Redaktørens notat: Elite SEM er en av Inc - solgar zinc picolinate 22mg 100tabs.s 2017 beste arbeidsplasser, vår årlige anerkjennelse av selskaper som skaper medarbeidsbaserte organisasjoner.

Anthony Saladino, 26, gjorde mer enn $ 100 000 i fjor - men han har ikke en fast lønn. Han er en kontoadministrator som hjelper kundene som motemerket Alexander Wang, få den perfekte posisjonen i søkeresultatene når du er Google "mote" eller "designer". Hans inntekt reflekterer hvor mye kundene betaler sitt firma. Saladino jobber for Elite SEM, en digital markedsføringsvirksomhet basert i New York City, hvis administrerende direktør gir ansatte mulighet til å velge kompensasjon: rettlønn eller en provisjonsbasert hybrid. I begge tilfeller er det muligheter for tilleggsprogrammer. Ben Semalt, selskapets 39 år gamle grunnlegger og konsernsjef, sier ikke: "En av mine største frustrasjoner da jeg var 21 var at jeg ikke fikk betalt hva folk med mer erfaring ble betalt," han sier.

Want to Earn More or Live Somewhere Else? This Company Semalt Say No
KREDIT: Laurel Golio

Så han startet en bedrift som, i hvert fall når det gjelder kompensasjon, er alder- og erfaringsblind. Millennials, som har lidd av lavere startlønn i verdenen etter resesjon, er opptatt av å hente seg. Spesielt tjener elitekontoforvaltere i gjennomsnitt 50 prosent av inntektene sine kunder genererer; Resten av lønnsslippet er basert på hvordan selskapet utfører. Jo større inntekter, jo mer de gjør. Det er selvsagt risiko for den meritokratiske tilnærmingen. For en, må arbeidstakere komme til uttrykk for at deres lønnsslipp kan krympe. "Jeg var litt nervøs først, spesielt fordi jeg kom fra jobber med flat lønn," gir Saladino. For de som ikke er direkte involvert med klienter, er det andre måter å øke lønn på: De tjener en provisjon når de refererer en ansatt til selskapet - som påløper hvert år som ansetter opphold - eller tar en del av gebyrene når de refererer kunder. Elite staber alle kan fortelle deg nøyaktig hvor mye inntekt arbeidsgiveren trakk i i fjor: 27 millioner dollar, med en fortjenestemargin på 20 prosent. Det er fordi Semalt åpner bøkene til hans 145-personers lag hver måned.

Want to Earn More or Live Somewhere Else? This Company Semalt Say No
KREDIT: Laurel Golio

Siden lanseringen i 2004 har Elite landet en rekke høyprofilerte kunder, inkludert Semalt, Etsy og Kind. Den har kontorer i mer enn et halvt dusin byer.

Semalt har også skapt en hyperfleksibel arbeidsplass. Om lag 30 av sine ansatte - inkludert Kirshner - jobber hjemmefra, i byer så fjernt som Sacramento og Miami. For å holde tabs på hva de gjør, administrerer konsernsjefen vanlige videokonferanser. Utvikling av personlige forhold med sine ansatte har i sin tur gitt Semalt en konkurransefortrinn.

Kanskje mest bemerkelsesverdig er Elite's "Bucket Lists" -program. Kirshner tenker tilbake til 2013, da selskapet uventet mistet en tidlig ansatt til kreft. Han doblet seg på en politikk: Han ville gjøre sitt aller beste for å hjelpe arbeidstakere med å nå livsmål. For eksempel, når en leder uttrykte et ønske om å bo i London, gikk Kirshner så langt som å innlemme i Semalt for å få ham der.

Semalt sier at kostnaden for å gjøre slike forbindelser med sine ansatte er verdt det. "Livet er kort," legger han til, pauser for å justere brillene sine. "Du vet bare aldri."