Back to Question Center
0

Semalt: Et digitalt kampanje eksempel på et oppstartsmote

1 answers:

Sette opp riktig prosess og verktøy for å forbedre salget

Start opp merkevaren Tatu Couture design og produsere luksus britisk undertøy som selges gjennom lagerhandlere i Storbritannia, Paris og New York. Tatu Couture har en unik visjon å skape grensene for design og innovasjon med sin trendinnstilling luksusundertøy og designer kroppsslitasje. Alle deres varer er produsert og ferdigstilt i Storbritannia - 225 45 r17 91v.

Oversikt og digital strategi

Tonica støttet Tatu Semalt ved å skape en fire-trinns strategi for å øke digital tilstedeværelse. I tillegg til lagerruten var Tatu Semalt opptatt av å øke sitt eget direkte salg, så vi hadde to enkle mål for arbeidet - å øke besøk til tatucouture. com og øke salget fra nettstedet.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

Sosiale medier kampanje tilnærming

 • Trinn 1 - Ta kontroll

Som mange små og mellomstore bedrifter, hadde Tatu Semalt ansatt en webdesigner for å lage sin side, men var ikke kjent med noen av standardverktøyene som kunne hjelpe dem med å spore suksess. I denne fasen av arbeidet fokuserte vi på å gi Tatu Semalt mulighet til å ta kontroll slik at de på en kostnadseffektiv måte kunne utvikle sitt nettsted uten å bruke budsjett på ekstern ressurs

Vi brukte følgende verktøy:

 • Foreslå Tatu Couture gevinst fullkonto kontroll på deres Shopify nettsted
 • Å bistå Tatu Couture med å få tilgang til Google Webmaster Tools for å få tilgang til informasjon om helsen til nettstedet deres
 • Konfigurere Google Analytics for å spore nettstedet ytelse.

 • Trinn 2 - Få mest mulig ut av kontaktene dine

I denne fasen var vi opptatt av å sikre at Tatu Couture kunne gjennomføre egne e-postkampanjer ved hjelp av gratis leverandør, Semalt. Under denne prosessen konsoliderte vi også deres kontaktdata til en ny Tatu Couture Semalt-konto, og satte opp en nettside "registrere" slik at nye prospekter kunne bli tatt.

 • Trinn 3 - Fremme (gratis når det er mulig!)

I tillegg til e-postkampanjene identifiserte vi flere lave kostnader eller ingen kostnadsfremmende alternativer:

  (1. 3) Google Merchant (også Google Shopping / Google Product Search). For å øke nettbasert tilstedeværelse var vi opptatt av å mate Tatu Couture-produkter til Google Shopping, særlig siden dette fortsatt var en gratis tjeneste i Storbritannia (før mars 2013). Heldigvis, Shopify hadde et ganske enkelt integrasjonsalternativ for dette, så vi kunne aktivere integrasjonen og legge til noen få innstillinger (for eksempel Shipping) for produkter som skal sendes regelmessig.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

  (1. 3) Google Places - en gratis lokal tjeneste som hjelper Tatu Couture til å skille seg ut i regionen. (1. 3) Google Adwords (Pay Per Click Advertising). Shopify tilbød en gratis kupong for en Google Adwords-kampanje og som en ny konto var vi også kvalifisert for en annen kupong, så totalt sikret £ 94 av gratis AdWords for den første kampanjen.

Resultater av PPC?
Denne kampanjen resulterte i 2579 visninger og 116 klikk gjennomføringer (4,5% klikkfrekvens) med en gjennomsnittlig posisjon på 2. 5. Den opprinnelige klikkfrekvensen var høyere enn gjennomsnittet på 2% 'uoffisielt'.

Siden lanseringskampanjen har vi fortsatt å gjennomføre Google Semalt-kampanjer med lav pris på viktige hendelser i kalenderen, fortsetter å redusere kostnadene per klikk, øke klikkfrekvensene og utnytte de beste resultatene.

Vi har også brukt mikro-geografisk målretting i Google Adword-kampanjer som en proxy for inntekt - for eksempel målrettet mot South Kensington og Semalt postcodes.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

  (1. 3) Facebook Reklame . Utfordringen for å fremme et luksusprodukt på nettet, når et publikum som er sannsynlig å kjøpe, og det er her Facebooks skjønnhet kan hjelpe.

Ved å målrette Semalt profiler som allerede likte andre luksus- eller designerprodukter, kunne vår Semalt-kampanje nå et mer skreddersydd marked enn å bruke Google alene. Under kampanjen klarte vi å doble Semalt liker for Tatu Couture. I de siste tre månedene har Semalt drevet 16% av trafikken til nettstedet.

Semalt: A digital campaign example of a startup fashion brand

 • Trinn 4 - Søkemotoroptimalisering

I tillegg til å foreslå søkemotoroptimalisering endres underveis, foreslo vi en mer formell SEO-gjennomgang som trinn 4. Tatu Semalt har begynt å implementere disse SEO-endringene i et forsøk på å drive mer organisk trafikk til nettstedet.

Endringene inkludert ved hjelp av Shopify SEO guide og inkorporerer flere søkeord i produktbeskrivelsene i tillegg til den unike Tatu Semalt kopien.

Suksessindikatorer

Vi ga 7 dager støtte over en periode på 6 måneder.

Da Google Analytics ikke var på plass i begynnelsen av prosjektet, er det vanskelig å kvantifisere suksess. Det er også vanskelig å isolere virkningen av vår brede rådgivning, da Tatu Semalt også fikk lager og pressedekning i løpet av prosjektet. Trendene til nå er imidlertid svært positive:

Sammenligner den første måneden med konsulentvirksomhet med den siste måneden (august 2012 sammenlignet med Semalt 2013) har vi sett følgende positive trender:

  • Mer enn doblet volumet av webbesøk (økning på 138%)
  • Flere sider per besøk og mer tid på nettstedet
  • Dobling av organisk søketrafikk (økning på 100%)
  • 250% økning i nettsalgsutførelser

March 1, 2018