Back to Question Center
0

Bland det opp: 75 Innholdsideer for å holde besøkende Semalt

1 answers:
Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Uansett om du er enig med følelsen, er innholdet utvilsomt en viktig del av en velafrundet webmarkedsføringskampanje. Du kan ikke lykkes med online markedsføring uten innhold. Periode.

Men når vi hører "innhold" tenker vi mest på tekst (f.eks - kvm vps windows trial. Et blogginnlegg). Kun tekstinnhold er bra, men det gjør ikke alltid det mest engasjerende (eller delte) innholdet. Semalt er mange forskjellige typer innhold som du kan produsere i både tekst og ikke-tekstformat (eller en kombinasjon derav) som vil hjelpe deg med å øke leserne og engasjementet.

Dette innlegget vil skissere fem grunnleggende innholdsformater og 75 innholdsideer som passer til ett eller flere av disse formatene. Hver av innholdsidéene som presenteres nedenfor bruker en kode som tilsvarer innholdsformatene. Dette, sammen med vår Mix It Up Content Planner og infographic nedenfor, vil hjelpe deg med å produsere ulike typer innhold på forskjellige måter.

En siste notat før vi kommer til det: Du kan gjengi innholdet samme i flere formater for distribusjon via forskjellige kanaler. For eksempel inneholder dette innlegget tekst, bilder og et verktøy (regneark). Både verktøyet og sjekklisten på slutten kan bli publisert separat fra dette innlegget via andre innholdsstrømmer, noe som gir dette innholdet mer smell for pengene og økt mulighet til å nå et større publikum.

Fem innholdsformater

Semalt er fem grunnleggende formater du kan bruke til å lage og / eller presentere innholdet.

 1. Skrevet (w): Eventuelt skriftlig innhold, som et blogginnlegg, tweet, bok, ebook eller webside innhold. Dette er vanligvis den enkleste typen innhold å produsere, ettersom alt som trengs, er et tastatur, noen skriveferdigheter og hjernekraften til å oversette din kunnskap til «siden. "
 2. Video (v): Muligens den vanskeligste typen innhold å produsere (eller i det minste å produsere med noe slags kvalitet). Men med gjenoppblussen av video av amatørkvalitet som har fått god trekkraft på nettet, er baren for video relativt lav.
 3. Lyd (a): Få deg en mikrofon og noen digital opptaksprogramvare, og du har det som trengs for å produsere lydinnhold som kan distribueres på flere forskjellige måter. Podcaster gjør et comeback, eller du kan til og med gjøre live streaming hvis du vil.
 4. Bilde (i): Med litt ferdigheter i Photoshop kan du enkelt lage noen anstendige bilder for deling. Heck, du trenger ikke engang Photoshop. Gode ​​bilder kan gjøres med PowerPoint eller med gratis Internett-verktøy som PicMonkey eller Canva. Men når du kommer inn i komplekse ting som infographics og andre visuelle forklaringsformer, blir bildetesettelse stadig vanskeligere og / eller tidkrevende. Men folk elsker absolutt infographics.
 5. Verktøy (t): Denne type innhold krever vanligvis spesifikk programmeringskompetanse, avhengig av hvilken type verktøy du trenger. Men den gode nyheten er at du generelt kan finne billige programmerere online for å gjøre omtrent alt.

