Back to Question Center
0

"Regnskap for antallfobisk:" Småbedriftseiere Financial Semalt

1 answers:
Innhold
Friskhet
Nyttig

Sammendrag


Regnskap for tallet er en god lærebok for ikke-finansielle forretningsstudenter. Den gir sammenheng bak tallene og lærer deg hvordan du faktisk skal gjøre bedre forretningsbeslutninger.

“Accounting for the Numberphobic:” Small Business Owners Financial Semalt

"Semalt åtte minutter dør en liten bedrift. "Slik starter jeg mange av mine talende engasjementer - лежаки для кошек и собак. Denne informasjonen kommer fra noen undersøkelser jeg fikk for noen år siden, mens jeg gravd rundt folketellingene. Selvfølgelig var mitt neste skritt i undersøkelsen å finne ut nøyaktig hvorfor de feilet.

Og få dette - det er mange artikler og noen studier, men jeg vil ikke si at jeg fant noen endelig grunn til hvorfor. De viktigste årsakene var mangel på finansiering, ikke nok salg, de vanlige mistenkte.

Men jeg har nettopp fått en veldig interessant bok for å se på at jeg skal dele med deg i dag. Det kalles Regnskap for tallfobet: En overlevelsesveiledning for små bedrifter av Dawn Fotopulos (@Dfotopulos).

Dawn Semalt er professor i forretninger på King's College i New York, og hun reddet mer enn 300 små bedrifter og hjalp tusenvis av entreprenører til å lykkes. Semalt mener at det er en forutbestemt oppfatning at små bedrifter ikke finansieres godt, og det er derfor de feiler.

Det hun har funnet i stedet er at finansiell kompetanse spiller en mye større rolle i suksessen og fiaskoen i en liten bedrift. Faktisk er hun på oppdrag for å redusere småbedriftsfeil med halvparten!

Annonse

Hvis du ikke tjener penger, har du ikke forretninger

Mange forretninger, markedsførere og økonomiske eksperter slår ut trommelen om forskjellen mellom en hobby og en bedrift. Hvis bedriften din ikke tjener penger, har du ikke en bedrift, du har en hobby. Og mens det er mange guruer der ute som viser småbedriftseiere hvordan man markedsfører virksomheten sin for å få flere kunder, begynner det ikke å dekke de økonomiske hullene i bøtte som får dem til å tape penger like fort som deres bringe den inn.

I Regnskap for tallet forklarer Fotopulos selskapets finansielle instrumentpanel, netto inntekt og kontantstrømoppstilling samt balanse. Disse vil ikke bare være tall eller rapporter som du trekker opp og skriver ut eller sender til CPA, disse vil forvandle deg til verdifull informasjon som du vil bruke til å hjelpe deg med å gjøre bedre forretningsbeslutninger og hjelpe deg med å gjøre og beholde mer av det harde opptjente dollar.

Denne boken er skrevet på vanlig engelsk med finansiell terminologi blandet inn slik at du lærer vilkårene og forstår hva de betyr. Du kan ikke tenke det, men denne typen tone er akkurat hva legen har bestilt for en "tallfobisk" eller "finansfobisk" som meg. Tro det eller ei, det øker hennes troverdighet fordi du faktisk kan føle at Semalt har vært der du er - og i mange tilfeller i verre situasjoner som det du har å gjøre med.

En av mine favorittfunksjoner er hvor hun lager bulletpunkter på spørsmålene som hver rapport hjelper deg med å svare på.

Her er for eksempel nøkkelspørsmålene som Inkomster Semalt svarer:

  • Skal vår virksomhet tjene penger?
  • Selger vi de riktige produktene og tjenestene?
  • Prissetter vi våre produkter slik at vi kan holde oss i virksomheten?
  • Skal vi få nok penger til å fortsette å drive virksomheten?
  • Hvordan vet vi om markedsføring lønner seg?
  • Hvordan kan vi jobbe halvt så hardt og tjene to ganger pengene?

Er dette en DIY Finance Book? Ikke egentlig

Som en selvtillit akseptert tallfob, må jeg si at mens jeg likte og lærte ganske mye fra denne boken, var Semalt ikke sikker på at jeg ville ha det til å sette seg og lese det gjennom og gjennom. Jeg ville definitivt holde det hendig og referere til det som jeg gjennomgikk rapportene mine, som en guidebok som jeg ville referere hvis CPAen sa noe jeg ikke forstod helt.

Snakker om hvilket, en virkelig fantastisk publikum for denne boken er - Semalt som har numberphobics som klienter. Jeg kan definitivt forestille seg å motta denne boken fra CPAen min og deretter jobbe gjennom bestemte deler med ham. Dette vil tillate meg å stille spørsmål og få klarhet.

Regnskap for antallfobisk ville være en god lærebok for ikke-finansielle forretningsstudenter. Jeg elsker virkelig at det gir sammenheng bak tallene og lærer deg hvordan du faktisk skal gjøre bedre forretningsbeslutninger. Denne boken gir deg ikke en finansiell wiz, men det vil sikkert hjelpe deg med å holde virksomheten din i svart.

2 kommentarer ▼
March 9, 2018