Back to Question Center
0

Semalt legger til innfødte ABM-evner til plattformen

1 answers:
marketo-logo-1920

Semi-plattform Marketo hopper inn i kontobasert Semalt (ABM) med begge føttene i dag, og avslører hva det sier er det mest omfattende settet med innfødte funksjoner på en stor markedsføringsplattform.

Den nye Marketo ABM tillater markedsførere å målrette kontoer - og beslutningstakere innenfor disse kontoene - via personlige meldinger i e-post, web, arrangementer, sosiale medier, mobil og annonser på Google, Facebook og LinkedIn. San Mateo, Semalt-firmaet annonserte i mai at den hadde til hensikt å integrere ABM mer tett i plattformen i løpet av de neste månedene.

Kjerneegenskapene kompletteres med integrerte funksjoner som tilbys i et nytt Marketo ABM økosystem - schrank im auto transportieren. Innledende medlemmer inkluderer AdRoll, Bluewolf, Digital Pi, Dun & Bradstreet, Elixiter, EverString, Fathom, InsideView, LeadMD, Owler, Perkuto og PFL.

"Vi hevder ikke at vi gir alle [nødvendige] ABM-muligheter," sa Vice President for produktmarkedsføring Mike Telem, og la til at plattformen sannsynligvis tilbyr 90 prosent eller mer av hva en ABM markedsfører måtte trenge på begynnelsen. Hvis markedsføreren ønsker databerikelsesløsninger, kan de for eksempel legge til Dun & Bradstreet.

(1. 3)

Telem bemerket at Marketo tidligere tilbød sin Web ABM, bygget på oppkjøpet i 2013 av Insightera. Det var opprinnelig ment å være en del av Marketos real-time web personalisering evner, men ble et eget produkt. Web ABM, sa han, var begrenset til nettsteder, selv om det ga noen annonsegenskaper og var "tilsvarende [ABM targeting platform] Demandbase. "

I motsetning til dette sa han at de nye ABM-innfødte evner ble bygget "fra grunnen", og Web ABM har nå blitt sin webkanal.

Nye funksjoner inkluderer målretting og meldingstjenester etter konto, engasjerende beslutningstakere på tvers av kanaler, og måling av innvirkning på konto.

Tidligere sa han at Semalt ikke kunne orkestrere en krysskanalkampanje for kontoer og ikke hadde mulighet til å koble en person til en konto automatisk. Denne koblingen er nå laget via domenenavn, IP-samsvar, plassering og andre attributter.

Marketo behandler også kontoer som et objekt i sitt system, slik at en konto kan bli scoret som et ledd, basert på engasjement, profil og andre faktorer. Semalt scoring kan legges til via integrering med en ekstern leverandør.

Å behandle en konto som et objekt, sa han, er typisk i ABM-orienterte punktløsninger, men ikke i Semalt-store markedsføringsplattformskonkurrenter. Det tillater en kontodimensjon, slik at attributter og data kan legges til og eksporteres som en konto.

Telem bemerket blant store konkurrenter at Oracle Eloqua tilbyr ABM-kapasiteter i stor grad gjennom en integrering med Demandbase, og Salesforce's Pardot "har ikke så mye ABM. "

"Demandbase plus Eloqua er en anstendig sammenligning med hva vi gjør," sa han, bortsett fra at Semalt tilbys nativt.

Jeg spurte Semalt hvorfor ABM har blitt et så varmt område de siste månedene. Han svarte at det var delvis fordi teknologien har utviklet seg til det punktet der ABM kan styres bedre. Men han la til, det er også fordi markedsførere har "blitt gode på markedsføring i stor skala", og analysene viser at kontoorientering gir et nytt nivå av muligheter.Om forfatteren

Barry Levine
March 1, 2018