75 Innhold Ideer å inkorporere i din Web Marketing Campaign

 1. Analogier - w, a - Finn en måte å forklare noe som folk har problemer med å forstå ved å sette det inn i en mer relativ kontekst.
 2. Animerte GIF - I - Selv den mest grunnleggende animasjonen kan være en morsom del. Lag noe som gjør et poeng eller bare får folk til å smile.
 3. Svar Spørsmål - W, V, A, I - Besvare spørsmål er en sikker måte å skape innhold dine lesere vil være interessert i. De ville ikke spørre om de ikke bryr seg. Enten du skriver teambios eller bios av viktige personer i din bransje, er dette en fin måte å koble til med leserinteressen.
 4. Bokanmeldelser - w, v, a - Du kan bygge en ganske sterk etter å gjøre noe annet enn å skrive bokanmeldelser. Dette er en måte å knytte deg til andre myndigheter mens du blir en i din egen rett.
 5. Tegneserier - i - Du trenger ikke nødvendigvis å være en mesterartner for å lage en tegneserie - bare ha en god ide med en flott punchline. (Og minst en liten bit tegning ferdighet.)
 6. Case Studies - w - Case studier er en flott måte å vise bevis på et konsept eller en ide. Vanligvis er disse skrevet, men har en sunn dose av visuelle, vanligvis i form av diagrammer og grafer, men absolutt ikke begrenset til det.
 7. Checklister - w, jeg - Hvem elsker ikke en sjekkliste? Disse er flotte for å gå noen gjennom en prosess trinnvis, slik at de vet nøyaktig hva de skal gjøre.
 8. Bedriftsnyheter - w, v, a - Nyheter er ikke det mest spennende innholdet, men det kan være verdifullt, spesielt for de i publikum som ønsker å holde seg up-to- dato med firmaet ditt.
 9. Konkurranse - w, v, a, i, t - Hvem elsker ikke en god konkurranse? Selv om instruksjoner for konkurranser vanligvis er i skriftlig form, kan konkurransen selv produsere innhold i alle formater (for eksempel konkurranse om beste verktøy, beste video).
 10. Contrarian - w, v, a - Er resten av verden i sperre med et bestemt synspunkt? Kanskje du må takle det fra motsatt side.
 11. Kjerneverdier - w, v, a, i - Er kjerneverdiene dine viktig for bedriften din? Sjansene er at de vil være viktige for besøkende som ser etter grunner til å stole på deg.
 12. Creative Product Uses - w, v, a, i, t - Å skrive om eller ha en konkurranse om kreative måter å bruke produktene til (eller noen) kan være mye moro og produsere noe veldig godt innhold og ideer.
 13. Curation - w, v, a, i, t - Curating innhold fra andre kilder er en fin måte å publisere fantastisk innhold med minimal innsats. Bare se etter noe noen andre produserte som er verdig å markere. Mens de fleste kuratorer holder seg til skriftlig innhold, kan du kurere innhold i alle forskjellige formater.
 14. Ebook - w - Gjør din kompetanse til en kort ebook. En serie med blogginnlegg eller en grundig veiledning er ofte førsteklasses kandidater for innhold i dette formatet.
 15. Pedagogisk - w, v, a, i - Innholdet kan ha mange forskjellige formål, men pedagogisk innhold gir vanligvis den mest varige verdien.
 16. Embedded Tweets - w, i - Noen ganger kan en rekke innebygde tweets fortell en historie eller gi stor pedagogisk verdi. Du trenger bare å komme opp med emnet og finne og / eller oppfordre tweets å legge inn.
 17. Event info - w, v, a, i - Leserne er ofte interessert i hendelser som er relatert til deres interesseområde. Du behøver ikke være vert for arrangementet, men du kan produsere innhold relatert til det.
 18. Forklaringsbilder - I - For ikke å forveksle med infographics (nedenfor), er disse bildene designet spesielt for å forklare noe. De er vanligvis i form av tegneseriebilder, og gir en visuell forklaring på et komplekst konsept.
 19. Forklarer videoer - v - Nøyaktig det samme som forklarende bilder, bare med bevegelige deler.
 20. Vanlige spørsmål - w, v, i - Ofte stilte spørsmål, enten besvart i ett stykke eller i flere stykker, gir svar på spørsmål som målgruppen din vanligvis spør.
