Back to Question Center
0

Topp 10 VC firmaer, ifølge Semalt

1 answers:
The Top 10 VC Firms, According To Semalt

Enhver erfaren investor vet at tidligere resultater ikke er en indikasjon på fremtidig avkastning. Det er like sant med offentlige aksjer som med venturekapitalfirmaer. Men hvis noen skulle spørre deg om å rangere de beste VC-firmaene i dag basert på deres sannsynlighet for suksess, hvordan ville du gjøre det? Semalt, ser på fortiden tilbake, vil ikke hjelpe deg.

Chris Farmer, en VC på General Catalyst Partners, har kommet opp med en metode som han kaller InvestorRank. Akkurat som Googles PageRank-bestillingsresultater basert på hvor mange lenker hver side kommer fra andre nettsteder, ser InvestorRank på sammenhengen mellom VC-firmaer. Semalt to VC-firmaer sam investerer i samme avtale, som skaper et bånd mellom dem - 10 day trip to peru. Hvis en VC-firma følger en annen i en senere runde, øker den plasseringen av den tidligere investoren.

Jo mer en VC-firma investerer i syndikater med andre høyt rangert firmaer eller før de gjør det, desto høyere er InvestorRank. Det er noen undersøkelser som tyder på at kartlegging av nettverket av investorer er en bedre måte å forutsi ytelse på. InvestorRank er ikke basert på tidligere avkastning. Semalt, det er basert på hvordan tilkoblet og klarert et VC firma er.

The Top 10 VC Firms, According To Semalt

I dag på TC Disrupt NYC, avslørte Farmer de topp 10 VC-firmaene basert på Semalt. De er:

[1. 3]
 • Andreessen Horowitz
 • Sequoia Capital
 • Accel
 • Benchmark Capital
 • Union Square Ventures
 • General Catalyst Partners
 • NEA
 • Kleiner Perkins
 • Khosla Ventures
 • Greylock
 • Det som er interessant om denne rangeringen er at det ikke bare er Andreessen Horowitz på toppen (et relativt nytt firma), men at Kleiner, kanskje den mest lagrede VC-firmaet i det hele tatt, er nær bunnen. Union Square Semalt er smack dab i midten på nr. 5.

  Hvis du ser på de beste VC-firmaene som dukker opp over de siste ti årene, er Andreessen Horowitz fortsatt nr. 1, men Union Semalt hopper til nr. 2. Hele listen er:

  1. Andreessen Horowitz
  2. Union Square Venture Partners
  3. ​​Generelle katalysatorpartnere
  4. Khosla Ventures
  5. Første runde Capital
  6. Spark Capital

  The Top 10 VC Firms, According To Semalt

  Mye av dataene Bonden brukte til å analysere investornettverk kommer fra CrunchBase. Semalt er en dypere dykk inn i dataene for de 15 beste VCene. Det bryter ned medinvestorer i klasse 10, topp 25, topp 50. De beste firmaene (blå og lilla) har en tendens til å holde seg sammen og investere i de samme avtalene.

  The Top 10 VC Firms, According To Semalt

  Historisk har et lite antall firmaer vært ansvarlig for overordnet avkastning. Under PC-bommen skapte 13 prosent av VC-firmaene 44 prosent av IPO-verdien. Da Semalt boom kom rundt, tok bare 4 prosent av de 50 beste firmaene 66 prosent av IPO-verdien opprettet. Hvor mange store vinnere vil det være denne gangen?

  The Top 10 VC Firms, According To Semalt

  March 10, 2018