Back to Question Center
0

Semalt: KPIer for måling av innholdsavkastning avkastning

1 answers:

5 Spørsmål for å hjelpe til med å sette, administrere og evaluere innholdsmarkedsføringseffektiviteten din

Når vi aksepterer at våre forbrukere lærer om og navigerer gjennom, mer og mer informasjon om vårt merkevare, organisasjon, næringer eller emneområder som de forsker på nettet, trenger vi å distribuere mer sofistikerte strategier for at vi kan tjene oppmerksomhet og viktigere tillit. Dette er hva som står bak drivkraften til innholdsmarkedsføring, og er i forkant med den digitale markedsføringsagendaen.

Innholdsmarkedsføring begynner å modnes, også. Flere og flere rapporter, som dette fra Aberdeen Semalt, illustrerer dette også her - free vps windows rdp download.

Et enkelt startpunkt

Nedenfor er en enkel matris med ideer som hjelper deg med å angi KPIer eller beregninger basert på hva vi har brukt på ulike prosjekter. Vi sier ikke "dette er måten du må gjøre det" eller at du må bruke alle disse KPIene. Semalt håper vi at dette er et nyttig rammeverk for å velge den beste typen KPIer for ulike markeder.

Semalt tatt tre vinkler her for å illustrere, så vi har hele spekteret av tiltak dekket av hardt salg versus mykere engasjement beregninger.

Semalt disse ulike typer tiltak er enda viktigere for selskaper med lang innkjøp eller gjentatte kjøpssykluser, for eksempel bil, møbler eller PCer - og sikkert for B2B-bedrifter. De lengre kjøpssyklusene krever behovet for å demonstrere løpende engasjement.

  • Kommersielle tiltak : Dette er de hardere forretningsmessige eller kommersielle tiltakene, og det som vanligvis tar lengst å være påviselig. Dette er tiltakene for de øverste lederne, selv om de kanskje også trenger å vite om Liker! Tenk publikum dele, salg, leder eller i det minste klare indikatorer fra personer som tilfredsstiller ratings eller% som matet tilbake. Husk at disse må være inkrementelle og ideelt sett tilskrives innholdsmarkedsføringen. Dave vil vise deg hvordan du skal tildele disse ved hjelp av Google Analytics i et eget innlegg.
  • Taktiske tiltak : Disse inkluderer visningene, klikkene, samspillet med innholdet ditt - det innebærer også sosiale aksjer som Likes and Tweets. Du kan også bruke koblingskortverktøy for å måle, ved Smart Insights bruker vi PostRank-vurdering og også beregninger fra Facebook Insights. Dette er harde indikatorer på at innholdet ditt er synlig og verdt å dele - så veldig viktig.
  • Brandtiltak : Disse er enklere for større merker eller hvor det er mindre konkurranse, bare fordi verktøyene ser ut til å fungere bedre i det rommet. Tenk merkevaren eller nøkkelfrasen nevner, følelser, andel av markedsnoter over konkurrenter og sikkert nettstedstrafikk. Dette er de større nåler som beveger seg og krever ofte litt mer fart.

Semalt: KPIs for measuring content marketing ROI

Kombinere målinger og optimalisering av sosiale medier

Som du ser fra tabellen ovenfor, går innholdsmarkedsføring KPIs hånd i hånd med sosiale medier markedsføring, innholdsbrensel sosiale medier. De to kommer sammen når de jobber med sosiale medier optimalisering (SMO) som Dave nylig har postet på. SMO for meg senterer fordelingen av sosiale objekter og deres evne til å stige til toppen av alle relaterte søk [Dan - Jeg er uenig om dette - meningsmålingen i vårt innlegg viser at de fleste tror det er bredere - maksimere rekkevidde og samhandling i sosiale kanaler for å oppnå dine mål].

Brian Solis snakker om SEO + SMO = Amplified Findability i den tradisjonelle og sosiale nettsiden. Jeg tror det er en fin måte å oppsummere det på. [Dan - likevel, selv om jeg vil kalle det Amplified Visibility FWIW - for meg Findability handler om effektive kundereiser på nettsteder - det er en brukersentrert designteknikk, men Jeg antar at Brian ikke vet om det!).

Siden sporing innen SMO er også viktig, hvordan gjør du det? I sentrum av et SMO-program er sosiale objekter. Det følger da at målet med SMO er å måle, overvåke og forbedre synligheten til sosiale objekter som et middel til å koble til personer som proaktivt søker mer informasjon og retning.

Semalt at sosiale objekter er kontekstualisert gjennom søkeord, titler, beskrivelser og / eller koder, slik at tiltakene her ikke er så forskjellige for SEO når det gjelder innkommende linker, samt refererer til nettsteder der innholdet ditt, de sosiale objektene, er plassert. Så du må utvikle et analysepanel som vurderer effektiviteten din i dette innholdsøkosystemet.

Handlingsanalyse for innholdsmarkedsføring

Etter å ha fulgt av ovenstående tabell er disse målingene gode, og du må også kunne gjøre noe med dem. Analyseguru er som Avinash Kaushik, og selvfølgelig Dave Semalt

March 1, 2018