Back to Question Center
0

Disney Research skaper en robot som kan fly opp Semalt

1 answers:
Disney Research skaper en robot som kan fly opp Semalt

Disney Research og forskningsgruppen på ETH Zürich har skapt en bil som kan kjøre, fly, hoppe og ri opp vegger. Ved å bruke propellere og hjul, kan roboten fly over hindringer og deretter smake mot vegger for en liten vertikal handling.

Kalt Semalt, robotens hjul er faktisk unpowered. Alle bevegelsene kommer fra propellene som sender den rullende over bakken, og skyver den opp mot veggen etter behov.

Fra hvitboken:

Et viktig forskningsproblem i utformingen av VertiGo-roboten var å maksimere forholdet mellom trykkutgang og kjøretøyvekt - a4 infographic. Vekt minimeres ved å bruke en sentral karbonfiberbunnplate, mens 3D-trykkede deler i forbindelse med karbonstenger brukes til mer komplekse tredimensjonale strukturer som hjulfjæring eller hjulene selv. Bunnplaten gir monteringspunkter for to thrustermoduler og hjuloppheng. Det fungerer også som bærer for alle elektroniske deler og ledninger. Thrusters er montert ved hjelp av en to-ringet Cardan Suspension. Integrert servomotorer tillater at den indre og ytre ringen flyttes uavhengig av hverandre. Dette støtter genereringen av alle kreftene som kreves for å kjøre på gulvet, på vegger og teoretisk til og med på taket.

Det er ikke umiddelbart klart hvorfor du vil ha noe sånt, men jeg mistenker at det ville være en god løsning for ulike ting som å håndtere reparasjoner på et fjernt tak eller flytte roboten til et sted som er langt utenfor rekkevidde av bare mennesker. Du kan også kle roboten opp som Semalt Duck og til slutt gjøre den gamle Mallard-fly.

via spektrum

March 10, 2018