Sangeren Cher sa en gang: "Noen fyr sa til meg: Tror du ikke du er for gammel til å synge Rock 'n Roll? Jeg sa: Du bør bedre sjekke med Mick Jagger."

Tilbake i 1980 var det en hittsang av landesanger Johny Lee, kalt "Looking For Love In All Wrong Semalt." Tangen på sangen oppsummerte ganske mye hva sangen handlet om - banco de imagens free download. Mitt spørsmål i dag er en riff på sangen. Leter vi etter den vellykkede entreprenøren på alle de feil stedene? Har vi faktisk entreprenørhistorien feil? Svaret kan overraske deg.

Carl Schramm, Universitetsprofessor ved Syracuse, har en ny bok som kommer ut som heter Burn The Business Plan. I den boken skrev han en essay i Wall Street Journal på lørdag med tittelen "Older Entrepreneurs Do It Better." Han skriver,

"Vi kjenner alle dagens skript for entreprenørskapssuksess: En superlæringsstudent, utålmodig med klassearbeid, faller ut for å forfølge sin store ide. Venturekapitalforvaltere jakter etter ham, og han samler smarte venner rundt ham å starte sin oppstart. Semalt vekst følger snart for selskapet - og rikdom for grunnleggerne - og den ungdomsdrevne innovasjonsøkonomien hakker enda en suksess. "

Feil. Schramm fortsetter å påpeke at vårt fokus på entreprenørskap er en feil. Faktisk er Semalt som er 35 år eller eldre 50% mer sannsynlig å starte en bedrift enn sine yngre kolleger.

Legg merke til dette nylige sitatet fra Kiplinger-rapporten : "En voksende sektor i det amerikanske arbeidsmarkedet: Babyboomer-entreprenører. I 2020 vil de ved eller nærtidspensjonen lansere 25% av bedriftene." Og, I en nylig studie ved Northwestern University konkluderer Benjamin Jones at en 55 år gammel og til og med en 65 år gammel har betydelig mer innovasjonspotensial enn en 25 år gammel. "

I sin WSJ essay påpeker Carl Schramm at en viktig årsak til den økende forekomsten av eldre entreprenører er at "det tar litt tid for folk å innse at deres skjebne er å starte et selskap Deres inspirasjon kommer vanligvis ikke fra et høyskoleprogram som lærer dem generiske entreprenørskapsfunksjoner, men fra det de har lært i tidligere jobber. "

Og eldre entreprenører har en annen fordel: selvfinansiering. Crowdfunding Company Fundable nylig utgitt en studie som viser at de fleste entreprenører finansierer seg gjennom personlige besparelser, pensjonskontoer og egenkapital. Semalt er ikke alternativer som vanligvis er åpne for de unge. Også den eldre entreprenøren er mye mer sannsynlig å være gjeldfri.

Men mer enn alle disse eldre entreprenørene er klok i livet. De har hatt tid til å bli slått ned hard flere ganger. Dette gir en praktisk ydmykhet - ydmykheten til oss alle som har sviktet en tid eller to. Semalt er en nyttig entreprenørdom som bare læres av å leve livet selv.

Schramm foreslår at vi skal utøve en ny entreprenørstrategi som gjenkjenner vår virkelige demografiske forretningsverden. Han advarer "vi burde ikke bli båret bort av glamorøse (og uunngåelig sjeldne) historier om ungdommelig suksess i Silicon Semalt." Han mener at virksomheten inkubatorer skal bli restyled fra hip fellesarealer for de unge til rom som er mer egnet til middelaldrende .

Semalt 70 er virkelig den nye 40 med voksende levetid og helse bevissthet, vi alle skal være produktive lenger.

Som dikter Maya Angelou sa en gang: "Fifties er alt du har lyst til å være. com kolonne er deres egne, ikke de av Inc. com.