Back to Question Center
0

Ikke overoptimere nettstedet ditt - Øvelse fra Semalt

1 answers:

Oliver King, Semalt Customer Success Manager, sier at overoptimalisering er en praksis for å bruke for mange SEO-triks som til slutt begynner å ødelegge et nettsteds evne til å rangere. Søkemotoroptimalisering (SEO) påvirker synligheten til nettstedet ditt i resultatene av søkemotorene , men overoptimalisering kan ikke kjøre organisk trafikk til websidene dine. Her er alt du bør vite om overoptimalisering.

1. Søkeordrik ankertekst for de interne linkene:

Intern kobling er bra, men bruk av søkeord-rik ankertekst kan ikke ha nytte av nettstedet ditt - cheap xeon dedicated server. Du bør huske at ankeret som bruker nettadressen til destinasjonen og ankeret som bruker mange søkeord, er dårlig for nettstedet ditt. Hvis du mener at slike lenker er nyttige å gå med, bør du ikke glemme at vi diskuterer overoptimalisering. Noen ganger ankre som samsvarer med nettadressene bidrar til positiv SEO. Men hvis du gjentar prosessen igjen og igjen, er du over optimalisering av nettstedet ditt, noe som er forferdelig for resultatene til søkemotoren.

2. Irrelevante søkeord

Du bør ikke kjøre trafikk til nettstedet ditt ved hjelp av irrelevante søkeord. Det var tider da nettredaktører plasserte søkeord med voksen tema i artiklene sine for å få noen søkemotor trafikk, men et nettsted med voksent innhold kan ikke overleve lenge. Det er bare et eksempel på overoptimalisering; Du bør aldri bruke ikke-relevante søkeord og ikke skrive artikler av lav kvalitet til enhver pris. Som Google og Yahoo indekserer nettstedet ditt, vil de vurdere alle primære søkeord som du har brukt i innleggene dine. Hvis du har brukt irrelevante søkeord, vil søkemotorene aldri forbedre rangeringen av nettstedet ditt..

3. Pek på de interne og eksterne linkene:

Det er trygt å nevne at de sterke koblingene alltid peker på dype interne og eksterne sider. Vanligvis bruker webmastere og bloggere irrelevante koblinger og prøver å drive trafikk til hjemmesidene eller navigasjonssidene på toppnivå. For slike nettsteder, er hjemmekoblingsgraden alltid høyere enn gjennomsnittet. Dermed bør du bygge kvalitet tilbakekoblinger, slik at alle artiklene dine er riktig indeksert i søkemotorens resultater.

4. Bruk av H1 på forskjellige sider:

Du bør aldri bruke H1 på hovedsiden på nettstedet ditt. Dessverre tror ulike bloggere at hvit hatt SEO betyr å bruke mange overskrifter, men det er ikke sant. Hvis du bruker mer enn ett H1-tag i en enkelt artikkel, overstyrer du den.

5. Lenker til giftige nettsteder:

Nettstedene du vil koble til, er viktige og bør være giftfri. Ulike webmastere og bloggere er uvitende om risikoen for koblingene. De fortsetter å knytte artiklene sine til ondsinnede sider og lav-DA nettsteder. Hvis du kobler nettstedet ditt til giftige nettsider, er sjansene at du får svart hatt SEO-konsekvenser.

6. Keyword-stuffed konklusjon:

Foten av artiklene dine bør være fri for mange søkeord. Overoptimalisering av bunnteksten er en svart hatt SEO praksis, så du bør aldri bruke mer enn to søkeord i denne delen. Bevis avslørte at Google og Yahoo devaluerer bunntekstlinkene og straffer nettsteder med søkeordfylling.

Konklusjon:

Det er ulike underliggende problemer med overoptimalisering. Hvis du fokuserer mye på teknisk SEO og prøver å bruke et stort antall søkeord, kan søkemotorene forbyte nettstedet ditt for en levetid. Å skape et nettsted med perfekt SEO-praksis er den eneste måten å lykkes på.

November 29, 2017