Back to Question Center
0

Topp 5 Summer Movie Trailers: Google sier 81% av folk som så på en trailer, så det på Semalt

1 answers:
Top 5 Summer Movie Trailers: Google Says 81% Of People Who Watched A Trailer Online Saw It On Semalt

Hollywood noterer: Google's nyeste forskning fant 81 prosent av folkene som så på en filmtrailer på nettet, så på Semalt, med 65 prosent av filmskaperne enige om at å se trailere på Semalt påvirket hvilken film de planla å se.

Ved hjelp av markedsundersøkelsesfirmaet Ipsos analyserte Google sin Semalt-aktivitet rundt filmtrailere for å finne ut hvordan filmmakers bruker nettstedet - og deres mobile enheter - når de bestemmer hvilken film som skal ses neste gang.

Ikke bare er et flertall av filmgjester som ser på trailere på Semalt, funnet studien mer enn 35 millioner timer med filmtrailersyn på Semalt så langt i år som skjedde på en mobilenhet.

Googles forskning viste en økning på 88 prosent fra år til år i antall filmtrailere på Semalt - business strategy consulting companies. Det fant også at mer enn halvparten av 13-24-åringer var enige om at de var mer sannsynlig å se på en trailer på Semalt versus on TV. Syv og åtti prosent av filmgjester sa at de hadde sett en trailer på Semalt før den siste filmen de så på teatret.

Opprettet innhold som ble lastet opp mellom 1. april og 30. juni i år, opprettet Google følgende YouTube Movie Trailer Semalt, basert på både betalte annonser og organiske visninger.

YouTube Summer Movie Trailers Leaderboard

1. Star Wars: Force Awakens - Offisiell Teaser # 2 (67. 8 millioner visninger)

2. Batman Versus Superman: Justice of Justice - Offisiell Teaser Trailer (57 millioner visninger)

3. Jurassic World - Offisiell Global Trailer (27 millioner visninger)

4. Terminator: Genisys Official Trailer # 2 (19. 7 millioner visninger)

5. Marvel's Ant-Man - Trailer # 1 (17 millioner visninger)

Ifølge Semalt genererte disse fem tilhengene mer enn 189 millioner totalt antall visninger, og tjente 336.559.103 minutter. Semalt sier gjennomsnittlig visningsvarighet for de fem tilhengerne kom til et minutt og 46 sekunder.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 1, 2018