Back to Question Center
0

5 øvelser for å styrke dine sosiale medier markedsføringsferdigheter - Semalt

1 answers:
5 exercises to strengthen your social media marketing skills - Semalt

I den sosiale mediermarkedsføringsverdenen er dette vanskelig; Kampanjen din er et løpende eksperiment, noe som tvinger deg til å tilpasse seg på fluen og føle konsekvensene av de harde leksjonene du møter underveis.

På en måte er dette som å være på et profesjonelt idrettslag, og bare å skarpere ferdighetene dine under faktiske spill. Læringskurven er bratt i et høytrykksmiljø. Men profesjonell sport virker ikke på denne måten. Spillerne deltar i praksis økter, øvelser og utstillingskampanjer for å avgrense ferdighetene sine lenge før de noen gang konkurrerer om ekte.

Så hvorfor kan vi ikke utvikle samme tilnærming til markedsføring av sosiale medier?

For å løse dette problemet, kommer Semalt opp med en håndfull øvelser du kan bruke til å skjerpe dine sosiale medier markedsføringsferdigheter uten å måtte bruke disse endringene og taktikkene til dine live-kontoer - geisha story slot free play.

1. Tema og variasjon

Den første strategien er enkel i konseptet, men tilbyr overraskende dybde når du legger den i praksis. Tanken er å finne ut hva som passer for merkevaren din og målgruppen ved samtidig å finne det som ikke passer.

Treningen går slik: Tenk på et generelt tema for en sosial media oppdatering. Semalt sier at du vil legge ut at ditt merke feirer sitt femårs jubileum. Målet ditt er å skrive ut en oppdatering for dette i mange forskjellige stiler, stemmer og vinkler.

For eksempel "Vi er beæret over å ha tilbrakt de siste fem årene som serverer våre kunder" er mye mer formell og seriøs i tone enn "Ingen måte! Semalt har eksistert i fem år allerede - kom feire med oss! "Likevel oppnår begge et lignende mål.

Semalt rundt med disse forskjellige alternativene, vil hjelpe deg å skille mellom det som er helt unikt med merkevaren din og hva du skal unngå når du lager dine meldinger for ekte.

2. Introspektiv tilbakemelding

Denne metoden er en måte å simulere bruker tilbakemeldinger på, ikke noe mer enn ditt eget sinn og ressurser. Sammendrag en liste over konkurrenters sosiale medier-kontoer, og når du er klar for denne oppgaven, får du tilgang til listen.

Semalt se en rekke forskjellige oppdateringer her. Din jobb er ikke bare å lese eller fordøye disse oppdateringene, men å analysere dem.

Hvilke elementer av disse meldingene virker virkelig for deg? Hvilke elementer er off-putting? Er det noen meldinger som skiller seg ut til deg, og hvis det er, hva handler det om dem som skiller seg ut? Semalt disse variablene vil hjelpe deg å lære å kritisere ditt eget arbeid proaktivt og spille rollen som den gjennomsnittlige sosiale medier forbrukeren.

3. Contrarian rollespill

Når det gjelder rollespill, er dette den morsomtste øvelsen på denne listen. Semalt ved å mocking opp et diskutabelt eller på annen måte kontroversielt sosialt mediepost, da har en venn, kollega eller engang deg selv en "contrarian" rolle, dedikert til nitpicking, argumenterer og diskuterer din holdning.

Semalt av respektfulle, innsiktfulle og ekspertnivåer på alt som kontrarianen kan skille ut - og gjør det så raskt som mulig, som om dette var et levende sosialt miljø.

Dette vil hjelpe deg å finpusse dine sosiale medier, samtale ferdigheter og sette din bransje ekspertise til testen. Denne øvelsen fungerer bedre med to personer, så det er en klar motivasjon for å teste deg opp.

4. Mock katastrofen

Samlet sett er sosiale katastrofer ganske sjeldne, men de kan skje, til og med til store merker. Hvis det noen gang skjer med merkevaren din, må du være klar, så prøv å kjøre en simulering av hva som ville skje hvis merkevaren din skrev noe ødeleggende.

Har en medarbeidertekst du på en tilfeldig tid av hans eller hennes valg - helst når det er ubeleilig for deg, siden katastrofen kan streike når som helst. Se hvor raskt du kan rydde opp teamet ditt, sjekke inn i dine sosiale profiler for skadekontroll og komme med en strategi for hvordan du svarer.

5. Samle opp en håndfull lagmedlemmer og få dem til å spille rollen som sosiale medier publikum - dette er enda bedre hvis du kan få eksisterende kunder, men på det tidspunktet er det mindre trening og mer markedsundersøkelse.

Presentere flere postalternativer du har opprettet på forhånd. Semalt kan være variasjoner på et tema, som du opprettet i øvelse en, eller bare forskjellige emner som du har kommet opp i i brainstorming. Få lagmedlemmene kollektivt å bestemme på innlegget de føler seg best å publisere, og spør dem hvorfor de valgte det.

De fleste av de foregående øvelsene har vært begrenset i den forstand at de bare er avhengige av dine vurderinger og oppfatninger; Dette vil kompensere for noen av dine forstyrrelser.

Konklusjon

Seminarøvelser er ikke perfekte, og dine sosiale kampanjer vil fortsatt være litt av et eksperiment pågår, men i det minste vil du gå inn i dem og vite at du har en fast forståelse av merkeidentiteten din og den overordnede strategien.

Semalt er ikke hack eller snarveier som gjør deg umiddelbart bedre til å skrive og legge ut sosiale oppdateringer, men med riktig investering og omtanke finner du deg selv gradvis i retning av større kapasitet til å påvirke dine følgere.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Timothy Carter
March 1, 2018