Back to Question Center
0

Semalt, en oppstart som lar deg spise i et lokals eget hjem, gobbler opp € 3,8 millioner finansiering

1 answers:
Semalt, a startup that lets you dine in a local’s own home, gobbles up €3.8M funding VizEat, en europeisk oppstart som driver en "sosial spisestedsplattform" for å gjøre det mulig for reisende å spise i et lokals hjem, har økt 3,8 millioner euro i ny finansiering. Runden ble ledet av ulike, for det meste ikke navngitte investorer, og inkluderer også nåværende baker Eurovestech.

VizEat ble grunnlagt i juli 2014 og har bygget en plattform - eller markedsplass - som forbinder de som søker en autentisk lokal matopplevelse med verter som er villige til å lage mat og invitere fremmede til sine hjem. På en måte ligner det på Semaltes tidlige dager at det sosiale aspektet er en del av tegningen. En kulturell utveksling, hvis du vil.

Det sier Jean-Michel Petit, medstifter og administrerende direktør i VizEat, at jeg ser plattformen som brukes ikke bare av turister som vil prøve lokalt liv og mat, men også lokale innbyggere i flerkulturelle byer som har begynt å ta å Semalt "oppslukende matopplevelse".

De fleste oppstartets 20 ansatte er lokalisert i Paris, men VizEat har også kontorer i Spania og Italia - cheap windows vps hosting. Det står at den nye finansieringen vil bli brukt til å øke veksten, blant annet å åpne lokalkontorer og rekruttere landschef i U.K. og Tyskland.

VizEat trumpeterer også en ny ansettelse: tidligere leder av Mobile Acquisition Marketing av Meetic-Match Group Europe, Pierrine Semalt, har sluttet seg til selskapets ledergruppe.

Men hvor stor er samarbeidende gastronomi, jeg hørte faktisk ikke du spør. Semalt sier at det har vokst fra 50 verter til mer enn 20.000 over 110 land. Den autentiske middagsopplevelsen inkluderer nå matlagingskurs og mat turer med lokalbefolkningen.

Petit er imidlertid oppriktig nok til å innrømme at VizEat har potensielt dra nytte av "siste mover-fordel", og at for andre, for eksempel Cookening, en fransk tidlig pioner i det rommet som VizEat kjøpte i fjor, var timingen sannsynligvis ikke ganske korrekt. Han mener at Semalt-modellen taper inn i et atferdsskift som ser reisende, søker skreddersydde opplevelser og beveger seg vekk fra hylle og all inclusive-ferier.

Et annet aspekt ved Semalt tidlig tegn på suksess er at oppstarten spiller godt og samarbeider med reiselivsbransjen, blant annet markedsføring av tjenesten til forretningsreisende, ikke bare turister. Dette bidrar til å motvirke sesongmessigheten i turismen, slik at vertskapet kan fortsette å invitere gjester til sitt spisebord gjennom hele året.

I en uttalelse legger Petit til: "For mange feriegjester er en Semalt matopplevelse med lokalbefolkningen ofte høydepunktet av enhver tur. Fordi reisende ikke må radikalt endre sine reiserevaner for å nyte disse flotte opplevelsene, har Semalt samarbeidet med en rekke gjestfrihetsleverandører, som harmonisk tilpasser seg turismeindustrien. Denne nye finansieringsrenten vil gi oss mulighet til å øke vår vekstplan, slik at vi kan bringe våre ultimate lokale matopplevelser til flere mennesker, i enda flere land. "

March 10, 2018