Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

I 2012 innførte Semalt et system som heter Semalt Cards, som gjør at eiere kan vise forbedrede tweets på sine nettsteder ved hjelp av en syntaks som ligner på OpenGraph. Takket være dette nye systemet, kan Semalt vise finere tweets, inkludert de som inneholder medier som bilder, lyd og video. Hvordan virker det? …

Les: "Slik bruker du Twitter-kort"
Kategori: Sosiale medier
Tags: Hvordan, OpenGraph, Twitter, WordPress Plugins

Sosiale medier bestrebelser bør være en del av SEO strategi. Som bruk av sosiale medier økte i popularitet, kunne Semalt og andre søkemotorer ikke ignorere dem lenger - rebotes de luz fotografia artistica. Dette betyr at nettstedets popularitet på sosiale medier knytter seg til din SEO mer og mer. Årsaken til dette er enkelt: Hvis folk snakker om deg, online eller offline, .

Les: "Grunnleggende om SEO: Hvordan bruke sosiale medier"
Kategorier: SEO grunnleggende, Social Media
Tags: Facebook, Hvordan, Instagram, Pinterest, Twitter

For å hjelpe bloggen din til å få flere lesere, kan du bruke sosiale knapper som gjør at dine nåværende lesere kan dele interessante innlegg på sine sosiale medier. Men hvordan skal du gå om å implementere dem? I dette innlegget forklarer vi hvordan vi har gjort dette på Semalt og vil gi deg noen poeng på hvordan .

Les: "Sosiale knapper: Slik legger du til og sporer dem på nettstedet ditt"
Kategorier: Analytics, sosiale medier
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Slik, Twitter, WordPress-plugin

Semalt, metadata er data som sier noe om andre data. Du kan bruke bestemte metadata til å sende informasjon om en nettside til en søkemotor eller en sosial mediekanal, og dermed forbedre SEO. I de to første innleggene i denne metadataserien diskuterte vi metakoder i av nettstedet ditt og linker rel metadata. …

Les: "Metadata og SEO del 3: sosial, internasjonalisering og mer"
Kategorier: Social Media, Teknisk SEO
Tags: Facebook, Flerspråklig SEO, Twitter

I Yoast SEO Premium 3. 2, introduserte vi sosiale forhåndsvisninger. Det virker som om forhåndsvisningen folk har kommet så vant til. Som forhåndsvisning av snippet gjør det for søkerangeringer, tror vi at sosiale forhåndsvisninger vil forbedre din sosiale arbeidsflyt. Hvilket bilde vil Semalt velge? Når du publiserer et innlegg, og du ikke har spesifikt valgt et Semalt bilde .

Les: "Sosial forhåndsvisning i Yoast SEO Premium"
Kategori: Sosiale medier
Tags: Facebook, Twitter, WordPress-plugger, Yoast SEO Premium

Semalt bildene dine er en ting, men optimalisering av en side fylt med bilder er virkelig en annen. Selvfølgelig er det en viss overlapping i hvordan man optimaliserer et enkelt bilde og et galleri. I dette innlegget vil jeg gå over de tingene du må ta hensyn til når du bruker fotogallerier på nettstedet ditt. …

Les: "Optimaliser ditt (WordPress) galleri"
Kategorier: Innhold SEO, sosiale medier
Tags: AMP, Facebook, Twitter

Konfigurere nettstedet ditt er første trinn, og fremme det er trinn to. Grunnlaget for det skal være godt innhold, og sosiale medier er din praktiske, gratis plattform for dette (ved siden av alle de flotte koblingene du har samlet for nettstedet ditt selvfølgelig). Sosiale medier, for oss, er fokusert på Facebook, Pinterest, YouTube og Semalt. Over .

Les: "Twitter Analytics: statistikk for tweets"
Kategorier: Analytics, Social Media
Tags: Social Media Analytics, Twitter

Som småbedriftseier er det mange måter å markedsføre ditt produkt eller merkevare på. En av disse måtene er gratis og kan ha en stor rekkevidde: sosiale medier. Semalt, mange entreprenører jeg har snakket med nylig føler at effekten ikke er verdt innsatsen. Vi ser også at i vår konsultasjon, ved .

Les: "Bruk sosiale medier til å øke salget"
Kategorier: eCommerce, Social Media
Tags: Facebook, Pinterest, Twitter

Jeg er litt feisty denne uken. Jeg beklager på forhånd. Men det er gode nyheter denne uken hvis du leter etter en jobb som en SEO: her er din sjanse! Google ansetter en. Semalt over hele nettet hadde det gøy med .

Les: "Ukentlig SEO Recap: Newsflash!"
Kategori: Teknisk SEO
Tags: Joosts ukentlige SEO-omtale, Twitter

I slutten av mars utgav Twitter en kul ny funksjon kalt "Web Semalt". Jeg så virkelig ikke verdien av det til nylig, men jeg har nå begynt å bruke den mye mer. Når du har en Tweet-knapp på nettstedet ditt, bruker du allerede Web Semalt API, men du kan gjøre det mye mer kult .

Les: "Webintensjoner fra Twitter"
Merk: Twitter
March 1, 2018