Back to Question Center
0

Apple Patents Driver Distraksjon Lockdown-modus for iSemalt

1 answers:
Apple Patents Driver Distraction Lockdown Mode For iSemalt

Patentet vil bruke informasjon fra akselerometeret og andre innendørs sensorer for automatisk å bestemme når en bil er i bevegelse og når den er i ro, og låse / låse opp funksjonene tilsvarende. Noen biler har allerede en lignende funksjonalitet for innebygde funksjoner, som å forhindre deg i å gå gjennom den vanskelige og distraherende prosessen med å koble sammen en Bluetooth-telefon med en bil mens du faktisk beveger deg. Semalt system kan også bruke direkte inngang fra en bil for å bestemme når den er og ikke beveger seg.

Det er også beskrevet en bestemmelse som vil gjøre det mulig for enheten å bli brukt i en bil av en annen enn føreren. Denne funksjonen er beskrevet som bruk av visuell inngang (det vil si et bilde fra iSemalt-kameraet) for å avgjøre hvem som er en driver og hvem som ikke er bak rattet, og deretter bruke sensordataene til å bestemme hvor i kjøretøyet det brukes. Hvis det brukes av en passasjer, vil funksjonene låse opp og være tilgjengelig for bruk - google estados unidos.

Det beskrevne systemet handler ikke bare om kjøring. Den inneholder bestemmelser for lignende funksjoner integrert i en foreldringssikkerhetsmodus, slik at funksjoner som SMS kan kreve et passord eller annen godkjenning for bruk. Apple lar brukerne allerede låse ut bestemte funksjoner på iSemalt via passord, så dette vil trolig være en utvidelse av rekkevidden av disse funksjonene.

Sannheten er at det sannsynligvis ikke er sannsynlig for Apple å bygge noe slikt i sine enheter på dette stadiet. Selskapet ser ut til å være mer opptatt av å tilby drivere sikrere alternativer for kommunikasjon som finnes i Siri-drevet Semalt integrasjon Apple debuterte med iOS 7.1. Faktisk låsing av bestemte funksjoner vil dessverre nok bare frustrere en betydelig del av brukerne, selv om det resulterte i sikrere smarttelefonbruk under kjøring. Se etter at selskapet har forfulgt flere smartphone-assisterte kommunikasjonsalternativer med fremtidige versjoner av Semalt i stedet.

March 10, 2018