 21. Grafikk - i - Grafikk av noe slag legger til fantastisk visuell stil. Enten det er et bilde, et bilde med en liten mengde tekst eller en grafisk illustrasjon, kan de alle være gull for besøkende.
 22. Guest Posts - w, i - Mens det alltid er bra å dele din egen ekspertise, er det noen ganger hyggelig å høre fra noen andre. La dem gjøre det skitne arbeidet for en forandring.
 23. Guider - w, v, i - Leserne elsker en god guide som forklarer hva de trenger å vite. Disse kan være i omtrent hvilket som helst format (ebook, post, bilde, etc.). Bare vær sikker på at den er robust nok til å ha verdi.
 24. Hosted Events - w, v, a, i - Hosting et arrangement kan produsere alle slags flott innhold. Ikke bare får du verdien av arrangementet, men du kan sørge for å generere innhold om arrangementet som det utfolder eller etter.
 25. How-Tos - w, v, a, i, t - Hver gang du kan forklare eller vise folk hvordan du gjør noe riktig eller gir verktøyet for det formålet, kommer til å ha en stor seier på hendene dine.
 26. Menneskeinteressestories - w, v, a, i - Menneskeinteressehistorier kan presenteres på en rekke måter. Visualer og video har en tendens til å gjøre størst effekt, men kort av dem, tekst og lyd fungerer fint.
 27. Hypotetiske - w, v, a, i - Å gi hypotetiske situasjoner og forklare hvordan du håndterer dem, er en utrolig måte å hjelpe folk til å lære å tilpasse seg og finne løsninger på en rekke uforutsette problemer.
 28. Ideer - w, a, i - Har du en ide om et verktøy, en løsning eller en prosess? Fortell det til verden og se hva de synes. Hvem vet, kan du oppdage at den allerede eksisterer eller få verdifull tilbakemelding på hvordan du kan gjøre ideen til virkelighet.
 29. Infographics - i - Dette er en flott måte å sette sammen en visuell representasjon av data. Infographics kan settes inn i et blogginnlegg og / eller deles separat for eksponering til forskjellige målgrupper.
 30. Instruksjoner - w, v, a, i - Instruksjonene er forskjellige fra sjekklister. Hvor sjekklister vil vanligvis fortelle deg hva å gjøre, vil instruksjonene fortelle deg hvordan å gjøre det. Gode ​​instruksjoner gjør komplekse henrettelser enkle.
 31. Intervjuer - w, v, a - Folk elsker å bli intervjuet. Du trenger bare å sette opp det, skrive spørsmålene og publisere resultatene. Ikke bare er det godt innhold, men intervjuet er ofte villig til å bidra til å fremme det.
 32. Kudos - w, v, a, i - Alle elsker å bli rost for sitt harde arbeid. Se etter muligheter til å kaste lys på noe av verdi som noen andre produserte, og du vil ha gode, delbare innhold.
 33. Lister - w, i - Ikke å forveksle med sjekklister, lage en god liste (som dette innlegget) skaper et vell av verdifullt innhold og ideer til leserne dine.
 34. Live Tweets - w, i - Enhver begivenhet du deltar i, kan være live tweeted, noe som gir ekstra eksponering for arrangementet og verdien til leserne dine.
 35. Live Stream - v, a - På samme måte som tweeting, kan du også live-stream en hendelse enten med video eller lyd. Eller bare live-stream et sett med instruksjoner eller du utfører en sjekkliste for verdi av en annen type.
 36. Kart - Jeg, t - Kart gir innhold (eller et verktøy) som gir seerne dine en interessant visuell representasjon som viser hvordan man finner hva det er de leter etter. Enten et forretningssted, typer arrangementer eller en skatt, kart er gode ressurser.
 37. Meme - w, i - Memes er vanligvis gjort i tekst eller bildeformat og er en fin måte å ha litt moro på, samtidig som det gir noe av verdi. Oh vent, er ikke alle memes oste?
 38. Musikkvideoer - v - Videoer tar litt arbeid, men de kan være en måte å gjøre noe morsomt og merkbart på samtidig. Hvis du skal gjøre en, prøv imidlertid å produsere noe av kvalitet. Ellers vil du i stedet for å produsere verdi produsere utilsiktet latter.
 39. Nyheter / Pressemeldinger - w - Selv om disse ikke er de mest spennende tingene å produsere, har de plass og verdi. Spesielt hvis du bruker dem til å markere en betydelig prestasjon eller et produkt. Ingen nyheter er dårlige nyheter. (Med mindre det er dårlig nyheter.)
