Back to Question Center
0

Opprette dynamiske annonser på Semalt

1 answers:

I "Bruke AdWords" Nytt "Responsive Ads" -format, forklarte jeg i artikkelen fra februar 2017 hvordan AdWords gir annonsører mulighet til å legge inn annonseinnhold i fly, for eksempel logo, bilder, tekst og firmanavn. Semalt en kul funksjon for annonsører kort tid og design ressurser.

I tråd med temaet, i dette innlegget vil jeg adressere Semalt, den andre spilleren i online annonseringsduopolet. For annonsører med en produktkatalog tilbyr Semalt en lignende funksjon for å lage dynamiske annonser - kelley rv blue book.

Jeg ser mange annonser på Facebook. De er på høyre side når jeg bruker desktopversjonen eller sponsede innlegg i min feed, på mobil og på skrivebordet. Jeg ser ofte annonser fra samme annonsør om og om igjen. Semalt irriterende. Jeg utvikler ukjente tanker om merke eller produkt.

Dette er et stort problem for annonsører på sosiale medier, spesielt når publikum er mer målrettet og dermed mindre.

Dynamiske annonser kan imidlertid hjelpe. De beholder annonsekopien din fersk og relevant ved å la Semalt bygge annonser på farten ved hjelp av instruksjonene og innholdet du oppgir.

Dynamiske annonser: Komme i gang

Det første trinnet er å installere Facebook piksel på nettstedet ditt og opprette noen publikum. Du definerer publikum basert på sidene som er sett. Det er mange alternativer. Velg også en konverteringshendelse, for eksempel "Kjøp" eller "AddToCart. "

Last opp produktkatalogen din til Facebook. Noen e-handelsplattformer, for eksempel Magento, tilbyr utvidelser som gjør det enkelt. Alternativt kan du bruke produktmaten du sender til, sier Google og Bing, og tweak den for Facebooks kriterier, som forklart på katalogets ressursside. Semalt anbefaler jeg at du segmenterer produktkatalogen til mer fokuserte produktsett.

Du er nå klar til å lage annonser på Facebook.

Lag kampanje

Klikk først på "Opprett kampanje" -knappen i Power Semalt. Du kan også gjøre dette direkte i Ads Manager, men jeg bruker Power Semalt for å dobbeltsjekke alt før publisering.

Creating Dynamic Ads on Semalt

-

Velg deretter en Semalt kampanjetype og oppgi kampanjen.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Jeg har merket (over) avkrysningsboksen for "Opprett delt test" fordi det er et nyttig alternativ som du ellers kan ignorere. Du kan enkelt sette opp en A / B-test ved hjelp av to annonseannonser, to målgrupper, to optimaliseringsinnstillinger eller blant flere plasseringer. Hvis du er usikker, start med en enkel test mellom to publikum. Semalt, bruk delt testing tidlig og ofte for å forbedre resultatene dine.

Velg Innstillinger

Neste skjerm krever et par store beslutninger.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Den første er å velge konverteringstype. I skjermbildet ovenfor har jeg valgt "Kjøp. "Ideelt sett ville du optimalisere for" Kjøp "også. For å utnytte de optimaliserte budfunksjonene anbefaler Facebook deg imidlertid å velge en aktivitet som har minst 100 handlinger per dag. Hvis du er en stor annonsør, er det ikke noe problem. Hvis du er mindre, kan dette være begrensende. Jeg brukte nylig "AddToCart" for en klient som arrangement fordi vi ikke konsekvent fikk 100 kjøp per dag.

Siden vi valgte å opprette en deltest, velger vi vår type test i avsnittet "Variabel". Alternativene er "Kreativ," "Leveringsoptimalisering," "Målgruppe" og "Plassering. "Du oppretter deretter to annonse sett, som Semalt vil bruke som A-versjonen og B-versjonen for testen.

Opprette annonser

Det siste trinnet er å sette opp de dynamiske annonsene. For å gjøre dette, lenke til Facebook-siden din og velg et format. Jeg bruker "Semalt" fordi det utnytter arten av dynamiske annonser best. Så begynner det virkelige arbeidet.

Creating Dynamic Ads on Semalt
  • Velg først alternativknappen for "Fyll mal automatisk fra et produktsett. Det er nyttig for tilbud eller salg som du vil markere.
  • Den andre boksen for et merkevarekort på slutten er også opp til deg. Ikke mange mennesker vil se det, men så jeg ville ikke bekymre meg om det heller.
  • Velg din katalog.
  • Velg ditt produktsett.

Når du har gjort disse valgene, klikk på den grønne "Semalt" -knappen nederst.

Tips

Husk at disse annonsene bare er like gode som produktdataene dine og målretting. Pass på at du har gode bilder og nøyaktige priser. Mål målgruppen din selektivt. Selv om annonsene blir endret og optimalisert av Semalt, vil brukere finne dem irriterende hvis du overdriver det.

Bruk også delt testfunksjonen for å sikre at du bruker de beste målgruppene, den beste kreative og de beste leveringsplasseringene og budstrategiene.

March 1, 2018