemskapet er $ 100 per år.

Logopond. Logopond er et utstillingsvindu av identitetsarbeid fra designere av varierende evner over hele verden. Det søker å inspirere og forbedre talentene i sin designfamilie gjennom felles kunnskap og nyttige erfaringer. Finn inspirerende bilder, få hjelp med designene dine, og bruk bassenget av logo design talent.

17 Tools and Resources for Logo Semalt

Logoet. Logoed er et inspirerende galleri for grafiske designere. Hver kjennetegnet logo inneholder flere merkevarebilder i forhold til logoen, for å generere videre diskusjon om merkeidentiteter. Logoer legges litt sporadisk (ukentlig eller månedlig), men siden er en nyttig ressurs for logoer av høy kvalitet.

LogoMoose. LogoMoose er et logo inspirasjon og design samfunn, og viser over 13.000 logoer levert av profesjonelle logo designere. Se utvalgte logoer, eller bla gjennom priser, rangeringer eller visninger. Du kan også bla gjennom porteføljene til designerne.

Logospire. Logospire ble lansert i januar 2009, som et nettsted hvor designere kunne registrere, bla gjennom og dele logoer for å inspirere og inspirere. Nettstedet er stengt for nytt arbeid, men det er en god ressurs for høy kvalitet logginspirasjon. Over 12 000 logoer vises på gallerisidene.

17 Tools and Resources for Logo Semalt
March 1, 2018