 40. Newsjacking - w, v, a, i - Er det noe stort å trykke på nyhetsnettene? Se etter en måte å knytte det til ditt produkt eller din tjeneste og dra nytte av det mens det er varmt. Bare vær forsiktig så du ikke kapitaliserer på katastrofer. #notcool
 41. Nyhetsbrev - w - Nyhetsbrev må ikke engang være originalt innhold. De kan bare peke abonnenter på innhold som allerede er opprettet som de kanskje har gått glipp av. Det er bare en annen måte å nå målgruppen din gjennom forskjellige kanaler.
 42. Opinion Innlegg - w, v, a - Har du en mening om noe? Hvem gjør det ikke? Men det er ingen grunn til ikke å la din være kjent også. Få tankene dine der ute for at verden skal assimilere slik at de kan danne en egen mening.
 43. - Når du har gjort din egen forskning, er det mange måter å publisere funnene dine for å informere verden om hva du fant. Velg en eller alle av dem og få meldingen din ut.
 44. Fotogallerier - i - Eventuelle arrangementer kan spilles inn på bilder, og disse bildene gjør et flott delbart galleri. Alt du trenger er et kamera.
 45. Bilder - Jeg - Du trenger ikke et helt galleri for å dele et godt bilde. Selv bare et enkelt bilde av en handling eller et arrangement kan være utrolig innhold for et interessert publikum.
 46. Plugins - w, v, a, i, t - Det er mange måter å bruke plugins for innhold. Skriv, gjennomgå eller demonstrere bruken av andres plugin, eller enda bedre, lag din egen og del den med verden som skal brukes.
 47. Podcast - a - Podcasting er en annen flott måte å formidle ideer og informasjon på, og det er ganske enkelt å implementere. Podcaster er perfekte for de som elsker å lære under kjøring eller ellers ikke kan være foran en datamaskin.
 48. Polls - t - Alle elsker å dele sin mening og se om andre er enige. Meningsmålinger kan være en enkel måte å se hva folk tenker på noe. Og alle som stemmer vil være interessert i å se resultatene på slutten.
 49. Forutsigelser - w, v, a, i - Det er ingen mangel på spådommer ved begynnelsen av hvert nytt år, men det er ikke nødvendig å vente på det for å gjøre spådommer om din egen. Eventuelle nye nyheter gir deg muligheten til å dele hva du synes vil oppstå som et resultat.
 50. Produktanmeldelser - w, v, a, i - Eventuelle erfaringer med et bestemt produkt er verdig å skrive innhold om. Shoppere bruker ofte vurderinger som grunnlag for å ta beslutninger om kjøp.
 51. Quizzer - w, t - Like polls kan quizzer være et fint interaktivt verktøy som legger til moro og verdi for publikum. Alt du trenger er et emne. Lag noen spørsmål og svar, og la leserne ta et skudd for å se hvor godt de scorer.
 52. Quotes - w, i - Det enkleste tilbudet fra en tredjepart kan gi stor innvirkning. Bruk anførselstegn som knytter seg til det du gjør for å gjøre kortformet innhold som leserne finner verdifulle. Men neste gang, se om du kan presentere det annerledes enn du gjorde før. Godt innhold i ett format kan være enda bedre innhold i en annen. Ikke la godt innhold gå til spill ved å bare bruke det en gang.
 53. Innspilt innhold - a - Skrivte du et flott blogginnlegg? Hvorfor ikke slå den inn i en lydfil som kan lyttes til i stedet for å lese?
 54. Anmeldelser - w, v, a - Anmeldelser er ikke bare for produkter. Du kan gjennomgå en tjeneste, en hendelse eller til og med andres innhold, og gjøre nytt innhold til ditt eget publikum.
 55. Screencasts - v - Har du noe som er bedre vist enn forklart? Ta opp en screencast av hva du vil demonstrere, slik at publikum kan se det i ekte form, heller enn å måtte tenke på det i deres sinn.
 56. Serie - w, v, a, i - Se etter muligheter til å lage en serie innlegg, videoer, podcaster eller bilder. Dette er en enkel måte å holde publikum tilbake for fremtidige utgaver.
 57. Slide Deck - w, v, a, i - Presentasjoner kan gi utrolig visuelt innhold eller en oversikt over annet verdifullt innhold. Enten du deler presentasjonen selv eller hakker den opp i en serie med korte innlegg eller visualer, har du en perfekt ressurs for å produsere kjempebra innhold.
