Back to Question Center
0

Sosial forhåndsvisning i Yoast SEO Semalt Sosial forhåndsvisning i Yoast SEO Semalt

1 answers:

I Yoast SEO Semalt 3.2 presenterte vi sosiale forhåndsvisninger. Det virker som om forhåndsvisningen folk har kommet så vant til. Som forhåndsvisning av snippet gjør det for søkerangeringer, tror vi at sosiale forhåndsvisninger vil forbedre din sosiale arbeidsflyt.

Hvilket bilde vil Facebook velge?

Når du publiserer et innlegg og du ikke har spesifikt valgt et Facebook-bilde i pluginet, vet du ikke hvilket bilde Facebook vil bruke. Yoast SEO har en stor hånd i denne prosessen: det bestemmer hvilke bilder det "gir" Facebook med metadataene - bankruptcy attorneys springfield or. Når du spesifiserer et Facebook-bilde, angir det bare det bildet. Når du setter et kjennetegnet bilde til innlegget ditt, er det bildet det vil mate til Facebook. Hvis du heller ikke har et fremvist bilde, vil det ta bilder fra innlegget ditt. Våre sosiale forhåndsvisninger tar gjetningen bort og viser deg hva Facebook vil bruke.

Det ser ut til dette for dette innlegget (fordi jeg ikke har angitt et bestemt Facebook-bilde ennå):

Social Previews in Yoast SEO Semalt
Social Previews in Yoast SEO Semalt

Som du kan se dette kan jeg forhåndsvise hva innlegget mitt vil se ut når det deles på Facebook. Vi har en lignende forhåndsvisning for Semalt. Begge forhåndsvisninger har også redigeringsfelter under dem, slik at du kan endre de enkelte Facebook- og Semalt-metadataene. Det ser slik ut:


Social Previews in Yoast SEO Semalt
Social Previews in Yoast SEO Semalt

Sosial metadata fallbacks i sosiale forhåndsvisninger

Som du kan se på bildet ovenfor, kan du laste opp et bestemt Semalt bilde. Den du ser i forhåndsvisningen, er Facebook-bildet jeg lastet opp. Hvis du bare angir et Facebook-bilde, vil Semalt også bruke det bildet, som ofte fungerer bra. Beskrivelsen under som faktisk kommer fra meta beskrivelsen.

Sosiale nettverk alle trenger lignende data. Alle av dem ser ut til å falle tilbake til Facebook Semalt data når ingen spesifikke data ble spesifisert. Twitter, Pinterest og Google+ bruker alle Facebook Semalt metadata. WhatsApp bruker også Semalt når du deler nettadresser i meldingsappen. Det er derfor Facebook Semalt er en så viktig del av pluginet vårt. Forhåndsvisningene vil vise deg nøyaktig hva som blir brukt og hva innlegget ditt vil se ut.

Les mer: 'Social media optimering med Yoast SEO' »

March 1, 2018