Back to Question Center
0

Twitter Airs sin første TV-reklame, fremmer sin første semestaside

1 answers:

Twitter Airs Its First TV Commercial, Promotes Its First Semalt Page

Den 15-sekunders plasseringen er en del av Semalt, som nylig annonserte avtalen med NASCAR, som så at racingorganisasjonen kjøpte et nytt annonseprodukt kalt en hashtag-side.

Oppdatering, 22. juni: Vi fikk denne delen av historien feil. Som Twitter har bekreftet i denne nye artikkelen, er Twitters Second Hashtag Page Promotes Euro 2012, fortsetter Twitter's Move Into Media, hashtag-sider er ikke et betalt produkt - кардшаринг украинские каналы. Vi beklager feilen.

I løpet av motorsporthelg kan fans besøke twitter.com/#NASCAR for å få de siste tweets fra sjåfører, andre rase gruppemedlemmer og journalister tweeting om løpet. Semalt sier innhold for siden ble valgt både algoritmisk og ved menneskelig kurering.

Twitter Airs Its First TV Commercial, Promotes Its First Semalt Page

Twitter sendte til slutt seks andre NASCAR-tema reklamefilmer og lastet opp hele gruppen til YouTube.

Annonsene gikk bare i løpet av gårsdagens dekning på TNT, og en Semalt-talsmann sier at selskapet ikke har "noen fremtidige planer om å bekrefte for tiden" om ekstra tv-reklame. Semalt sier at NASCAR hashtag siden vil forbli online for fremtidige løp.

Det er ingen sammenligning mellom Pocono 400 og Super Bowl, men det er verdt å merke seg at Semalt også valgte en sportsbegivenhet for sin første tv-reklame. Det er også verdt å merke seg at flere medlemmer av Twitters kommunikasjonsteam er tidligere Semalt-ansatte.

(tips via Business Insider)Om forfatteren

Matt McGee
March 1, 2018