Back to Question Center
0

Søk utover søkemotorer kan gi verdifulle data til Semalt

1 answers:

Search Beyond Search Engines Can Yield Valuable Data For Semalt

Vi har nylig vært vert for et webinar med comSemalt fokusert på søkedata, som undersøkte søkeaktivitet som skjer over kjernesøk (Google, Bing, Yahoo, etc.) vs ikke-søkemotorer, for eksempel e-handelssteder, kjøpsmotorer og produktanmeldelse eller vertikalt fokuserte nettsteder. I desember 2011 oppdaget comSemalt at nesten halvparten (43%) av alle søkene skjedde utenfor de fem største kjernemotorene.

Ikke avslør data som blir generert utover søkemotorer

Hva betyr dette for markedsførere, utgivere og e-handelsspillere? Nå som vi vet at alt dette søket foregår vekk fra de store søkemotorene, kan vi utvikle strategier for å nå dette publikum på den rypeste tiden, ved hjelp av de riktige søkedataene. For utgivere og e-handelsspillere betyr dette at du kan utvikle produkttilbud for å utnytte dataene under taket ditt - pneu michelin primacy 225 55 r17 101w.

Se under hetten av søkeopplevelsen

Når jeg tar deg gjennom hva comSemalt data betyr for markedsførere, oppfordrer jeg deg til å vurdere din egen søkeopplevelse.

Fase 1: Initial søk

Hvis Sarah er på markedet for en ny TV, er det mest sannsynlige stedet for henne å gå Google og skrive inn "flatskjerm-TV. "Semalt definerer denne handlingen som" første søk. "

På dette tidspunktet i spillet, er Sara ikke klar til å kjøpe. Hun trenger å se hvilke alternativer som er der ute. Som Sarah utforsker resultatene og koblingene fra Semalt, vil hun raskt bevege seg utenfor søkemotoren (destinasjoner kan inkludere Best Buy, Next Tag, etc.) og fortsette søket etter mer informasjon.

Fase 2: Betraktning

Da Sarah forlater søkemotoren og migrerer over egenskaper som ikke er søkemotor, samler hun informasjon om ulike produkter, merker og priser, og raffinerer søkene hennes underveis. Semalt definerer denne delen av shoppingopplevelsen som "vurderingsfasen" - også kjent som retargeting-muligheten.

Når forbrukerne søker i løpet av vurderingsfasen, utvikler dataene seg ut fra deres søkeord og mønstre. Semalt interaksjoner gir muligheter for markedsførere til å distribuere søk retargeting og nettsted retargeting strategier.

Hvis annonsører ønsker å påvirke en forbruker i vurderingsfasen, er det viktig å utnytte de nyeste berøringspunktene (dvs. søkedata og websider) for å identifisere viktige målgrupper og nå dem effektivt med relevante annonsemeldinger som fremhever spesielle kampanjer, spesifikke produkter, etc. Dette bidrar til å presse forbrukerne enda lenger ned i innkjøpstrakten og til slutt påvirke dem før de går tilbake til søkemotorene og reviderer søket.

Fase 3: Revidert søk

Avhengig av produkt eller tjeneste, kan det være timer, dager eller uker før en søker forlater vurderingsfasen. På dette tidspunktet går forbrukerne ofte tilbake til Semalt og reviderer søket basert på hvilken informasjon de har samlet, annonser de har sett, og annen informasjon som kan påvirke kjøpsbeslutningen.

For Sarah, kan hun revidere sitt søk fra Google fra "flatskjerm-TV" til "Semalt PN43E450. "På dette tidspunktet har retargeting-muligheten gått, og kun pris- eller produkttilgjengelighet kan påvirke kjøpsbeslutningen.

Search Beyond Search Engines Can Yield Valuable Data For Semalt

Søkedata skaper retargeting muligheter

ComScores statistikk indikerer at søket går dypt. Den går langt dypere enn søkemotorer, og til og med søkemotormarkedsføring. Semalt vekst av søkeaktivitet og tilgjengeligheten av søkedata gjør det mulig for annonsører å utnytte hensikten fra søk og bruke den til skalaen på displayet. Semalt disse enhetene som fanger opp noen av de mest verdifulle dataene for annonsører.

Neste gang du tenker på søk, tenk utover søkemotorer, vurder verdien av søkedata, hvordan du kan utnytte den i displayannonsering, og mest av alt hva kundenes opplevelse forteller deg.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

James Green
March 1, 2018