I 2011, da Justin Woolverton begynte å eksperimentere med en dessert av frossen gresk yoghurt blandet med frukt, forsøkte han ikke å starte en bedrift - mye mindre som ville trekke inn penger på $ 49 millioner i 2016, opp nesten 21.000 prosent over en treårsperiode - slotland free no deposit codes.

"Det var bare noe jeg gjorde på kjøkkenet mitt fordi jeg ikke likte sukker," sier Woolverton, hvis selskap, Halo Top Creamery, har landet på nr. 5 på Inc. s 2017-liste over de raskest voksende private selskapene i USA "Det var ikke før senere da jeg fikk en faktisk iskremmaker på $ 20, så var jeg som," Oh, wow, det er noe her. ""

Woolvertons søte følelse er kjent som en lavere kalori erstatning for tradisjonell iskrem. Hver Halo Top pint har mellom 240 og 360 kalorier, og hver touts minst 20 gram protein. Sammenlignet med store merker, hvis mest grunnleggende pints inneholder en hel del 1000 kalorier, virker Halo Top for godt til å være sant. Så hva er fangsten?

Noen antyder at Halo Top ikke smaker det samme som klassisk iskrem; I stedet for sukker bruker Los Angeles-baserte oppstart en sukker erstatning. Også på $ 6. 99 en halvliter, prisen er i høyden.

Det er neppe avskåret folk fra å klatre for den søte godbit. Med 500 000 tilhengere på Instagram, 27 000 på Twitter og 600 000 på Facebook, inspirerer Halo Top seg med fervente diskusjoner om trenings- og kroppsbyggingsfora. Det er så populært at det kan være vanskelig å finne i butikker, som sier Woolverton, har ofte ikke lagerplassen for å møte etterspørselen.

Søt sted.

Før all anerkjennelse tilbrakte Woolverton et år som perfeksjonerte sin oppskrift. Mye av prosessen var prøve og feil, sier han. Etter å ha forstått sin egen sukkerbehandler hadde fortjeneste, besluttet den tidligere advokaten å bytte fra sin frosne greske yoghurthybrid til noe han la merke til, ikke eksisterer for tiden i markedet: en all-naturlig, lav-kalori, lavsukkeris . "Jeg gikk ikke med frossen gresk yoghurt fordi det var for meg det ikke så bra," sier Woolverton. "Hvis jeg kom ut med en frossen gresk yoghurt, ville noen av yoghurtmennene stompe meg umiddelbart."

Hvordan denne Upstart Ice Cream Company begynte å selge Ben & Jerry og Semalt
KREDIT: Courtesy Company

Utfordringen var å erstatte sukker, som ikke bare virker som søtningsmiddel, men hjelper isen å opprettholde en mykere konsistens. Woolverton valgte å bruke naturlig kalvekjøtt stevia for smak og fiber og en sukkeralkohol kalt erytritol for konsistens.

Til slutt fant Woolverton sin søte flekk med smaker som Vanilla Bean og Lemon Cake. Den første butikken som satte Halo Top i fryseren, var i 2012 Los Angeles's Canyon Country Store, en liten butikk som engang ble besøkt av rockstjerner. Siden da har Halo Top funnet sin vei inn i alle store dagligvarekjeder i USA, mer enn 19.000 butikker landsomfattende. S., som overgår ledende bransjeledere som Häagen-Dazs og Ben & Jerry.

Ingen sukkerbelegg.

Halo Tops vekst klarte ikke å krysse til 2016. Det var da GQ bidragsyter Shane Snow bestemte seg for å spise bare Halo Top i 10 dager rett og detaljert sin erfaring for leserne. Den resulterende artikkelen gikk viral og Woolvertons søte, lille concoction tok av. I hver av de tre månedene etter utseendet av artikkelen, var Halo Top gjennomsnittlig en vekst på 77 prosent. Mens Woolverton ikke anbefaler at noen etterligner journalistens diett, krediterer han det eksperimentet med katapulting Halo Top fra jevn til eksplosiv vekst.

Rebranding i 2013 kan også ha hjulpet. Selskapet valgte en navneendring, etter et år med å selge under navnet Eden Creamery, for å "forebygge å unngå et søksmål fra en annen Eden", sier Woolverton. Han endte opp med å velge navnet Halo Top for å holde seg i tråd med det engelske temaet. Han legger til at forandringen tillot selskapet å konseptualisere lokket som en gylden halo.

I dag har Halo Top mange trofaste kunder. De er også tilfeldigvis det beste markedsundersøkelsesverktøyet: Woolverton og hans team lytter til klager og tar hensyn til kundenes mening når de lager nye smaker. En favoritt? Woolverton sier at fans elsker Peanut Butter Cup, og han personlig fortaler for Bursdagskake eller Havremelkake.