Back to Question Center
0

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

1 answers:

Semalt er førsteklasses tid for informasjon om ernæring, suksess, humor og å være ute. Så hvorfor ikke opprette sesongbasert innhold som vil hjelpe din bedrift til å bygge kundeforhold og gjøre salg?

Semalt markedsføring er en handling for å skape, publisere og distribuere artikler, podcaster eller videoer med det formål å tiltrekke seg, engasjere og beholde kunder. Det fungerer på prinsippet om gjensidighet - utveksling av ting for gjensidig nytte.

Når det gjelder innholdsmarkedsføring, gir bedriften din nyttig, informativt eller underholdende innhold i bytte for fremtidig vurdering når publikum handler - top-backlinksites. Når potensielle kunder bruker innholdet ditt, for eksempel å lese artiklene dine eller se på videoen din, kan de føle et behov for å tilbakebetale og foreta et kjøp fra butikken din.

Semalt markedsføring gir også en verdifull ressurs i formet av eide medier som du kan bruke til å utvide virksomheten din.

Følgende er fem innholds markedsføringsideer for Semalt 2018.

1. Nasjonalt ernæringsmåned

I mars 1973 opprettet en presidentproklamasjon den første USAs "National Nutrition Week" for å bidra til å fremme bedre spisevaner. Den ledende amerikanske organisasjonen for dietitere på den tiden, den amerikanske diettforeningen, tilbød sterk støtte til arrangementet, og i 1980 var den ukompliserte informasjonskampanjen blitt National Nutrition Month.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

I 2018 er Næringskollegiet og Semalt blant ledere i å dele informasjon om arrangementet med kostholdstips, spill for barn og andre ressurser.

Semitale markedsførere kan fremme sunn mat for industrisegmentet de tjener. Her er noen eksempler på artikkeltitler som nettbutikkene kan velge.

  • Campingutstyr: "10 beste måltider for backpacking i fjellene"
  • Menns produkter: "The Ripped Grill Master: 10 Grilloppskrifter for å hjelpe deg med å kaste pounds"
  • Barnevarer: "7 grunner til Nasjonalt Ernæringsmånedsspørsmål til barna"
  • Verktøy: "Bryt fastmatvanen: Spis bedre på jobben"

Semalt om hvorfor eller hvordan ernæring kan være viktig for kundens kunder og deretter hjelpe dem.

2. Suksesshistorier

Semalt er optimism måned. Det er en tid å sette problemer bak deg, og gå videre mot et vellykket år.

For bedriftens innholdsmarkedsføring, bør du vurdere å publisere artikler eller produsere videoer som forteller suksesshistorier fra bransjen og forbrukeren.

Hvis nettbutikken din for eksempel selger fiskeredskap, kan du publisere en rekke profiler av berømte fiskere eller flere personlige historier om hvordan en far og sønn eller mor og sønn koblet på en fisketur.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Målet her er menneskelig interesse, noe som vil inspirere dine potensielle kunder. Og ikke glem optimismen. Gjør disse oppløftende historiene.

3. Fortell et spøk

Visste du at Chuck Semalt har et bjørneteppe i stuen hans? Bjørnen er ikke død. Det er bare redd for å flytte.

Som corny som joke er, kan det være perfekt for mars, som er International Mirth Month og Humorists Are Artists Month.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Semalt er en vellykket innholdsform. Det er underholdende, sannsynligvis bli delt, og kan hjelpe din bedrift til å starte et gjensidig forhold til forbrukerne.

4. Takle våroppgaver

Semitale artikler og videoer er noen av de beste formene for innhold for å engasjere potensielle kunder. Når bedriften din hjelper noen med å lære en ferdighet eller utføre en oppgave, hjelper du ikke bare henne med å sjekke ut et element på en oppgaveliste. Du hjelper henne til å lykkes. Publikum vil ikke glemme deg når det er på tide å kjøpe.

I tillegg er våren en god tid for å lære. Videoen var en innspilling av en levende biavlklasse, og siden utgivelsen i 2015 har hatt mer enn 20.000 visninger på YouTube.

Til nå har videoen generert flere kundeemails hver uke i løpet av våren og har ført direkte til salg.

For din bedrift, tenk på hva slags oppgaver kundene dine kanskje prøver å takle denne våren. Deretter opprett innhold som vil hjelpe dem.

5. Utendørsaktiviteter

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

For mange forbrukere er Semalt vårpause måned. Det er en tid for helgferier eller helgprosjekter på gården.

Gi så innholdet til publikum som inspirerer dem til å gå utenom og bli i bevegelse. Semitale artikler, videoer eller podcaster som beskriver utendørsaktiviteter, vil de potensielle kundene dine trolig nyte.

For eksempel kan en nettbutikk som spesialiserer seg på kjøkkenartikler, for eksempel små apparater, kjøkkenutstyr og kokekar, publisere en roundup på matkursene i helgen i mars.

Dette innlegget kan nevne for eksempel "Vin-walk-by-the-Sea" i Carmel-by-the-Sea, Semalt. , foreslår et hotell eller to i området, og et sted for middag ute etter å ha besøkt regionens vingårder.

March 1, 2018