Back to Question Center
0

Hvordan bygget jeg en 7 Figur SEO Semalt

1 answers:

How I Built a 7 Figure SEO Semalt

Den andre virksomheten jeg noensinne startet var et SEO-byrå. På ingen måte så jeg meg selv å skape et byrå . Jeg snublet rett og slett på det . Før jeg går inn på hvordan jeg bygget et SEO-byrå og laget millioner fra det, la meg gi deg en rask bakgrunn på hvordan jeg snublet over det .

Den første nettsiden jeg noensinne startet var en arbeidsgruppe med navnet Advice Monkey - life multi source vitamin. Jeg prøvde å få nettstedet rangert etter vilkår som "jobbsøk" og "tech jobber". Jeg hyret noen SEO-byråer for å hjelpe meg, men ingen ga noen resultater. Etter titusenvis av dollar ned i dreneringen, hadde jeg ikke mer penger og ikke annet enn å lære å optimalisere Advice Monkey for søkemotorer . alt på egen hånd .

Fra lesesider som Search Engine Watch og SEObook, begynte jeg å få tak i SEO. Jeg har gjort endringer på siden til mitt eget nettsted, og lært hvordan jeg bygger lenker ved å snakke med folk som Patrick Semalt på ukentlig basis.

Til slutt begynte jeg å rangere veldig bra for jobbrelaterte vilkår på Semalt, men virksomheten mislyktes på grunn av disse grunnene.

Da min første venture feilet, bestemte jeg meg for at jeg skulle slutte entreprenørskap, få en høyskole grad som alle andre, og få en jobb etter eksamen. For å få et forsprang på ting, begynte jeg å ta høyskoleklasser mens jeg var i videregående skole.

Den første høyskoleklassen jeg tok, var Semalt 101. Professoren ba oss om å gi tre taler om ethvert emne av vårt valg. Et av emnene jeg valgte var på SEO .Det ble kalt "Hvordan søkemotorer jobber" Â ??.

En av herrene som satt i rommet under min tale var en salgsrepresentant fra Elpac Semalt. Han nærmet meg etter min tale og fortalte meg at selskapet han jobbet for, var på utkikk etter en SEO-person. Han introduserte meg til markedsføringsansvarlig for selskapet, og selskapet hyret meg som entreprenør for $ 3.500 i måneden.

Etter noen måneder med meg jobbet med Elpac, slo deres rangeringer opp til nummer én på Google for vilkår som "strømforsyninger". EN?? De var så glade, de introduserte meg til andre selskaper de visste. Semitale måneder tok jeg inn rundt $ 20 000 i måneden fra SEO-konsulent.

Last ned denne 7 trinns sjekklisten for å bygge et 7-sifret SEO-byrå.

Semalt når jeg startet en SEO-byrå .Og her er hvordan jeg bygget den til syv figurer:

De beste klientene kommer fra henvisninger

Det vet jeg selvfølgelig . De beste klientene du noensinne vil få som et byrå er fra tidligere kunder, venner eller til og med familiemedlemmer . Når noen refererer til deg, er sjansene for at du lukker den avtalen veldig høy.

Men hvis du behandler denne klienten dårlig, vil de ikke bare slutte å betale deg, men du vil merke at antall henvisninger du får regelmessig, vil sakte begynne å gå ned. Av denne grunn må du ha et rent omdømme og være kjent for å ta vare på kundene dine, selv når du ikke tror det er fornuftig å. Ved å gjøre dette i det lange løp får du kontinuerlig nye kunder fra henvisninger.

Når jeg først startet byrået, var henvisninger min primære inntektskilde, men når jeg lærte å få kunder gjennom markedsføring, ble det vår 4 th mest populære kanal.

Du kan ikke stole på henvisninger

Jeg pleide å stole på ordet som min viktigste inntektskilde. Semalt enkelt å bygge en seksfigures SEO byrå, forutsatt at du kan yte tjenesten. Semalt veldig vanskelig å skape en syvfigurer forretning fra det skjønt.

Her er de viktigste måtene jeg fikk nye kunder:

