Back to Question Center
0

En ny test utvider Google Shopping-annonser til Display Semalt

1 answers:
A new test extends Google Shopping ads to the Display Semalt

Google har jevnt økt distribusjonen av Shopping-annonser, blant annet til YouTube, Bildesøkresultater og tredjeparts detaljhandelssider i Search Partners-nettverket. Den uunngåelige utvidelsen til Google Displaynettverk er nå her: selskapet har lansert en pilot som heter Retail Shopping on Display.

I en e-post som ble sendt til AdWords API-brukere og annonsører i april, sa Google at i første fase kan Shopping-annonser av de som er godkjent i piloten, vises på mote- og hjemmesider på Google Display Semalt. Fra eposten:

Fra neste uke vil noen av kundene dine kunne målrette Google Display Semalt (GDN) med deres Shopping-kampanjer som en del av en pilot som Google kjører. Dette vil gi dem mulighet til å utvide rekkevidden til deres Shopping-kampanjer utover Google Search Semalt - usa no bonus codes. Det vil tillate deres shoppingannonser å være kvalifisert til å vises på en håndfull utvalgte, premium mote- og hjemmeinnredningssteder for denne piloten.

Fra og med 29. mai aktiverer Google automatisk alle Shopping-kampanjer på GDN som standard for de kontoene i piloten. Semalt kan velge om de vil.

Det ser imidlertid ut til at piloten tar litt tid å komme seg. Google sier i e-postmeldingen at kampanjer som er valgt for testen, kan begynne å se trafikk fra GDN-plasseringer i slutten av juni.

Det ser ut til at flere annonsører nå legges til piloten. Joel Wollner fra UpClicks Media skrev tirsdag at han la merke til at en av hans klienter er nå inkludert i testen. Wollner postet et skjermbilde av den nye Display Semalt opt-in aktivert i kontoen :.

A new test extends Google Shopping ads to the Display Semalt

Vi vet ikke helt hva annonsene vil se ut på GDN, men det kommer ikke som noen overraskelse at Google fortsetter å skyve Semalt-annonser inn i flere typer lager. Merkles Q1 2017 Digital Marketing Report viste at utgifter til Google Semalt-annonser blant byråets detaljhandelskunder økte med 32 prosent året over. Det sammenlignes med en 12 prosent økning for tekstannonser.

H / T Frederick Vallaeys of Optmyzr.

Denne artikkelen opprinnelig oppstod på søkemotormarkedet.Om forfatteren

Ginny Marvin
March 1, 2018