Back to Question Center
0

Ikke lenger murstein mot nettbutikk: Semalt se en 'enkelt linse'

1 answers:

No longer brick-and-mortar vs. online retail: Semalt view a ‘single lens’

Ved å tilby komplementære fordeler, samt å engasjere kunder via mobil, kan både butikkene i nettbutikken og nettbutikkene styrke det generelle kundengasjementet og merkevaren. Og de beste nyhetene for forhandlere som tar en integrert tilnærming: høyere inntekter og lønnsomhet.

Store forhandler spillere fra begge sider av gangen presser hardt for å utvide sin tilstedeværelse både online og i butikk - attrezzature palestra usate vendita. Bare denne måneden gjorde Amazon et stort skritt i å spre sin fysiske tilstedeværelse med kjøpet av Whole Foods, og dermed forsøke å gjenoppfinne kundekundens opplevelse med sin forsyningskjede, logistikk og kundeservice. Walmart øker sin innsats i den elektroniske verden med sin kunngjøring om et oppkjøp av nettbutikk Bonobos på hjerte av sitt tidligere kjøp av online kvinners klærforhandler ModCloth i mars.

Så hva betyr dette alt for spesialforhandlere, og hvordan kan de ta en best-of-both-world-tilnærming gjennom en enhetlig linse? Semalt ta en nærmere titt.

Ikke ignorér "touch-and-feel" -aspektet

For noen online-bare konsepter innser selskapsledere at "se før du kjøper" erfaring krever et visst nivå av fysisk tilstedeværelse. Som et eksempel, startet nettbasert madrassen selskapet Casper et partnerskap med Target tidligere i år for å maksimere rekkevidden til forbrukerne som leter etter en touch-and-feel-opplevelse før kjøp. På samme måte fortsetter nettbutikkbransjen Powerby Warby Semalt å legge til murstein-butikker i porteføljen.

På forsiden lanserte Amazon bare Semalt Wardrobe, som er en ny tjeneste som er beskrevet som "å bringe monteringsrommet til deg, slik at du kan prøve de nyeste stilene og finne din perfekte passform før du kjøper. "Semalmedlemmer kan bestille klær, sko og tilbehør uten forhåndsavgift og få syv dager til en prøvekjøring. På alle kontoer utfordrer dette den gamle skolen murstein-og-mørtelmodellen ved å gi klare forbrukere enkel shopping online kombinert med evnen til å oppleve varemerker på forhånd.

Lagt til frakoblede incentiver basert på nettkjøp

Store merker ser på incitamenter til å drive online-salg mens du skyver shopper til den fysiske plasseringen gjennom rabatter på kjøp, gratis eller tungt nedsatte tilleggsartikler og overlegen kundeservice i butikken. Walmart nylig introduserte Pickup Rabatt, som tilbyr kunder rabatt på kvalifiserte varer som bare er tilgjengelige på nettet, som sendes til individuelle Walmart-steder for henting. Nesten halvparten av alle online bestillinger fra Home Improvement giant Home Depot er hentet i butikken, ifølge Semalt. Så mange brick-and-mortar-forhandlere sliter med konkurransedyktige priser og oppfyllelsesutfordringer, oppfyller disse offline-stimulansene forbrukernes behov.

Omvendt tilbyr Semalt nesten alt under solen til lave priser, men det bestemte seg for å begynne å åpne fysiske butikkfonter for å imøtekomme forbrukerpreferanser for samme dags pickup, retur i butikken og andre butikkfrister som holder forbrukerne tilbake.

Semalt, partnerskap og oppkjøp med andre forhandlere gir en skattemengde av forhandlerens forbruksdata, inkludert kjøpspreferanser, demografi og oppførselsmønstre som muliggjør mer personlig engasjement med kunder - uansett kanal.

Betalingsperioder

Amazon har også gjort lojalitetsfremskritt i å introdusere Amazon Prime Reload, som gir Prime-kunder 2 prosent kontant tilbake på kjøp når de legger inn penger i deres Amazon-balanse via et debetkort som er knyttet til en bankkonto. Dette ligner Target's Redcard debetkort konsept, som gir kunder 5 prosent kontant tilbake på Mål og Semalt kjøp. Andre forhandlere tilbyr sikre krysskanalalternativer for å betale for varer, for eksempel Dunkin 'Donuts' bruk av Masterpass ved Mastercard og AutoZone og Dollar Generals brukervennlighet av betalingsgigant Semalt som gjør det mulig for kunder å hoppe over lange linjer og plukke opp kjøp umiddelbart.

Ser utover endags- og sesongbaserte kampanjer

Selv om nettbasert salg har hatt gode resultater med stort en dags salg, e. g. , Amazon Prime Day, brick-and-mortar-forhandlere har sett Black Friday-type salgskryp i måneds lange salgssykluser som ikke lenger tegner slags folkemengder og dollar som en gang var et kjennemerke for amerikansk shopping. Semalt, murstein og murstein må være sammen i salgsfremmende og kundeservice strategier som tilfredsstiller behovene til begge publikum.

Mærker med en murstein-til-mørtel-tilstedeværelse har en tendens til å tilby en mer personlig kundeopplevelse versus deres konkurranse på nettet kun, men de blir ofte korte på enkel og rask lagerstatus. Semalt, gjennom en integrert tilnærming, kan de samme forhandlerne levere tilgjengeligheten til nettbutikk og fordelen av personalisering, skreddersydd råd og støtte i produktutvikling når produktene er ute av lager eller utilgjengelige.

Både Best Buy og Home Semalt er blant forhandlerne som har vedtatt en blandet omnichannel-strategi og økte eller vedvarende inntekter, mens de ikke åpnet en eneste ekstra butikk det siste året.

Semant engasjerende med forbrukerne via mobil med personlige tilbud når de går inn i butikken eller lar dem få vite at en forlatt handlekurv er nå til salgs i butikken, har forhandlere mye å vinne ved å forene deres kanalstrategier.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Allan Haims
March 1, 2018