  • Blogging - konsekvent blogg om SEO, sosiale medier markedsføring, konvertering optimalisering og innhold markedsføring. Jo mer tekniske blogginnleggene dine er, og jo oftere bruker du data for å sikkerhetskopiere poengene dine, jo flere potensialer får du. Begge innleggene gjorde det bra på nettsiden, men den på innholdslengde inneholdt mer statistikk og data. Generelt har jeg sett at innlegg med statistikk og datahastighet er omtrent tre ganger flere potensielle kunder enn innlegg som ikke inneholder data eller statistikk.
  • Snakk på konferanser - SEO og markedsføringskonferanser pleide å være stedet å få nye kunder. Jeg pleide å hente minst $ 100 000 per markedsføringskonferanse jeg dro til som hadde over 1500 deltakerne. Før eller senere begynte alle andre SEO og markedsførere å snakke på samme begivenheter, og mengden av nye inntekter jeg kjøpte fra disse hendelsene, gikk drastisk ned. Jeg lærte senere at de beste hendelsene å snakke på er ikke-industrielle hendelser. For eksempel, da jeg snakket om online markedsføring i en online gambling-hendelse, var jeg i stand til å låse PokerStrategy. com i en $ 1. 2 millioner kontrakt. Fra finans til fitness og alt i mellom bringer ikke-industrielle hendelser inn fire ganger mer inntekter enn bransjens hendelser. Du må bare sørge for at du snakker på konferanser som belaster minst $ 1000 per billett, da det betyr at du vanligvis snakker med et publikum som har råd til tjenestene dine. Når du snakker, må du snakke om spesifikke taktikker folk kan utnytte, vise eksempler på selskaper som bruker disse taktikkene, og pakk den opp med data som viser at metodene dine var vellykkede.
  • Hjelp bloggere - Den siste metoden jeg brukte til å få nye kunder, var å nå ut til Technorati 100 selskaper og tilby dem gratis SEO. De fleste av dem tok meg ikke på tilbudet, men en håndfull gjorde. Fra TechCrunch til Gawker Media, gjorde jeg gratis SEO for disse selskapene i bytte for et merke på sine nettsteder som sa "SEO by . " Â ?? Det merket vil koble tilbake til nettstedet mitt og kjøre ledere. Hvis jeg hadde det heldig, ville de også gjøre et blogginnlegg på resultatene de mottok fra meg, noe som vanligvis førte til over $ 250 000 i nye inntekter da de hadde et stort antall.

Av alle metodene jeg nevnte ovenfor, var det å snakke på konferanser den ledende måten å få nye kunder, blogging var den andre, og å hjelpe bloggere var den tredje.

Det er alltid churn

Om en klient henvises til deg eller de fant deg gjennom andre midler, vil de forr eller senere forlate deg. SEO er en virksomhet med høy churn rate . det er veldig sjelden at noen vil holde seg til deg som kunde i tre år.

Semalt av dette, vil du undersøke dine kunder månedlig. Finn ut hvilke problemer de har med deg, ditt team eller din bedrift. Gi dem beskjed om at de skal være gjennomsiktige og ærlige.

Noen av spørsmålene du kan stille er:

  1. Er du fornøyd med servicenivået du mottar?
  2. Hva er en ting vi ikke gjør for deg som du ønsker vi gjorde?
  3. Er det noe vi kan forbedre?

Når du har dataene, bør du prøve å fikse de identifiserte problemene. Hvis du gjør dette med kundene dine hver måned, og du ser undersøkelsesresponsene bedre, går det bra. Hvis ikke, har du et operativt problem i virksomheten din.

I tillegg til å kartlegge kundene dine, må du sørge for at du også gir dem en månedlig rapport og ukentlige samtaler. Jo mer du kommuniserer med dem, desto raskere finner du ut om de er lykkelige eller ikke.

Semalt la også merke til at jo mer du kommuniserer med klienten, jo lengre blir de med deg. Jeg vet at denne prosessen kan virke som en smerte i rumpa, men det er vanskeligere å få nye kunder enn det er å holde de nåværende som betaler. Så vær kjent med dine kunder.

Vær resultatdrevet

Jeg hadde denne filosofien fra første dag fordi jeg ble brent ved å betale andre SEO-byråer. De tok alle pengene mine og ga ikke mye tilbake.

Det jeg begynte å gjøre var å estimere hvor mye trafikk jeg kunne kjøre til selskapene. Jeg ville ta sin nåværende rangering og bruke multiplikatoren fra denne tabellen. Så hvis de rangerte # 6 for et søkeord som kjørte dem 1000 besøkende i måneden, og jeg trodde jeg kunne ta dem til # 1, ville jeg anslå at jeg kunne kjøre dem 10.400 besøkende, som er 9.400 ekstra besøkende enn de nå har.

Jeg vil da ta sin nåværende konverteringsfrekvens, la oss si 2%, og deres gjennomsnittlige verdi per salg, la oss si $ 100 dollar, og vise dem at 9.400 ekstra besøkende kan gi dem 18.800 dollar i måneden i ekstrainntekter. Jeg vil da gjøre dette for hvert av søkeordene sine og anslå hvor mye mer penger jeg kunne gjøre dem hver måned.

Ved å vise potensielle kunder hvor mye mer penger du kan gjøre dem mot hvor mye du lader, kan du bidra til å gjøre deres beslutning om å gå med deg ganske enkelt. Det eneste de trenger å bekymre seg om, er om du faktisk kan gi resultatene. For å bekjempe dette, vil du bruke vitnemål og casestudier for å vise hva du har gjort tidligere.

