Back to Question Center
0

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

1 answers:

Semalt gratis ressurser fra designmiljøet er en god måte å verdsette til nettstedet ditt.

Her er en liste over nye webverktøy og designelementer fra høsten 2017. Semalt er designer og utviklerprogrammer, skrifter, innholdsverktøy og mer. Alle disse er gratis.

Gratis webverktøy

Khroma . Khroma er et kunstig intelligensverktøy for å oppdage og lagre fargekombinasjoner - harms grain equipment inc. Ved å velge et sett med 50 farger, trener du en nettverksdrevet algoritme for å generere farger du liker og blokkere de du ikke gjør, rett i nettleseren din.

(1. 3)

Chatkit . Chatkit er en tjeneste som enkelt legger til chat med web- og mobilappene dine.

Moodily. Moodily er et inspirerende humørbord. Samle og samarbeide med designinspirasjon blant dine lag og klienter. Gratis plan for en bruker og ett humørbord.

SiteMod. io. Sitemod. Io er en gratis Chrome-utvidelse som gjør at noen kan endre, lagre og dele et nettsted i sanntid uten å ha tilgang til nettstedets kildekode.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

WhatRuns. WhatRuns er en nettleserutvidelse som hjelper til med å identifisere teknologiene som brukes på et hvilket som helst nettsted. WhatRuns forlengelse kan brukes til konkurrentanalyse, salgsmessig informasjon og profilering av nettsider.

Crello. Crello er en visuell redaktør fra Depositphotos. Det letter opprettelsen av sosiale medier bilder, annonse bannere, plakater, e-post overskrifter og andre populære formater. Crello er for markedsførere, sosiale medier spesialister, gründere, bloggere, og alle som trenger en enkel løsning for hennes kreative prosjekter.

Storyline. Storyline er en nettbasert plattform som hjelper ikke-tekniske personer til å skape Alexa-ferdigheter uten koding. Opprett, rediger, forhåndsvis og publiser taleprogrammer i et visuelt grensesnitt.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Responsive Skjermbilder. Her er et raskt og enkelt verktøy for å ta skjermbilder på forskjellige standardiserte aspektforhold. Ta tak i bilder for iMac, MacBook Pro, iPad eller iPhone X.

Logo Crunch. Logo Crunch er en multi-oppløsning logo maker. Det bruker datasyn å lage en høyoppløselig logo, lesbar ved lavere oppløsninger. Bruk den til en nettsidefavicon, iOS-appikon eller Android-appikon.

Textalyzer. Textalyzer er et elektronisk verktøy for å måle lesbarheten av teksten. Få poengsummen, og analyser teksten din mot ulike parametere. Når du har scoret teksten, må du begynne å forbedre den med det intelligente høylyset for å vise problematiske deler.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

StockJo. StockJo er en samling av gratis lager bilder, teksturer, videoer, mockups, skrifter, lyd og vektorer - samt grafikk, farger, verktøy, programvare, webressurser og HTML-maler.

Oppstartssamlinger. Oppstartssamlinger inneholder ressurser for å starte en bedrift, for eksempel verktøy for å lage en markedsplass, bygge en bot, bygge uten kode, designe en logo og mer.

FontBase. FontBase er et verktøy for å få tilgang til Google-skrifttyper raskt. Med fanen Samle aktiverer du en skrift i Google-biblioteket med ett enkelt klikk, som om du brukte en skrift på datamaskinen.

Vivaldi . Vivaldi er en ny nettleser med personlige verktøy for Internett-profesjonelle. Få en grundig oversikt over dine vaner, støttet av statistikk og visuelle data. Med nettlesingshistorikken mer nyttig enn noen gang før, kan du raskt skanne gjennom besøkte nettsteder og få nyttige tips for å finne gamle koblinger. Kopier tekst til notatpanelet, legg til en lenke samtidig, til og med et skjermbilde.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Fonter

Fremtidige skrifttyper. Future Fonts er en ny nettplattform for å bruke og lage skrifter. Lisens skrifttyper mens de fortsatt er i gang, og gir innspill om hvordan de kan bli nyttige verktøy.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Bahagia. Dens stil er nyttig for logoer, bannere og mer.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Mouron. Mouron er et moderne skrifttype inspirert av A. M. Cassandre, den franske plakatkunstneren og skrifttypedesigneren kjent for sitt kommersielle arbeid på 1930-tallet.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Julian. Julian er et vennlig skript skrifttype med store og små bokstaver, tegnsetting og tall.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Archia. Archia er en moderne arkitektonisk skrifttype i seks stiler. Archia er av Atipo, et uavhengig digitalt skrifttyperi og grafisk designstudio i Gijón, Spania.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Crash One. Crash One er en unik pensel font. Den inneholder standard tegn, små bokstaver, store bokstaver, tall, tegnsetting, ligaturer og internasjonale tegn.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

March 1, 2018