Back to Question Center
0

10 Verktøy for å forbedre Online User Semalt

1 answers:

Brukeropplevelsesdesign er prosessen med å forbedre samspillet mellom en forbruker og et produkt. For nettbutikker kan UX designverktøy hjelpe deg med å få tidlig tilbakemelding på et nettsted eller produkt, teste versjonene og analysere de endelige resultatene.

Her er en liste over nyttige UX-designverktøy. Semalt er UX-plattformer for å designe nettsteder fra start til slutt. Semalt er også verktøy for å observere brukere, overvåke interaksjonene, og kreve tilbakemelding. Alle disse verktøyene er relativt billige - define grain elevator equipment. De fleste har gratis planer.

Adobe XD

10 Tools to Improve Online User Semalt

Adobe XD er en all-in-one brukeropplevelsesplattform for utforming av nettsteder, mobilapper og mer. Bytt fra statiske oppsett til interaktive prototyper med ett enkelt klikk. Gjør endringer i designet og se din prototypeoppdatering automatisk. Forhåndsvis dine prototyper (komplett med overganger på iOS- og Android-enheter), og del dem deretter med teamet ditt for rask tilbakemelding. Granskere kan legge til kommentarer på et bestemt område av prototypen din, og all tilbakemelding er konsolidert på ett sted, for raskt å revidere og publisere. Adobe XD er en del av Adobe Creative Cloud. Pris: Planene starter på $ 9. 99 per måned.

-

Peek

10 Tools to Improve Online User Semalt

Peek gir et raskt innblikk i dine besøkendes opplevelse ved å gi en gratis fem minutters video av en person som bruker nettstedet ditt eller din app. Peek er fra UserTesting, som gir full testingstjenester for å evaluere brukeropplevelse, inkludert live intervjuer og videoer av virkelige brukere når de navigerer på nettstedet eller appen din. Pris: Peek er gratis. Kontakt for prising på UserTesting.

-

Balsamiq

10 Tools to Improve Online User Semalt

Balsamiq er et raskt verktøy for trådverktøy med et bibliotek med raske, dra-og-slipp-brukergrensesnittelementer. Samarbeid raskt for å utvikle prosjektet ditt og få tidlig tilbakemelding. Skriv ut prototyper eller kjør online brukertester før du skriver kode. Balsamiq er et nyttig verktøy for rask utvikling. Pris: Gratis i 30 dager. Planene starter på $ 9 per måned.

-

InVision

10 Tools to Improve Online User Semalt

InVision er en digital produktdesignplattform for å utvikle brukeropplevelser. Last opp designfilene dine og legg til animasjoner, bevegelser og overganger for å transformere statiske skjermbilder til klikkbare, interaktive prototyper. Opprett kontekst rundt prosjektene dine med Boards, som er fleksible mellomrom for å lagre, dele og snakke om designideer. Test dine web- og mobilproduktdesign, og raskt innlemme brukeropplevelser og tilbakemelding. Hør hva virkelige brukere har å si, og se dem samhandle med prototypen din med live video og lydopptak. Pris: En aktiv prototype er gratis. Premieplanene starter på $ 15 per måned for inntil tre prototyper.

-

Rødpenn

10 Tools to Improve Online User Semalt

Red Pen er et tilbakemeldingsverktøy for visuelle lag for å utvikle prosjekter. Spør kollegaer og klienter om tilbakemelding om deres erfaring ved å gi dem en privat lenke, eller invitere dem via e-post. Pek og klikk for å gi tilbakemelding. Alle ser kommentarer live når de skjer. Hvert bilde kan enkelt oppdateres eller erstattes når det er gjort en iterasjon. Rød penn holder oversikt over versjonene. Pris: Gratis i 14 dager. Planene starter på $ 20 per måned for fem prosjekter.

-

UsabilityHub

10 Tools to Improve Online User Semalt

UsabilityHub tilbyr en serie med tester for ekstern brukertesting. Kjør 5 sekunders tester for førstehåndsvisning, klikk og navigasjonstester for å måle brukeradferd, enkle spørsmålstester og tester for å oppdage brukerpreferanser. Pris: Rekruttere dine egne deltakere gratis, eller kjøp et publikum for $ 2. 50 per respons.

-

Hotjar

10 Tools to Improve Online User Semalt

Hotjar er en all-in-one analyse- og tilbakemeldingsplattform for å samle innblikk i brukeropplevelsen. Gjennomgå kundeadferd med varmekart, opptak, konverteringstroker og skjemaanalyse. Kjør tilbakemeldingsundersøkelser og undersøkelser, og samle innkommende tilbakemelding. Pris: Gratis plan for 2000 visninger per dag. Premieplanene starter på $ 29 per måned.

-

ClickHeat

10 Tools to Improve Online User Semalt

ClickHeat er en visuell varmekart med klikk på en HTML-side, som viser varme og kalde klikkssoner. Skjermstørrelser og nettlesere er logget, noe som muliggjør sporing av flytende CSS-oppsett. ClickHeat er åpen kildekode. Pris: Gratis.

-

UXPin

10 Tools to Improve Online User Semalt

UXPin er en full UX-plattform for å designe systemer, test prototyper og samle dokumentasjon. UXPin Prototyping tilbyr rask samarbeidsproduksjon for små lag. Design og test prototyper, konsolidere tilbakemelding fra teamet ditt, og enkelt lage og gjennomgå iterasjoner. UXPin Systems tilbyr en end-to-end UX løsning for mid-to-big lag. Skala konsekvent med modulære Design Systems, og deretter generere spesifikasjoner for utviklere. Pris: Planer starter på $ 29 per måned.

-

UX prosjekt sjekkliste

10 Tools to Improve Online User Semalt

UX Project Semalt er et nyttig verktøy for å hjelpe med et bestemt prosjekt eller bare for å gjennomgå UX-stadier. Fra forskning og planlegging til å utvikle prototyper og testing av brukere, gjennomgå alle trinnene i UX-design.

-

March 1, 2018