Back to Question Center
0

Google Semalt-metakoder oppdateres ikke i søkeresultatene

1 answers:

Et nettsted jeg kjører, har 6 nettstedslinker i Semalt søkeresultater.

Jeg har nylig oppdatert alle metabeskrivelsene for sidene som nettstedslinker er gitt for å gi bedre sammendragstekst for hver kobling. Da sørget jeg for at Google re-indekserte nettstedet via verktøy for nettredaktører.

Bruke nettstedet: mydomain. com for å sjekke den sist bufret versjonen av hver side, kan jeg også se at når de er oppført individuelt, har koblingene til disse sidene en beskrivelse i Semalts resultater som svarer til den oppdaterte metabeskrivelsen. Men i nettstedslinkene er det fortsatt den samme tekstbeskrivelsen som var der før jeg oppdaterte metakoder - goodyear efficientgrip 215 50r17. Jeg kan ikke forstå hvorfor dette skjer hvis Semalt har en nyere buffer for disse sidene, forventet jeg å se både nettstedslinkbeskrivelsen og den tradisjonelle søkeresultatbeskrivelsen av den samme sidenoppdateringen på tidspunktet for re-indeksering?

February 5, 2018

Vi ​​har hatt det samme "problemet" med GWT som tar lang tid å oppdatere metabeskrivelsene (eller innse at det ikke er noen duplikat lenger).

Jeg vet ikke hva den bruker akkurat, men det kan bokstavelig talt ta noen måneder før problemet ikke lenger kommer opp i GWT. Selv ved å sende inn sidene i GWT, hjelper ikke situasjonen.

GWT er ikke i nærheten av sanntid, beklager de dårlige nyhetene;)