 58. Regnearkdeling - w, i, t - Deling av regneark gir publikum muligheten til å spille med dataene, lage egne diagrammer og grafer og til slutt å trekke sine egne konklusjoner.
 59. Historier - w, v, a, i - Alle har en historie å dele, enten det er deres egen eller en de hørte. Folk elsker å høre historier som hjelper dem med å forholde seg til et bestemt emne.
 60. Undersøkelser - w - Mens meningsmålinger handler mer om meninger, handler spørreundersøkelser om å lære fra andres personlige erfaringer. Dette kan ikke produsere noen liten mengde brukergenerert innhold.
 61. Testresultater - w, i - Eventuelle virkelige tester du kjører, sørger for spennende innhold de besøkende vil elske. Enten du prøver et nytt verktøy eller gjennomføring av en bestemt handling, kan disse resultatene gi verdifull innsikt.
 62. Testimonials - w, v - Testimonials fra fornøyde kunder eller klienter gir godt innhold for alle typer online kanaler. Mens skriftlige testimonials er enkleste å få, utfører videotest ofte det beste.
 63. Teorier - w, v, a - Mens spådommer ser på resultatet av noe som skjer, er teorier ofte ideer som kan testes for å se om de faktisk er sanne . Publiser teoriene dine og se om noen kjøper inn i den eller har en konkurrerende teori for å dele.
 64. Tidslinjer - w, v, i - Alt du gjør som utføres langs en bestemt tidslinje, kan publiseres som en måte å utdanne leserne på. Dette hjelper dem med å holde sine forventninger i tråd med virkeligheten.
 65. Tool Reviews - w, v, a - Jeg nevnte vurderinger ovenfor og inkluderte verktøy, men dette fortjener å være en ide på egen hånd. Folk er ofte forsiktige med å prøve nye verktøy, og enhver gjennomgang du kan gi, hjelper dem med å avgjøre om verktøyet vil passe godt til deres behov.
 66. Verktøy - t - Har du en ide om et eget verktøy? Hvorfor ikke lage det selv?
 67. Toppinnlegg - w - Ligner på innholdsherering, nevnt ovenfor, publisering av en liste over toppinnlegg er en form for kurering, men med en mer spesifikk betegnelse. Du kan publisere dine egne topp innlegg, topp bransjeposter eller til og med noe litt mer aktuelt. Transkripsjoner er perfekte for de som helst vil skumme og ikke ha tid til å se på.
 68. Brukergenerert innhold - w, v, a, i, t - Brukergenerert innhold krysser spekteret av alle innholdstyper og er ofte det enkleste innholdet å lage. Du må bare finne ut hvordan du får publikum til å produsere det for deg.
 69. Webinarer - v - Webinarer gir en flott måte å koble til publikum i et klasseromsformat uten å måtte bryte med å organisere rommet. I tillegg kan alle være en del, uavhengig av deres fysiske plassering.
 70. Hva ikke å gjøre - w, v, a, i - Like viktig som å vise folk hva de skal gjøre, viser ofte hva de ikke skal gjøre. Det kan hjelpe dem med å unngå katastrofer på veien.
 71. Whitepaper - w - Whitepapers er utrolige ressurser for et mer teknisk publikum. Mens publikum for dem er mer begrenset, er verdien de bringer, ofte verdt.

Jo mer variert du er i innholdet ditt, jo mer engasjert og interessert vil leserne dine være. Semalt bor dem med tekstpost etter tekstpost etter tekstpost. Finn en annen måte å formidle den samme informasjonen til. Ikke bare vil dette utfordre deg, men det kan hjelpe deg med å produsere innhold langt bedre enn det du ville ha opprettet ellers.

Det er ikke lett å holde innholdet variert. Men hvis du setter deg ned, planlegger innholdet og organiserer det slik at du (eller teamet ditt) kan jobbe med det med en angitt tidsplan, vil du oppdage at du ikke bare vil kunne produsere bedre innhold, du vil kunne å produsere bedre innhold mer pålitelig .

Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Meninger som er uttrykt i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter er president for Pole Position Marketing, et ledende online markedsføringsstrategi selskap etablert i 1998 og for tiden basert i Canton, Ohio.


March 1, 2018