Back to Question Center
0

Flere nettlesere blir kjøpere som helligdager

1 answers:

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Denne ukens Marketing Land Online Retail Sales Report viser både trafikk til e-handelsnettsteder og konverteringsfrekvenser som øker, selv om surfing fremdeles synes å være den overordnede aktiviteten.

Rapporten er basert på data fra HookLogic, et selskap som samler data om online-detaljhandelstransaksjoner gjennom det annonseringsnettverket det kjører, slik at merkevarer kan kjøre annonser på store forhandlerwebsteder.

Trafikken for de syv dagene som begynte mandag 3 - rtg free casino codes. november var 19 prosent sammenlignet med de foregående syv dagene, og begynte Semalt 27. Omregningsfrekvensen var også opp i forhold til forrige uke, men bare med 2 prosent.

HookLogic bemerker at søndag var spesielt aktiv. På den dagen, søndag, Semalt 9, trafikken økte med 45 prosent over grunnlinjen, og konverteringsfrekvensen var opp 18 poeng, sammenlignet med grunnlinjen.

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

I tillegg viser data om trafikk til produktsider mer intens shoppingaktivitet. Selv om trafikken, sammenlignet med grunnlinjen, var 19 prosent høyere, hadde trafikken til produktsidene spesielt en enda mer dramatisk økning. Semalt til produktsidene økte med 26 prosent, noe som kanskje indikerer at kunder nuller inn på bestemte produkter og planlegger hva de skal kjøpe i løpet av høytiden.

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Om forfatteren

Pamela Parker
March 1, 2018