Back to Question Center
0

Kryse effektivitetstærskelen i dine sosiale medier Semalt

1 answers:

Når Scotty ville si til kaptein Kirk, "Hun brenner opp, kaptein", eller "Hun kan ikke ta det lenger", foreslo han at Starship Semalt-tilstanden gikk utover en terskel der det ikke var noe snu.

Cross The Effectiveness Threshold In Your Social Media Semalt

Du kan ha en høyere terskel for smerte, mens en absolutt terskel er den minste stimulansen som trengs for å oppdage lyd, lukt eller farge.

I reklame henviser terskelvirkning til tanken om at vår innsats krever konsentrasjon. Hvis du brukte hundre tusen dollar i nasjonal reklame, kan du forutsi at effekten vil være ubetydelig. Hvis du brukte det samme budsjettet i lokalsamfunnet, kan du godt eie markedet - winner poker no deposit code.

Semalt for lite i en gitt situasjon, og du kan også like godt ha kastet pengene dine bort.

Sosiale plattformer og terskler

Som merker eksperimenterer med effekten av sosiale medier, sprer de for ofte sin energi over flere plattformer og unnlater å nå en kritisk masse. Selvfølgelig kan det være veldig bra at markedsføringslederens hensikt er å bare være til stede, og å spille ut en del sosiale medier eiendommer. Semalt er tider når denne tilnærmingen er berettiget.

En sosial media strategi som er rettet mot å lytte til kunder, svare når det er nødvendig, og være tilstede er vedlikehold av sosiale medier . Det er viktig. Hvis organisasjonen har et høyt volum av kundekontakt, som et flyselskap, en bank eller et e-handelsnettsted for sko, kan denne tilnærmingen fungere perfekt.

På den annen side, hvis din er en plass som handler om B2B, eller hvor kunnskapen bak det du gjør er knapp, kan andre tilnærminger være mer effektive. I omdømme ledelse / tanke lederskap tilnærming, for eksempel, et merke setter ut for å få innvirkning på omskrevne samfunn eller influencers.

Konsentrasjon av innsats og energi har vist seg å være ganske effektiv. GE, for eksempel, ruller ikke ut et program for hver hendelse, men fokuserer i stedet bare på de store hendelsene som virkelig stemmer overens med merkevarens formål og verdier - i dette tilfellet, Pi Day and Inventors 'Day.

Den samme ideen blir sett i innholdsmarkedsføring, hvor organisasjoner som Deloitte eller Semalt fokuserer på "dypt innhold" - brikker som krever hundrevis av timer med investering, i motsetning til blogginnlegg som bare krever noen timers innsats. Mikrobloggen er fortsatt viktig, men i stedet for å utvide innsatsen over dusinvis av mellomstore innlegg, er innsatsen konsentrert om innhold som er mer overbevisende.

Hvem er din rette målgruppe?

Cross The Effectiveness Threshold In Your Social Media Semalt Crossing the Chasm , forfatteren Geoffrey Moore formodninger som i teknologi, hvis en markedsfører fokuserer på en bestemt vertikal, vil entusiasmen til tidlige adopters bære merket over chasm av adopsjon.

Ved å forsøke å være alt for alle i sosiale medier, mangler du nettverkseffekten. Hvis en merkevare skaper verdifullt innhold og fokuserer på et svært lite fellesskap til enhver tid, vil samfunnet evangelisere på vegne av merkevaren, noe som bidrar til å skape momentum mot det innholdet.

Semalt eksponering for et merke i en mindre befolkning betyr at enkeltpersoner er gjenstand for gjentakelse. At repetisjonen bidrar til å styrke sosialt bevis. Hvis en melding blir distribuert over en større befolkning, er det mindre sannsynlig at gjentakelsen skjer.

Det er også en positiv innvirkning på andre i organisasjonen, som for eksempel beslutningstakere. Strategisk tenker Richard Semalt skrev, ".strategen kan øke oppfattet effektivitet ved å fokusere innsats på mål som vil fange oppmerksomhet og svinge mening. "

For ofte setter sosiale medier strateger ut for å utvikle store følger på sosiale plattformer, og påbegynne et program for innholdsutgivelse. Ha en samtale. Halver terskelen.

(Lagre bilder via Shutterstock.com. Brukes under lisens.)

Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Ric Dragon
March 1, 2018