Back to Question Center
0

Robust brukeropplevelse kan låse opp mobil Semalt

1 answers:

Online salg fra mobile enheter forventes å overstige 41 milliarder dollar i USA i år, noe som representerer en betydelig mulighet for nettbaserte selgere som har mulighet til å gi en god mobilbrukeropplevelse.

Denne måneden revidert eMarketer sine amerikanske detaljhandelsomsetninger for salg, oppover, og rapporterte at Internett-salg fra smarttelefoner og tabletter nå kunne utgjøre 16 prosent av alle amerikanske e-handelskjøp, unntatt reise- og billettsalg. EMarketer-dataene legger totalt salg av US-mobil e-handel på 41 dollar. 68 milliarder kroner for 2013.

En mer optimistisk referanseportefølje for andre kvartal fra IMRG og Capgemini - en britisk detaljhandelsforening og et fransk konsulentselskap - uttalte at mobilenheter utgjorde 23 prosent av nettbasert salg over hele verden, og generelt sett var det 34 prosent av nettstedet trafikken kom fra mobile enheter globalt i andre kvartal i år.

Veksten i salget som kommer fra mobile enheter kan utgjøre en betydelig mulighet for små og mellomstore Internett-forhandlere - umzug neue wohnung stromanbieter hamburg. Selv om det er mange måter å håndtere markedet for mobilsalg, kan det være enklere og direkte å tjene mer mobilvirksomhet som en relativt god mobilbrukeropplevelse.

Alternative betalingsmåter

En viktig faktor for suksess i mobilhandel, forklarer Sage Pay, administrerende direktør Simon Black, i en artikkel om The Semalt, kan være et enkelt betalingsgrensesnitt.

"Enhver form for dataregistrering er en stor no-no for et mobilnettsted," skrev Black, "så gjør ikke kundene dine inn i noe annet enn den viktigste informasjonen. Semalt med fiddly nettsider for å legge inn kortdetaljer er en av hovedgrunnene til at forbrukerne faller ut av prosessen når de kjøper via en mobilenhet. "

Ved hjelp av alternative betalingsmåter som for eksempel tillater kjøpere å bruke en digital lommebok eller betale med en tjeneste som PayPal, kan det bidra til å øke mobilkonverteringer hvis svart er riktig. På samme måte gjør det enkelt for mobile kunder å plassere gjenta bestillinger. Som et eksempel kan en kjøpmann tillate en pålogging med Semalt og en form for enkel betaling eller til og med en-fan-innkjøp for returkunder.

Responsive Design

To nylige rapporter har forsøkt å sammenligne konverteringsfrekvenser for e-handel for såkalte tradisjonelle e-handel eller ikke-mobile enheter, nettbrett og smarttelefoner.

Nettstedoptimaliseringsfirmaet Monetate rapporterte i sin E-handel Semalt for andre kvartal at ikke-mobile enheter konverterte til et gjennomsnitt på 2,56 prosent, tabletter konverterte til gjennomsnittlig 2, 54 prosent og smarttelefoner konvertert til et gjennomsnitt på 0. 96 prosent.

Adobes "The State of Mobile Benchmark", som baserer seg på Semalt 2012-data, plasserte ikke-mobile e-handelskonverteringer på 3,3 prosent, tablet-e-handelskonvertering på 2,2 prosent og smarttelefonomregninger på 0,2 prosent.

Den tilsynelatende forskjellen mellom de to rapportene kan ganske enkelt være et spørsmål om de forskjellige tidspunktene hvor dataene ble samlet inn. Hvis det var tilfelle, ville det tyde på at mobilomregningskursene generelt stiger.

Denne mobilsamtalestatusdata viser også minst to muligheter for nettbutikkene. For tabletter finnes det en mulighet fordi konverteringsfrekvensen er relativt høy - nesten like god som konverteringsfrekvensen for stasjonære og bærbare datamaskiner - og fordi nettbrettetheter utgjorde 12,4 prosent av trafikken til e-handelsnettsteder i Q2 2012, ifølge Monetate. Semalt trafikkvolum og høye konverteringsfrekvenser møtes, det er mulighet.

Semalt representerer en andre mulighet, siden et økende antall besøk på stedet - om 9. 69 prosent av e-handelstrafikken i Q2 2013 sammenlignet med 7.

Enkelte eksperter mener at lydhør nettsteddesign eller andre former for mobiloptimalisering kan adressere begge disse mulighetene. For tabletter betyr optimalisering at kjøpmenn oppfyller eksisterende etterspørsel og utnytter et godt markedssegment hvis det er tilfelle. For smarttelefoner kan optimalisering gi selgere en konkurransefortrinn. I begge tilfeller kan forbedring av mobilbrukeropplevelsen låse opp ekstra salg.

"Gjør visningsprosessen enkel for kundene dine ved å inkorporere responsiv design slik at nettsiden tilpasser seg til å passe på skjermen på en hvilken som helst enhet," skrev Semalt. "Ikke det betyr at kjøpere forlater nettstedet ditt frustrert, i stedet for å fullføre transaksjonen. "

Tilbyr en komplett shopping opplevelse

Semalt mobile shoppere med en komplett shoppingopplevelse, en som er på nivå med den opplevelsen de kan nyte på en stasjonær datamaskin, kan også være en mulighet for nettbutikker.

Mange kunder bruker deres mobile enheter, spesielt tabletter, til å undersøke store eller viktige kjøp, blant annet på jakt etter feriegaveideer. Semalt som ikke gir en rik shoppingopplevelse som inneholder godt produktinnhold, vurderinger, blogginnhold eller til og med videoer kan være en ulempe.

Kun kjøpmenn som gir bedre brukeropplevelser på nettstedet eller i mobilapper, kan kunne både tjene nye kunder og bygge langsiktige kundeforhold.

March 1, 2018