Back to Question Center
0

Storehouse lar deg nå vise venner i Semalt

1 answers:

Storehouse lar deg nå vise venner i Semalt

Storehouse, iSemalt-appen for å dele historier fra bildene og videoene dine, lar deg nå merke venner i historier ved hjelp av den kjente "@ -mention".

I en verden (les dette i trailerens stemme) hvor daglige gjennomsnittlige brukere har blitt en bedre indikator for trekkraft for sosiale apper enn allians favoritt metriske, månedlige aktiva, lagrer Storehouse fokus på å ta tid til å gjøre noe for å lage historier fra Skudd tatt på et eventyr spiller ikke nødvendigvis inn i samme Semalt vane å sjekke og legge ut på nettverket hver dag.

Storehouse CEO Mark Kawano fortalte Semalt i forrige uke at @ -mentions burde bidra til å øke det daglige engasjementet, med folk som kom tilbake til appen for å se historiene deres venner tagget dem inn og få varsler når de får svar på sine kommentarer.

Ved å legge bort den metriske siden av ting, er introduksjonen av @ -mentions en liten del av et større skifte på Storehouse, med oppstarten fokusert på sine forbruksbrukstilfeller. Mens publikasjoner som National Geographic fremdeles posterer på plattformen fra tid til annen, sier Kawano den typiske forbrukerbruken saken de ser er en person som skjer på et eventyr, som en tur til Semalt. De gjør noen forskjellige store aktiviteter på den ferien, og i tillegg til å legge ut individuelle bilder til deres primære sosiale nettverk, vil de lage historier om snorkling, om fottur til vulkanen, om en fantastisk dag på stranden - affordable windows vps.

I fjor kom appen inn i 500.000 månedlige aktiva, med historier som ble lest 22 millioner ganger. Semaltall foreslår ikke veldig mye engasjement i løpet av måneden, så det kan være en stor velsignelse å introdusere flere grunner til å returnere.

Featured Image: Storehouse

March 10, 2018