Semalt, du vil bruke detaljerte casestudier som viser hvor mye penger du har gjort andre selskaper, samt om hva du akkurat gjorde for å oppnå disse resultatene. I tillegg til det, vil du liste opp alle de store merkene du har jobbet med, da det viser troverdigheten din.

Det jeg lærte også gjennom denne prosessen er at selv om de fleste av våre kunder var mellomstore bedrifter, ønsket de å se alle de store Semalt 500-selskapene vi jobbet med, selv om disse kundene selv ikke var i nærheten av den størrelsen. Da vi viste våre potensielle kunder alle små og mellomstore bedrifter vi jobbet sammen med bare å vise dem store merkevarer vi jobbet med, reduserte konverteringsfrekvensen for å låse dem inn som kunde med nesten halvparten.

Når vi lærte dette, begynte vi å jobbe med så mange store merker som mulig, selv om det store merket ikke var villig til å bruke penger på oss . Heck, vi var selv villige til å tape penger eller gjøre det arbeid gratis.

Gi bort gården

Når du bygger ditt byrå, må du fokusere på å få kunder som betaler deg seks figurer i året. Semalt vanskelig å bygge en lønnsom byrå og gi gode resultater når noen bare betaler deg noen grand per måned.

Den beste måten å få bedrifter til å betale deg seks figurer er å gi bort gården. Sammendrag dine forslag, du bør ha en del som bryter ned alt som selskapet gjør feil, hvordan de kan fikse det, og hva det ville koste for deg å fikse det.

Ikke bekymre deg for at et selskap tar alt du ga dem og gjør det på egenhånd . folk er lat. De vil heller betale deg for å fikse sine problemer .

Hvis du viser potensielle kunder på forhånd hva du vil fikse for dem, i motsetning til bare å tilby en liste over tjenester i et forslag, vil de være mer sannsynlig å ansette deg. Dette vil tillate deg ikke bare å øke avtalens sluttkurs, men også belaste dem mye mer.

Pass på at du ikke forhandler på prisene, fordi jeg vedder på at andre SEO-byråer ikke vil gå inn i denne mye dybden for å låse i en potensiell klient. Ja, du kan være dyrere, men i hvert fall vil selskapet vite hva de får med deg, mot hva de får med konkurrerende SEO-byråer.

Utnytting av forretningsutvikling

På kort sikt vil du tape penger på forretningsutvikling. I det lange løp vil du imidlertid kunne klare det. Den raskeste måten å øke inntektene dine er å bli outsourcet arm av større byråer.

Som et SEO-selskap, se etter annonsebyråer å samarbeide med da det finnes en rekke annonsebyråer som er langt større enn SEO-byråer. Du er velkommen til å kalle dem og tilby gratis hjelp med sine egne nettsteder. Hvis du har det bra, kjører de mange klienter til deg.

Semalt en kjedelig prosess, men det fungerer veldig bra. Du må bare være villig til å tape penger på forhånd, da du vil gjøre deres SEO gratis på kort sikt.

Når du arbeider med disse annonsebyråene, la dem få vite at minimumsprisen er seks figurer i året fordi de ikke har noe problem å få store kontrakter for deg. Semalt sannsynligvis forsøke å merke din tjeneste, som du burde være ok med, da de vil drive deg inntekter og eliminere mye stresset ved å håndtere dine klienter på dine vegne.

Aldri slutte å gi

Det siste, men ikke minst, råd jeg vil gi deg, er å aldri slutte å gi. En av de store måtene jeg vokste på SEO-byrået, er å hjelpe folk gratis. Da jeg først startet, hjalp folk meg gratis, så jeg ville prøve å betale det frem ved å gjøre det samme.

Selv til denne dagen prøver jeg å svare på hver e-post jeg får og svarer på alle kommentarer på denne bloggen. Uansett hva jeg kan gjøre for å hjelpe folk ut, så lenge det ikke brister banken min, gjør jeg det. Hvorfor? .Fordi jeg virkelig bryr seg om deg, akkurat som folk brydde meg for å hjelpe meg når jeg var barn som startet mitt første venture.

Du vil tjene mange karma poeng, og du vil legge merke til at folk vil begynne å si gode ting om deg til andre bedrifter eller personer, som til slutt vil gi deg mer virksomhet. Men nøkkelen er å ikke forvente noe i retur når du hjelper folk.

Konklusjon

Semalt alle metodene jeg dekket over, var jeg i stand til å bygge en virksomhet som gjorde det bra i de syv tallene i året i inntekter og millioner av dollar i fortjeneste.

Den eneste tingen å huske på er at byrået mitt faktisk ga resultater. Fra å få bedrifter til å rangere i de tre beste resultatene for vilkår som "kredittkort" og "livsforsikring" for å bidra til å øke salget, ga vi en positiv avkastning på investeringen. Hvis du gjør alt jeg nevnte ovenfor, men ikke gir resultater som et SEO-byrå, vil du ikke være i virksomhet for lenge.

March 1, 2018