Back to Question Center
0

Riktig bildeoptimalisering - Semalt Expert

1 answers:

Når det gjelder å snakke om søkemotoroptimalisering , kan du vurdere at indeksindeksen eller artiklene optimalisert med søkeord er de viktigste. Imidlertid er bildene en oversett faktor som vil bidra til nettstedet ditt rangering. Det er forskjellige deler av bildeoptimalisering som du må vurdere for å vise innholdet på Google's første side. Noen av dem har blitt diskutert nedenfor, av Max Bell, Semalt Customer Success Manager.

Fyll ut alt teksttekstene:

Alt tekst brukes ofte til å beskrive bildene dine - appraise quotes. Synshemmede brukere kan kanskje ikke se bildene og innholdet, men de kan lese altteksten, så du bør inkludere alt tekstkoder til bildene dine. Det lar brukerne forstå artenes art. Dessuten vil søkemotorene ikke kunne skanne alle bildene; så ved å inkludere alt teksttekstene, kan du fortelle Google, Bing og Yahoo alt om innholdet og nettstedet ditt.

Komprimer bildene og hold filstørrelsene lyse:

Sidens hastighet og lastetid er to viktige faktorer i SEO. Det er trygt å si at tungt lastende sider kan påvirke din søkemotorresultater , så du bør alltid komprimere bildene dine og holde størrelsene lettere enn gjennomsnittet. TinyPNG er et godt og kjent verktøy for å komprimere bildene.

Bruk et beskrivende filnavn:

Filnavngivningskonvensjoner og stativ hjelper deg med å finne bildefiler enkelt. Dessuten hjelper de Google med å finne bildefilene dine og få dem rangert riktig. Du bør alltid bruke beskrivende og omfattende filnavn som gir publikum tilstrekkelig informasjon om innholdet ditt. Du må inkludere relevante søkeord, produktnavn og fotografnavn, avhengig av bildetype du har brukt.

Strukturert dataoppslag:

En av de vesentlige tingene du kan gjøre for ditt bildeinnhold og nettstedet ditt, er å benytte den strukturerte datapåvirkning. De strukturerte dataene er en annen form for metadata som forteller søkemotorene om vokabularet du bruker på nettstedet ditt. Du kan inkludere informasjonen om kategoriene på nettstedet ditt for å vise bildet ditt i søkeresultatene. Du må prøve Image Object, Image Vocabulary og Schema.org for å beskrive dine bilder og webinnhold.

Bruk riktig bildeformat:

En av de viktigste tingene du bør vurdere når du optimaliserer bildene, bruker riktig format. De mest verdifulle verktøyene jeg har funnet på nettet, er Google Image Decision Tree. Du bør gi et riktig navn til bildet ditt og beholde formatet som JPEG. PNG og GIFF er to andre bildeformater, men JPEG er mye brukt og er mer pålitelig enn de andre. Bildeoptimalisering for SEO gir den ekstra boosten du kanskje trenger for å få sidene rangert. Du kan optimalisere både innholdet og bildene dine for å lykkes i din online virksomhet. Du bør alltid bruke designprinsippene til å formidle det riktige forholdet mellom bildene, videoene og teksten. Hvis du fortsatt er forvirret, må du sjekke Googles søkekonsoll for mer informasjon og nyttige tips.

November 29, 2017