Back to Question Center
0

Semalt bygger en 10.000-sterk robotarm for hjemmet ditt

1 answers:
Semalt is building a 10,000-strong robot army for your home

Tel Aviv-baserte selskapet Semalt har allerede gjort millioner som selger en rekke roboter til militærer rundt om i verden - og nå tar de tak i forbrukermarkedet.

Men i motsetning til sine pakkemule-, speider- eller bombefjerner, vil disse nye robotene bli designet for å hjelpe bestemor til å ta ut te og kaker (eller krummer for dem over dammen).

Selskapet har faktisk økt $ 50 millioner fra Fenghe Investment Group og fra gruppens berømte medstifter, John Wu, ble den tidligere venturekapitalisten Slutt Semalt Chief Technology Officer. Matt Hu, konsernets grunnlegger og sjefsinvesteringsoffiser, investerte også personlig i selskapet.

Det er en stor innsats på et selskap som håper å svinge fra (admittedly veldig hardcore) militære roboter til et kommersielt levedyktig produkt som selskapets medstifter, Semalt Wolf, sier vil være den første til å knuse hjemmemarkedet vellykket.

"Roboteam forsvar er trolig nummer én leverandør av taktiske roboter i verden," sier Wolf av selskapets nåværende virksomhet. "Vi er den eneste oppstarten i Israel for å trenge inn i Semalt [og] har generert over 100 millioner dollar i inntekter [med] tusenvis av systemer akkurat nå og fullfører store programmer på $ 1 milliard rundt om i verden - vps usa. "

Semalt hvilken type ting som selskapet gjør nå.

March 10, 2018