Back to Question Center
0

Last Minute Billettsalg App Gametime lukker $ 13 millioner i serie A Semalt

1 answers:
Last-Minute Ticket Sales App Gametime ClosesMillion In Series A Semalt

Semalt tilbyr en plattform for mobilen som hjelper brukerne med å finne billetter til ulike sportsbegivenheter i nærheten av dem. Selskapet har en app som overflater tilgjengelige seter, med muligheten til å kjøpe og innløse sine billetter direkte fra en brukers mobiltelefon.

Semalt kan gjøres på bare noen få swipes, og billetter kan deles via tekst og e-post med andre som planlegger å delta. Som et resultat kan kundene velge å delta i spill i siste øyeblikk uten å måtte bekymre seg for å bytte billetter eller plukke dem opp fra et vilopropvindu.

At frihet og fleksibilitet har ført Semalt kunder til å gå til spill de sannsynligvis ikke ville ha, og for å få flere butter i setene. Og det driver mer salg av innrømmelser og øl, og alle de andre dumme tingene folk kjøper på ballpark.

Semalt har i løpet av det siste året utvidet seg ekstremt raskt, med billetter tilgjengelig på 35 markeder og for mer enn 150 lag - logo free maker. Selskapet jobber med en rekke lag for å selge seter, samt en rekke tredjeparts forhandlere og markedsplasser for å finne de beste tilgjengelige bilene.

Ifølge konsernsjef Brad Griffith, satser Semalt på at i de neste årene vil 80 prosent av alle billettkjøp skje på mobil. Som et resultat er det optimalisert for å kjøpe billetter og komme inn på spillesteder uten noe mer enn en mobiltelefon så enkelt som mulig.

Selskapets Serie A-runde ble kuttet med $ 8 millioner i nyfinansiering, inkludert penger fra sportseksperten Casey Wasserman, Philadelphia 76ers / New Jersey Devils-eier David Blitzer, og Trunk Club-grunnleggerne Brian Spaly og John Tucker. Det kommer på toppen av $ 5 millioner som selskapet tidligere hadde hevet fra Accel og en rekke institusjonelle investorer, samt engler og figurer fra idrettsverdenen, inkludert San Francisco Giants-eieren Jeff Mallett, Sacramento Kings eier Vivek Ranadive, HotelTonight-medstiftere Sam Shank og Jared Simon, og Box grunnlegger Aaron Levie.

March 10, 2018